香港長跑網  - 長跑長友

樓主: allanccl
打印 上一主題 下一主題

2010-01-24 北區與屯門大西北Crossover 合辨長課約跑 by Allanccl

升級   0%

該用戶從未簽到

哦! 佢就係堅叔! 好欣賞佢呀! 佢跑得好開心架,同小弟一樣係享受跑步,見到佢跑步既笑容,連映相果個我都開心埋一份呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-1-26 10:30 發表
嘩! 好多靚相, 謝謝亮哥!
亮哥影相越來越掂呀!

多謝大家俾機會小弟練習映相,仲有好多野要學的。
師兄跑步個樣好型呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-26 10:10 發表
多謝.亮哥..
啲相影得好靚.個個都好開心..
辛苦晒啦.

睇番d相,7哥係咪唔想上鏡? 小弟刪除番有閣下的相吧。
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-26 12:00 發表

點會呢..亮哥 你影得咁辛苦,. 當時係賣下水廣告玩下啫....
當日的確搞得幾好,所以睇相睇得出到個個跑得好開心..

哦! 原來係咁! 因為映相之前有個亞伯好嬲,驚俾小弟映左相,用粗口鬧,所以小弟會小心d,以防映到唔鍾意出鏡既人,並且尊重他們的權利姐!
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-26 10:06 發表

多謝Parco爸師傅!
今次小弟學精了,出門前check過晒d setting,去到都搵d目標例如路過騎單車既人及花上的蜜蜂試下機先,睇下ISO 夠唔夠快,快門會唔會太慢咁囉。 不過果度d人好鬼惡死,有個騎單車既亞伯不停咁用粗 ...

哈哈~~亮哥,新界地方好多利益問題,佢地應該驚你做D 對佢地不利既野~~
原來亮哥同CY媽晌果度受左咁多"毀屈"...開拖都唔駛怕,我知亮哥有兩度散手,你頂到我地黎我一會幫拖~~
原本我都想問亮哥攞番原大相...不過亮哥D 相影得太清,連D 皺紋同暗瘡都影到咁清楚,原大令我更傷心...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

亮哥, 辛苦哂

升級   77.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-26 09:42 發表

乜閣下有份跑咩?小弟想認識閣下,鄭開報了名未?
    要大相檔可以PM小弟留電郵地址及說明要邊張相(相的編號)。

亮哥,

橙色帽果件肥仔係我.... 上次聯合國半馬都多得你 D 靚相, 不過仲未去晒 Poster...

鄭開仲未報名, 等多幾日 Confirm 到假期才落實, 有機會一定跟你地去見識見識....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-26 10:06 發表

多謝Parco爸師傅!
    今次小弟學精了,出門前check過晒d setting,去到都搵d目標例如路過騎單車既人及花上的蜜蜂試下機先,睇下ISO 夠唔夠快,快門會唔會太慢咁囉。 不過果度d人好鬼惡死,有個騎單車既亞伯不停咁用粗 ...

果度D村莊附近都好似有掛晒DANNER話不準拍照...都唔知條村有咩秘密驚俾人知......果日我地掛牌都有人走過來問東問西架...
    亮哥今次出動重型武器..果然好掂.....提提你...唔好太沉迷...毅行又快開鑼喇...嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-26 12:30 發表

哈哈~~亮哥,新界地方好多利益問題,佢地應該驚你做D 對佢地不利既野~~
    原來亮哥同CY媽晌果度受左咁多"毀屈"...開拖都唔駛怕,我知亮哥有兩度散手,你頂到我地黎我一會幫拖~~
    原本我都想問亮哥攞番原大相...不過亮哥D 相影得太清,連D 皺紋同暗瘡都影到咁清楚,原大令我更傷心...

開拖,小弟緊係三十六著,去為上著啦,d相機同埋支384係我條命根黎架,佢地唔可以受傷架!
    乜你張相有咁多野? 唔怕,等我同佢做美容先再send比你!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 2010-1-26 12:41 發表

亮哥,

橙色帽果件肥仔係我.... 上次聯合國半馬都多得你 D 靚相, 不過仲未去晒 Poster...

鄭開仲未報名, 等多幾日 Confirm 到假期才落實, 有機會一定跟你地去見識見識....

哦! 即刻睇下先!
    今次鄭開都有成十個網友去,如果有假期就報名吧,條賽道真係好正,好平坦,d柏油路好靚的,好平滑,唔似香港的路咁爛。路兩旁種滿樹及草,好綠化的.....三急都可以輕易解決,總之就係做時間同埋完成人生第一次馬拉松的好地方!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-26 12:49 發表

果度D村莊附近都好似有掛晒DANNER話不準拍照...都唔知條村有咩秘密驚俾人知......果日我地掛牌都有人走過來問東問西架...
    亮哥今次出動重型武器..果然好掂.....提提你...唔好太沉迷...毅行又快開鑼喇...嘻嘻

果條村咁近大陸, 可能係共產黨註港特總部隊基地, 你影到d 唔該影到ga 相仲放埋上網, 分分鐘犯左洩漏國家機密罪,
    少則坐十幾廿年, 重則槍斃架!!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝Parco爸師傅!

亮哥D相好有進步 !.....見你拖"口急"就知你中晒毒....
    叫Parco爸放多D毒俾你先....
    香港人對鏡頭係好敏感,所以街上影人都係速戰速決好D

升級   85.33%

該用戶從未簽到

謝謝亮哥幫我地影靚相 ~~

升級   70.9%

該用戶從未簽到

多謝亮哥影左貢多相, 好正......
    D相好似連環圖!
    唔該哂, 辛苦哂!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

有勞Wong sir同所有是次活動的義工!
    多謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-26 13:53 發表

果條村咁近大陸, 可能係共產黨註港特總部隊基地, 你影到d 唔該影到ga 相仲放埋上網, 分分鐘犯左洩漏國家機密罪,
    少則坐十幾廿年, 重則槍斃架!!

嘩! 原來咁大件樹!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-1-26 14:07 發表

亮哥D相好有進步 !.....見你拖"口急"就知你中晒毒....
    叫Parco爸放多D毒俾你先....
    香港人對鏡頭係好敏感,所以街上影人都係速戰速決好D

Parco爸唔放毒,身體裡便d毒都會定時發作架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 2010-1-26 17:09 發表
    多謝亮哥影左貢多相, 好正......
    D相好似連環圖!
    唔該哂, 辛苦哂!

咁要唔要大相丫?