香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   15.79%

該用戶從未簽到

回復 348# 的帖子

Paul Ching,

昨天多謝你載我-程!

Sammy

升級   81.05%

該用戶從未簽到

Wty,馬拉,猿一齊話:
好多鬼妹,好深的溝,同好熱呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 paulwywong 於 2010-7-11 10:09 發表
多謝大雄帶隊, 昌兄的領跑, 并好高興認識咁多位ching ctse, 發現好多高手, 小弟要多地操練至得

Paul ching, 琴日你真係段段有, 耐力強勁, 請多d嚟一齊玩.

升級   100%

該用戶從未簽到

尋日行山, 有 ching/ctse 對小弟ge 單車配件:
防UV 袖套 好有興趣, 所以post 個link
有興趣 ching/ctse可以上去bid, 30個大洋, 郵寄平郵 免運費
只要戶口過數, 過幾日就寄到, 好方便!

http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 2036?u=bidbid168168

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-7-11 14:53 發表
尋日行山, 有 ching/ctse 對小弟ge 單車配件:
防UV 袖套 好有興趣, 所以post 個link
有興趣 ching/ctse可以上去bid, 30個大洋, 郵寄平郵 免運費
只要戶口過數, 過幾日就寄到, 好方便!

http://hk.f1.page.auc ...

洛兄! 忘了一試你黑鏡. 下次一定要試下

升級   100%

該用戶從未簽到

WTY等你地既完整報告等得好心急!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

K-訓練3報告:
    出席: Desmond 猿球 、馬拉
    日期:11//2010 (星期)   
    出發時間: 7:30am
    行程及完成時間:
    1.
    1段 北潭涌 - 浪茄          01:24 (11.1K) 
    2.
    2段 浪茄 - 北潭凹      03:01 (13.5K)
    3.
    特訓 西貢海盛餐廳                全程 04:25 (24.6k + 休息)

報告:

今天約7:30am起步,承接昨日天氣,好曬好熱但又冇風,都唔知點解次次都冇風,連起海邊都冇風.起步後沿著昨日T隊十幾個師兄師姐跑過的足跡,頭段慢慢沿住水塘邊馬路慢跑, 因為沒人放火,三個隊員只有Desmond跑過1-2,所以由佢帶路,跑得好舒服, 到東壩涼亭用時約70分鐘, 補水影相後繼續拾級預上向浪茄進發, 到浪茄1-2段交界路段剛好1小時24分。
           一落到浪茄之沙灘, 兩個未行過此地的猿球、馬拉、被呢個稱為世外挑源浪茄之海灘深深吸引住, 好想即刻跳落去游水, 但為左行程, 最後只在沙灘影相, 然後繼續起程。
           當到達西灣山既時候, 因為我地幾個都唔識輕功, 只有慢慢一步一步行上山, (真係錯過見識昨日部份識輕功的隊員玩飄移上山的特枝),到了半山的涼亭時, 再往下望, 哇!真係人間仙景, 成個北潭湧, 萬宜水庫盡映眼前, 補鹽水影相又再繼續上路。
          到達西灣的士多時, Desmond狂隊綠力加礦泉水, 猿球就隊綠力加山水豆腐花, 馬拉就隊左一碗山水豆腐花, 正!
         繼續起程, 路經西灣海灘, 又被一幕幕情景停留住, 陽光海海灘,三點式, 鬼妹,深溝, 深深地吸引了其中兩位年輕隊員, 為了不誤行程, 只有各自影相後才依依不舍離開!
         離開沙灘繼續上路,最後K隊成功抵達北潭凹,因休息及留在海灘唔愿走的時間太長, 第二段用了3小時01,所以全程用了4小時24, 唔知隊長滿唔滿意!

