香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2010.04.01 網友約跑 > 港島快活四圍滕 <2>

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>
4月01日報名人士名單:

1. cu83 (跑 + 食)
2. piyrag提督 ( 4月4日有比賽,TBC )
3. 肥哥哥 ( 跑+食 )
4. Terry  ( 跑+食......有沒握手位 ???  )
5. Simon ( 繼續隊草 + 開飯 )
6. onon ( TBC )
7. Tiny (TBC )
8. FuturaPo (跑 + 食)
9. mc (待定)
10.wadee(應該黎到啩)
11.wadee大大
12.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   95.79%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

1. cu83 (跑 + 食)
4. Terry  ( 跑+食......有沒握手位 ???  )
7. FuturaPo (跑 + 食)
8. mc (待定)
9.wadee(應該黎到啩)
10.wadee大大
11.
各位我要見case同supervision丫,去唔到,有緣既8號再跑馬起見

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

1. cu83 ( 跑 + 食 )
7. FuturaPo (跑 + 食 )
8. mc ( 待定 )
9. wadee ( 應該黎到啩 )
10. wadee大大
11.

升級   0%

該用戶從未簽到

嘿...有機嚟到...睇多日先...

升級   0%

該用戶從未簽到

本週主菜 :
輕鬆跑草地 + 加速跑 x 5

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

10. wadee大大
11. Aagela (食+行....Terry 朋友....都係想郁下)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2010-3-30 23:51 發表
本週主菜 :
輕鬆跑草地 + 加速跑 x 5

CU 一唔比賽就輕鬆跑... ...甘點可以SUB 40'...啦 !

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-31 10:22 發表

CU 一唔比賽就輕鬆跑... ...甘點可以SUB 40'...啦 !

cu祇要輕鬆跑就可以sub40'la
如果認真跑係37'呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-31 10:22 發表

hea跑真係好舒服

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

2. piyrag提督 ( 跑+食 )
3. 肥哥哥 ( TBC, 今日唔係幾舒服, 睇下聽日點先 )
10. wadee大大
11. Aagela (食+行....Terry 朋友....都係想郁下)

升級   61.1%

該用戶從未簽到

<人工智能報名系統>

2. piyrag提督 ( 跑+食 )
3. 肥哥哥 ( TBC, 今日唔係幾舒服, 睇下聽日點先 )
10. wadee大大
12. 比因 (跑 + 食, "我返來啦!" )

升級   95.79%

該用戶從未簽到

肥哥哥,無咩事丫嗎.......依個WEEK既天氣又轉來轉去喇,各CHING CTSE小心丫

升級   0%

該用戶從未簽到

大家點集合法架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TinyWong 於 2010-3-31 23:39 發表
肥哥哥,無咩事丫嗎.......依個WEEK既天氣又轉來轉去喇,各CHING CTSE小心丫

今朝睇左醫生, 少少感冒je, 聽日放假訓下睇下好唔好D~

升級   95.79%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 1-4-2010 12:46 AM 發表
大家點集合法架?

econecon你睇依個message既第一頁第一個啦,有講架,
我都係噤樣去了跑馬地的第一次,應該係第一次去添丫噤大個人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 1-4-2010 00:46 發表
大家點集合法架?

時間:
7:15 pm 熱身
7:30 pm 起步

地點:
跑馬地馬場
(有 locker 儲物及沖涼設施請自備鎖頭)
https://www.longrun.hk/forum/view ... =page%3D1#pid136373

集合位置:

更衣室外草地

衣著:
長跑網綠色戰衣
如有的話