香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2010.1.24 Shatin New Year Run 2010 沙田新春長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

恭喜各位師兄師姐

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜大俠ching+MCC ching (cy爸)+Cindy ctse (cy媽)+longlx ctse 奪獎
    恭喜完成賽事既ching/ctse

辛苦哂義工們 多謝哂各位

升級   59.05%

該用戶從未簽到

恭喜Sue弟、105、Laco爸、Laco媽&其他得獎ching/ctse!
    恭喜所有完成賽事及PB的師兄姐~

升級   11.35%

該用戶從未簽到

尋日自己成績麻麻地. 不過恭喜所有完成賽事及PB的師兄姐

P.S. 尋日第一次著網衫. 熱身時, 即刻有ching同我早晨及吹水. 跑完之後. 個位得獎既tse(孖辮個位)好熱情同我握手祝賀... 感覺到跑網的Ching/Ctse 的熱情....

升級   5.05%

該用戶從未簽到

恭喜Sue兄,105,Laco爸,Laco媽同其他同胞們攞獎及PB歸來,辛苦晒,
    711MF 該用戶已被刪除

升級   98.42%

該用戶從未簽到

唉....病足2星期...而家都未好返...尋日無得玩....好無癮...唔知黎緊期日趕唔趕到跑呢

升級   18.2%

該用戶從未簽到

出左成績啦.

http://www.pacers.org.hk/2010%20spring%20longrun%20result.html

只係差4秒..........我個sub50無左啦. 下次要再努力D先得啦.

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 wongc 於 2010-1-26 09:42 發表
    出左成績啦.

http://www.pacers.org.hk/2010%20spring%20longrun%20result.html

只係差4秒..........我個sub50無左啦." />" /> 下次要再努力D先得啦.

THX

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-26 10:19 發表

WongC...下場加油....

7哥, 我今埸都已經加到盡架啦, 都唔得.  下次........無咩信心呀.

升級   100%

該用戶從未簽到

wongc 你幾時秘密練水上飄輕工,比我pb還快1分30秒.快d比本秘笈我先得呀,

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-1-26 10:41 發表
    wongc 你幾時秘密練水上飄輕工,比我pb還快1分30秒.快d比本秘笈我先得呀,

街坊, 我練嘅唔係輕功水上飄(呢招係Sue ctse獨門內功), 我練嘅係"死忍功"........即係明明覺得自己跑到就嚟斷氣都唔好停, 一路死忍keep住呢個就嚟死嘅速度......你小朋友唔好亂學, 出事我唔負責架.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 wongc 於 2010-1-26 10:54 發表

街坊, 我練既唔係輕功水上飄(呢招係Sue ctse獨門內功), 我練既係"死忍功"........即係明明覺得自己跑到就黎斷氣都唔好停, 一路死忍keep住呢個就黎死既速度......你小朋友唔好亂學 ...

小弟何得何能, 見笑喇

升級   58.95%

該用戶從未簽到

just checked, clip time seems faster than my watch time, 5s to sub45
    anyway, 2010 year target is set as sub43-44, hope can achieve it.

升級   100%

該用戶從未簽到

sue 兄都是我偶像泥架.如我有sue 兄三成功力,係老柴組都可以見得人呀.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-1-26 11:25 發表
    sue 兄都是我偶像泥架.如我有sue 兄三成功力,係老柴組都可以見得人呀.

所以......所以......我等緊升呢!