感想: 點解Desmond次次有艷遇

1.話說今早在西貢碼頭ABC餐廳早餐時, Desmon 叫餐廳伙記“亞妹, 幫我叫份X餐”,
    就係一句亞妹, Desmon個份早餐比猿球、馬拉多出三份一, 加大左面包, , 價錢又同我地一樣, 搞到Desmon開頭都飽到跑唔郁。
       2. 中午行完返到海盛特訓午餐, Desmon又同餐廳靚老板娘有解傾, 除左個份午餐要特別炮製, 我地就來食完佢才整好,餐廳冷氣很大,搞到Desmon坐到發冷, 靚老板娘想幫佢掉位,叫佢以後著多件衫, 最後唔知佢地講乜,….. 因我已先走出餐餐門口。

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

K-訓練3報告:
    日期:11//2010 (星期)   
    行程及完成時間:
    1.
    1段 北潭涌 - 浪茄          01:24 (11.1K) 
    2.
    2段 浪茄 - 北潭凹      03:01 (13.5K)
    3.
    特訓 西貢海盛餐廳                全程 04:25 (24.6k + 休息)

報告:

今天約7:30am起步,承接昨日天氣,好曬好熱但又冇風,都唔知點解次次都冇風,連起海邊都冇風.起步後沿著昨日T隊十幾個師兄師姐跑過的足跡,頭段慢慢沿住水塘邊馬路慢跑, 因為沒人放火,三個隊員只有Desmond跑過1-2,所以由佢帶路,跑得好舒服, 到東壩涼亭用時約70分鐘, 補水影相後繼續拾級預上向浪茄進發, 到浪茄1-2段交界路段剛好1小時24分。
           一落到浪茄之沙灘, 兩個未行過此地的猿球、馬拉、被呢個稱為世外挑源浪茄之海灘深深吸引住, 好想即刻跳落去游水, 但為左行程, 最後只在沙灘影相, 然後繼續起程。
           當到達西灣山既時候, 因為我地幾個都唔識輕功, 只有慢慢一步一步行上山, (真係錯過見識昨日部份識輕功的隊員玩飄移上山的特枝),到了半山的涼亭時, 再往下望, 哇!真係人間仙景, 成個北潭湧, 萬宜水庫盡映眼前, 補鹽水影相又再繼續上路。
          到達西灣的士多時, Desmond狂隊綠力加礦泉水, 猿球就隊綠力加山水豆腐花, 馬拉就隊左一碗山水豆腐花, 正!
         繼續起程, 路經西灣海灘, 又被一幕幕情景停留住, 陽光海海灘,三點式, 鬼妹,深溝, 深深地吸引了其中兩位年輕隊員, 為了不誤行程, 只有各自影相後才依依不舍離開!
         離開沙灘繼續上路,最後K隊成功抵達北潭凹,因休息及留在海灘唔愿走的時間太長, 第二段用了3小時01,所以全程用了4小時24, 唔知隊長滿唔滿意!

1.話說今早在西貢碼頭ABC餐廳早餐時, Desmon 叫餐廳伙記“亞妹, 幫我叫份X餐”,
    就係一句亞妹, Desmon個份早餐比猿球、馬拉多出三份一, 加大左面包, , 價錢又同我地一樣, 搞到Desmon開頭都飽到跑唔郁。
       2. 中午行完返到海盛特訓午餐, Desmon又同餐廳靚老板娘有解傾, 除左個份午餐要特別炮製, 我地就來食完佢才整好,餐廳冷氣很大,搞到Desmon坐到發冷, 靚老板娘想幫佢掉位,叫佢以後著多件衫, 最後唔知佢地講乜,….. 因我已先走出餐餐門口。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

very tired.,,,  typed it tmr

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2010-7-11 21:22 發表
    K隊-訓練3報告:
    出席: Desmond 、猿球 、馬拉
    日期:11/7/2010 (星期六)   
    行程及完成時間:
    1. 麥1段 北潭涌 - 浪茄          01:24 (11.1K) 
    2. 麥2段 浪茄 - 北潭凹      03:01 (13 ...

