香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

馬x松有平貨

升級   76.32%

該用戶從未簽到

用恒X卡去馬X松有特價。

登錄/註冊後可看大圖
adiZero Pro $329

登錄/註冊後可看大圖
N記 rc1002 $399
+1 0
上一篇︰女兒學校越野隊操練,自學界比賽後,暫停了幾個月,暑假又重新開始!下一篇︰Hello

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   54.9%

該用戶從未簽到

adiZero Pro 好像是比賽鞋,好著嗎 ?
有冇ching著過 ?

升級   1.35%

該用戶從未簽到

超輕,不宜在不平路跑,因薄底。
在平跑,超快。
ok la!!

升級   0%

該用戶從未簽到

無恆x咭都去睇下先.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該哂ONON兄, 又幾底玩, 特別係Adidas果對, 走去睇下先, 因為自己都未著過尼個牌子. 不過New Balance果對, 小弟著緊去年舊版, 型號RC1000BB.
以下係小小短評, 比希望想買既C兄一點意見.

NB1000BB
正價約8XX. (小弟係Outlet買$399)
重量: 230g 超輕
產地: 中國製
設計: 日本 for Asian
Cushioning:
Target: Racing or Speed Training

登錄/註冊後可看大圖

用後感: 穿上感覺好貼腳, 所以呎碼要選平常的大半號, 因為鞋底好薄, 所以保護性質不理想, 特別體重over150磅既跑友, 但鞋頭橙底黑色粒狀抓地性能強勁, 發力返應強, 鞋身透氣功能唔錯, 跑完都唔覺有臭汗味. 總結: 此型號適合中距離比賽/練習(under 10K), 特別係速度型之跑手, 但唔建議體重over150磅既朋友, 因為鞋底太薄.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   54.9%

該用戶從未簽到

好在瘋狂兄提醒
小弟已有3對跑鞋,如被家中大人發現再多一對.............
真係要諗下計先

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-5-30 09:13 發表

著左在馬鞍山主場跑一定好似隻馬咁去.
有興趣. 不過要諗下買左之後藏匿係邊度先得.

升級   1.35%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

ching...it looks like brand -new....did you use before?

升級   0%

該用戶從未簽到

張相係買左冇奈時影落, 現在已經很殘啦, 因為著左大半年了.

原帖由 randyip 於 30-5-2008 13:30 發表
ching...it looks like brand -new....did you use before?

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

Adi Zero is a very good one. 

升級   78.75%

該用戶從未簽到

各位唔知有冇係邊間馬記見到o個兩對鞋呢?
    我去幾間都無樓主講o個兩對

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2008-6-4 10:59 發表
    各位唔知有冇係邊間馬記見到o個兩對鞋呢?
    我去幾間都無樓主講o個兩對

me 2

升級   76.32%

該用戶從未簽到

今日收工去綠楊間馬X松睇睇,真係唔見adi剩係得NB,個售貨員見我望咁耐,叫我試下,原來唔使恒X卡都得,有會員卡都可以,忍唔住買咗,留返9月跑季開鑼至著。
    遲一陣至放幅圖上嚟,因為唔識放上嚟。

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 14# 的帖子

原來馬X松有會員咭嫁, 而家先知添. 睇落真係幾似我而家著果對, 不過個底好似厚左, 加強左保護性能.

升級   0%

該用戶從未簽到

食飯時經過北角某商場馬x松有adiZero, 都幾靚呀,  Last 一對29.5號, 試過太大, 收工經中環分店睇下先.

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-6-5 14:51 發表
    食飯時經過北角某商場馬x松有adiZero, 都幾靚呀,  Last 一對29.5號, 試過太大, 收工經中環分店睇下先.

睇以上各位既報告,
    睇黎都係多人識add記跑鞋,nb少d人會考慮

升級   78.75%

該用戶從未簽到

見到有師兄買rc1002,就去綠楊間馬x松睇,真係有
    不過全線rc1002最大都係得9號半,我著10號,所以買唔到
    買到既有買襯手啦,$399真係好抵

nb outlet做緊$499,但最大得7號

ps:
    我最後係旺角bcm 2樓運x城,用$499買左gills師兄上文(post #7)介紹過既rc1000

個sales介紹,其實rc1000同rc1002無特別大分別,只係rc1002新款d
    cushioning兩隻都係一樣,兩隻都係適合做tracking或者速度練習
    nb鞋會耐用過美記
    著開美記既朋友,開頭著nb會唔慣,因為nb個底硬d,要跑幾次你先至慣

佢地都有rc1002, 不過做$599,佢地都開始無碼,自己留意
    佢地都有d美記鞋,有大陸有日本版,有興趣可自行去睇下