香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

屋企人點樣睇你跑步的習慣?

升級   59.4%

該用戶從未簽到

我屋企人只係默默咁支持我...
可能,佢地都比我感染左去跑步掛...

升級   91.67%

該用戶從未簽到

我屋企人都支持我.........去跑步因為對身体好.
不過就反對比錢人去什麼什麼.............健身中心跑呀!....................錢多!

升級   2.63%

該用戶從未簽到

平時都有玩開其他運動
又有d親戚都有玩跑步
所以屋企人好支持~

升級   12.4%

該用戶從未簽到

家人好支持,尤其是我太太,每次比賽,她都會來黎打氣及幫我睇住D行李,影相咁
上年澳門半馬,因為參賽前工作太忙,冇乜點練,跑到15-16K左右就爆左,最後幾K就死下死下咁跑,到差唔多轉入運動場最後果幾百米,見倒太太幫我影緊相,諗住同佢講我已經爆左,點知佢影完即刻住我D行李跑入看台,諗住影我到終點,唔知點解,果一刻好感動,只係想快D跑完最後果幾百米,之後擁抱住佢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 新手中坑 於 2010-2-26 19:40 發表
家人好支持,尤其是我太太,每次比賽,她都會來黎打氣及幫我睇住D行李,影相咁
上年澳門半馬,因為參賽前工作太忙,冇乜點練,跑到15-16K左右就爆左,最後幾K就死下死下咁跑,到差唔多轉入運動場最後果幾百米,見倒太太幫我影 ...

小弟都覺得好感動

升級   12.4%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-2-26 22:38 發表

小弟都覺得好感動 " />" />

車仔,
多謝你留意我個post,
因為我長駐大陸工作,兩公婆見面時間少,所以更加珍惜一齊既時候
今年因為太太出左trip,渣打她不能來打氣,但係唔緊要,她傍晚就會番到香港,再同佢分享,而且今年重有咁多長跑網各ching,ctse一齊

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 新手中坑 於 2010-2-26 19:40 發表
上年澳門半馬,因為參賽前工作太忙,冇乜點練,跑到15-16K左右就爆左,最後幾K就死下死下咁跑,到差唔多轉入運動場最後果幾百米,見倒太太幫我影 ...

好感動呀!

不過,我老婆唔止同我影相,仲同我一齊練跑,一齊比賽

升級   12.4%

該用戶從未簽到

回復 27# 的帖子

其實佢都試過係星期日同我跑過兩三次,但報唔倒今年渣打後就停左,但我會斷續說服佢

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 新手中坑 於 2010-2-27 13:25 發表
其實佢都試過係星期日同我跑過兩三次,但報唔倒今年渣打後就停左,但我會斷續說服佢

同你跑過2,3次?仲要說服佢?而家d老婆係需要管嫁
講笑姐! 剛剛我都係麗港公園輕jog左20分鐘喎

升級   12.4%

該用戶從未簽到

回復 29# 的帖子

係呀…近排叫過幾次都唔跑..耍我呀…
管倒大大唔亂買野已經好好,其它管唔倒…
我都係講笑,聽日加油呀