馬拉師兄, 收晒貨喇! 辛苦你了! 要你帶住兩個血氣方剛既少年逃出沙灘鬼妹陣, 如果由我帶實死緊, 肯定變埋血氣方剛既老年 , 同佢地齊齊起沙灘度學任賢齊用國語唱: 對面的鬼妹看過來, 看過來, 看過來, TKO的哥哥真利害........

升級   9.35%

該用戶從未簽到

http://ishare.iask.sina.com.cn/f/8570589.html

Photos about MacLehose trail 3&4 in 2010.07.01
    Just dl and type 2nd pw which i sent to related peple
    ------------
    Photos about MacLehose trail 1&2 in 2010.07.01
    I will ul the link later on

升級   9.35%

該用戶從未簽到

K-訓練3報告:
    日期:11//2010 (星期六)   
    行程及完成時間:
    1.
    2.
    3.

報告:

今天約7:30am起步,承接昨日天氣,好曬好熱但又冇風,都唔知點解次次都冇風,連起海邊都冇風.起步後沿著昨日T隊十幾個師兄師姐跑過的足跡,頭段慢慢沿住水塘邊馬路慢跑, 因為沒人放火(頭頂個日頭已經系度勁放緊),三個隊員只有Desmond跑過1-2,所以由佢帶路,跑得好舒服, 到東壩涼亭用時約70分鐘, 補水影相後繼續拾級預上向浪茄進發, 到浪茄1-2段交界路段剛好1小時24分。
           一落到浪茄之沙灘, 兩個未行過此地的猿球、馬拉、被呢個稱為世外挑源浪茄之海灘深深吸引住, 好想即刻跳落去游水(好在有小弟, 禁住兩位大哥, 以西灣有bikini 看為由, 成功說服他們步進), 但為左行程(大家心照啦), 最後只在沙灘影相, 然後繼續起程。
           當到達西灣山既時候, 因為我地幾個都唔識輕功(ching 嫌jie), 只有慢慢一步一步行上山, (真係錯過見識昨日部份識輕功的隊員玩飄移上山的特枝),到了半山的涼亭時, 再往下望, 哇!真係人間仙景, 成個北潭湧, 萬宜水庫盡映眼前, 補鹽水影相又再繼續上路。
         繼續起程, 路經西灣海灘, 又被一幕幕情景停留住, 陽光海海灘,三點式, 鬼妹,深溝, 深深地吸引了其中兩位年輕隊員(無計啦, 人家要看, 怎可以壞人好事呢! 有云: 君子成人之美嗎. 反正耽誤不了多少時間), 為了不誤行程, 只有各自影相後才依依不舍離開!

1.話說今早在西貢碼頭ABC餐廳早餐時, Desmon 叫餐廳伙記“亞妹, 幫我叫份X餐”(哈哈, 我是由衷地),
       2. 中午行完返到海盛特訓午餐, Desmon又同餐廳靚老板娘有解傾, 除左個份午餐要特別炮製, 我地就來食完佢才整好,餐廳冷氣很大,搞到Desmon坐到發冷, 靚老板娘想幫佢掉位,叫佢以後著多件衫, 最後唔知佢地講乜,….. 因我已先走出餐餐門口。靚老板娘好傾得, 小弟領教了. 那位ching 有種的, 十分建議你出招.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

你地甘多人,有無腳淨加入小學生呀~~~  (過來搶客~~)

升級   0%

該用戶從未簽到

bat ,你果邊仲未夠人咩 ???

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-7-12 13:53 發表 bat ,你果邊仲未夠人咩 ???

未呀~~  3缺1...  欠一腳可以打牌或鋤D....

升級   32.33%

該用戶從未簽到

呢度都缺人 ... ^_^

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2010-7-12 15:02 發表 呢度都缺人 ... ^_^

花CTSE超快腳,請問目標時間幾多呀?