香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 快活人
打印 上一主題 下一主題

TKO備戰2011渣打全馬之長課操練19/2 星期六加炭日(史sir將繼續分享心得)及渣馬齊齊GO

升級   0%

該用戶從未簽到

提一提大家帶水

升級   0%

該用戶從未簽到

我今朝瞓醒果陣, 大家應該差唔多跑完^^

升級   0%

該用戶從未簽到

今個星期六同腳痕仔去學校旅行,又要逃學喇, sorry...........

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2010-12-3 22:26 發表
lulu姐係以前逍遙跑常客黎ga, 成日特訓完就同mill姐去"濕平"~

我又做証, Lulu姐同Mill姐係逍遙跑既元老級既架

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨^^

文輝嫂, 祝你早日康復~

拳王, 勁呀, 不過下次有傷就唔好跑喇, 記住長跑長有, 比賽唔係得一次架

升級   0%

該用戶從未簽到

日期:     11 / 12 / 2010 ( 六 )
集合時間:7:00:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: TKO運動場副場                 

路線 :  TKO大圈+ 健明 x2     
路程:19k

預計完成時間:1:50小時
難度(5*為最高):*(沿途有3% 上斜,97%平路)

主菜 => 加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

*** 注意:  1. 參加者須細閱 page 1 post #1 詳情, 並參考 post #2 資料
                  2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                  3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                  4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
溫馨提示:
~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
~水站 : 寶翠公園 / TKO 運動場   ( 最好自備足夠量水)

活活星期日比賽故暫停, 請其他師兄當日幫手帶路 及報回時間.

1. JC (一齊出發, 自己知自己事, 跟唔上大隊就唔使等我.......... )
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
........................................................

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 475# 的帖子

活活, 我地係逍遙跑day one 就一齊跑, 點會愛
同你冇緣啊

我個個week都想黎架, 不過真係身不由己, 慘慘.......

19/12係沙田半馬, 所以下星期未必同到你跑長課啊

升級   0%

該用戶從未簽到

Eeeee....... 到底聽朝係TKO大圏X 2, 定係PTO?

升級   0%

該用戶從未簽到

咁就一於PTO啦, 20K我應該慢慢跑得晒掛。
如果要加碼既, 就返黎TKO先再加, 我20K夠架喇
等埋Cat姐7:30起步, 就咁決定啦

升級   0%

該用戶從未簽到

好攰,要走堂, 再瞓..........

升級   0%

該用戶從未簽到

呀女病左一個星期,
終於好返好多喇,
為左慶祝佢好返,
突登送左份禮物俾我,
我宜家去睇醫生喇......

升級   0%

該用戶從未簽到

活活, 我仲未咳完, 黎唔到跑,
你地跑完特瞓call我落黎啦,
太耐冇見, 好掛住大家啊...........

另外, 有事PM左活活&烏拉, 謝謝~

升級   0%

該用戶從未簽到

好........ 明天特瞓到

升級   0%

該用戶從未簽到

見到大家沙田半馬都有咁好成績, 真係"鄧"大家開心....... 恭喜PB既ching/ctse,
同埋捧杯既火車頭隊, 繼續加油

我就因為未病完, 做左逃兵, 更加敝既就係今年大退步, 而家先跑得十幾廿K,
基本上操到全馬既機會係等於零, 不過唔緊要, 我冇放棄架, 操得幾多就幾多,
跑唔晒, 最多上車 ............ 渣馬同大家再一齊踏上賽道

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜跑出彩虹隊 ........

升級   0%

該用戶從未簽到

活活, 各位隊友,
很抱歉小弟實行太懶散,
一直都跟唔到大家跑.......
請大家幫手留意下,
有冇報左渣打半馬既跑友,
唔覺意操到里數過晒龍,
考慮下順便跑返個全馬呢?
因為我左計右計都唔夠時間操里數,
索性疊埋心水, 跑個半馬算 。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

Cat姐, PB成個鐘, 真係犀利,
果然勁勁勁