香港長跑網  - 長跑長友

新年快樂! 身體健康!

升級   44.21%

該用戶從未簽到

亮哥
多謝指教.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔洗客氣!
新年快樂!
歡迎 miumiulam 師姐加入長跑網大家庭!
小弟港島東人,由減肥開始運動,學跑兩年幾,跑左幾個馬拉松了,在這個網學了不少跑步知識,多d參加我們的約跑丫,好開心的!
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4044&goto=lastpost#lastpost
長跑長友啊!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

祝捷會籌備小組向長跑網仝人拜年

祝各跑友
    虎年進步,長跑長有

若大家過年收到一些禮物,適合作祝捷會的抽獎,歡迎向各祝捷會籌備小組人員聯絡,謝謝

升級   44.21%

該用戶從未簽到

你們跑邊道多!

西環好似無跑隊. 跑人比較小! 你們跑邊道多!
    您學跑兩年幾,跑左幾個馬拉松了.
    我跑左兩年幾,現在才報半馬拉松!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miumiulam 於 2010-2-15 14:33 發表
    您學跑兩年幾,跑左幾個馬拉松了." />" />
    我跑左兩年幾,現在才報半馬拉松!" />" />hjkhbnmj

其實並非小弟特別叻,只係俾人呃咋,回想2007年7月15日開始減肥,係食健康d同埋急行,在兩個半月減左30磅後開始學跑步,當時有班朋友呃小弟報了上海馬拉松(小弟報半馬),佢地以為小弟初學跑步,一定唔夠佢地快,有人墊底,點知小弟拼命的跑,1小時57分完成了第一個半馬,快過佢地有d跑左好多年的。半年後,佢地又呃小弟報了鄭州跑去開封的全馬,結果用了4小時45分完成,自始便跑全馬了,因國內賽道比較平坦,所以容易完成,跑完可順便旅遊咁囉!
    港島區約跑好多時係跑西環的,過左年會出貼的了,一齊跑下練下,好開心的。

升級   44.21%

該用戶從未簽到

朋友

朋友真的好重要!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miumiulam 於 2010-2-15 19:07 發表
    朋友真的好重要!

係呀! 唔係佢地呃呃tum tum,可能和師姐妳一樣,還未跑過全馬呢!

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

新年快樂...身體健康...心想事成...虎年行大運...事事順境.

小弟屯門友.....多多指教

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 miumiulam 於 2010-2-15 14:33 發表
    我跑左兩年幾,現在才報半馬拉松!" />" />hjkhbnmj

半馬?我都係喎

升級   44.21%

該用戶從未簽到

呃呃tum tum

呃呃 tum tum (我好鐘意這一組字)
    話說有一次跑水塘邊. 唔知是否太熱. 途中嘔左3次. 之後就好驚啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 feifanchun 於 2010-2-16 00:17 發表
    新年快樂...身體健康...心想事成...虎年行大運...事事順境.

小弟屯門友.....多多指教 [/quote
    feifanchun師兄: 我是斧山道金金,你好!新年快樂!你張相映得好勁,又係高手一名:以後多多指教。

升級   0%

該用戶從未簽到

我都係半馬,又多個對手了。

升級   44.21%

該用戶從未簽到

金金師兄 ;) feifanchun師兄:) 麥麥 :0
    您們好! 多多指教!

升級   44.21%

該用戶從未簽到

金金師兄 ;) feifanchun師兄:) 麥麥 :0
    您們好! 多多指教!
    仲有 版主 KIN
    能加入長跑網大家庭! 真開心!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 miumiulam 於 14-2-2010 14:27 發表
    亮哥
    多謝指教.
    歡迎miumiulam ctse,新年也樂,小未係九龍人,平時跑開九龍城區,多多指教。

升級   44.21%

該用戶從未簽到

jogging_cat  我從未跑過九龍城區. 是否好正?