香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

今年有無全馬打氣團?

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 花子阿DEE 於 2010-2-23 17:02 發表 Runrun 師姐,入直路果度有個問題,大會應該唔俾我地拉banner 或者舉有logo 既野,咁各位ching ctse 跑到last on 居居未必知係長跑網打氣團喎~~

其實好似舊年咁西隧口有desmond,
    中環大會堂見到WESTBIG師兄,
    灣仔碼頭見唔到水餃皇后而係屈大佬,
    馬師道見到ee,駱克道兩旁去到皇室堡都集結大量長跑網打氣團,
    我相信42k跑得最快就係尾个2k!

升級   100%

鬱悶

原帖由 花子阿DEE 於 2010-2-23 17:02 發表
    Runrun 師姐,入直路果度有個問題,大會應該唔俾我地拉banner 或者舉有logo 既野,咁各位ching ctse 跑到last on 居居未必知係長跑網打氣團喎~~

咁舊年嗰位置好唔好呀?
    其實舊年嗰位置係唔係皇室堡對出呀?
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

我會帶多件多跑網背心去打氣, 到時穿响打氣棒上面等大家易啲見到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-24 10:09 發表
    記得上年啦啦隊團真係等到長跑網友最後一個返呢..先致散隊去飲茶..
    今年有嘜搞作呢...

x 2
    我都希望跑完全馬後,仲可以有時間剩同其他全馬人打氣,嘻嘻...
    仲有,希望之後大家學上年甘一齊嘆茶分享啦

升級   40.67%

該用戶從未簽到

我會同往年一樣, 一路跑, 見網衫就大叫 [長跑網加油!]
    但三橋之後我會坐巴士!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

全馬ching

三橋後點解不繼續跑?

Kin in Running

升級   100%

鬱悶

原帖由 711MF 於 2010-2-24 10:09 發表
    記得上年啦啦隊團真係等到長跑網友最後一個返呢..先致散隊去飲茶..
    今年有嘜搞作呢...

今年搞作 :

啦啦隊打氣團位置 : 記利佐治街皇室堡果度最近維園又未入直路

大家有網衫就着網衫,有打氣工具就帶埋嚟,
    打完氣後一齊去飲茶 !

打氣團 : (請自己加名)

1)  runrun ( 9時在皇堂堡開始打氣 )
    2)
    3)
    4)
    5)

升級   40.67%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-2-24 12:34 發表
    全馬ching

三橋後點解不繼續跑?

Kin in Running

因為發神經...左下身坐骨神經痛...好慘! 依家食住消炎止痛藥頂住先。
    所以今年全馬要淆底...

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-2-24 14:27 發表

今年搞作 :

啦啦隊打氣團位置 : 記利佐治街皇室堡果度最近維園又未入直路

打完氣後一齊去飲茶 !

1)  runrun ( 9時 ...

2) Pwong5618

升級   97.05%

該用戶從未簽到

招募全馬啦啦隊隊員

我因報唔到渣打另也練習得少, 所以今年渣打只做啦啦隊算啦 !
    當日約10:00am我會在駱克道近 MTR 位置 掛上長跑網 Banner
    跑完半馬的Chings & Ctse 們 吃完早餐後有興趣請到此處加入打氣行列,
    以2009年的經驗, 跑全馬d Chings & Ctse 經過此處會好震撼的,
    所以人多打氣會更響亮及顯示長跑網的人齊心, 多謝支持 !

另外維園對面網球場近中央圖書館有地方沖涼的, 有需要的可好好利用此地點 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

今年搞作 :

打完氣後一齊去飲茶 !

1)  runrun ( 9時在皇堂堡開始打氣 )
    2) pwong5618 ( runrun 皇堂堡太多人了, 而且又短,梯唔清楚又走佐, 遠少少會好d,地點再商量 )
    3)
    4)
    5)

升級   100%

鬱悶

原帖由 pwong5618 於 2010-2-24 22:58 發表
    今年搞作 :

打完氣後一齊去飲茶 !

1)  runrun ( 9時在皇 ...

黄sir, 我舊年都跑到烏吓烏吓!真係唔記得邊個位置打氣最好,一切由你來決定吧!