香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

黃埔跑手報到

升級   25.26%

該用戶從未簽到

我住黃埔,都係呢幾年先至開始玩長跑。最初幫公司參加2004年接力跑跑上灣仔中環中心,開始喜愛上跑步。

我有好多舊患唔敢操咁盡(而家都仲做緊物理治療),我暫時都只係有能力跑半馬。我前日完成咗澳門半馬拉松。

大家多多指教。

我的歷史:
2010 渣打半馬 (未跑)
2009 澳門半馬
2009 渣打半馬
2008 渣打10K
2007 兩個膝頭做完手術養傷
2006 兩個膝頭做完手術養傷
2005 渣打10K

+1 0
上一篇︰2009.12.06 澳門銀河娛樂國際馬拉松 by Allanccl下一篇︰12月/09 會議 議題3 修改網友權限及級別名稱

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 madmacuser 於 2009-12-8 17:36 發表
我住黃埔,都係呢幾年先至開始玩長跑。最初幫公司參加2004年接力跑跑上灣仔中環中心,開始喜愛上跑步。

我有好多舊患唔敢操咁盡(而家都仲做緊物理治療),我暫時都只係有能力跑半馬。我前日完成咗澳門半馬拉 ...

歡迎madmacuser兄加入長期跑網

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎~ 歡迎 madmacuser 兄~ 要鍚住對腳先可以長跑長有~

唔好心急,盡量因應自己身體態況去調節練習~ 好好享受每個比賽都夠過癮~

升級   25.26%

該用戶從未簽到

好好享受每個比賽都夠過癮 <-- It is true.

升級   0%

該用戶從未簽到

閣下得閒可以去呢個post睇睇 ~~ 新開張 ~~~

https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

升級   25.26%

該用戶從未簽到

多謝你通知。

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 madmacuser 師兄/姐,小弟前幾日都有跑澳門馬拉松呀!
小弟都係慢跑,享受風景同埋跑步既樂趣,映下相,同埋俾人映相,好開心! 閣下也可以去 賽事相片/報告分享區 找找有無映到閣下。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=7421&extra=page%3D1
長跑長友啊!