香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2010-7-12 14:00 發表

未呀~~  3缺1...  欠一腳可以打牌或鋤D....

放心, 仲有好多時間,到時就有人ka la ....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

http://ishare.iask.sina.com.cn/f/8607713.html

Photos snapped in 2010.07.11 at M1&2
要看相, pm me ...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2010-7-12 11:44 發表
你地甘多人,有無腳淨加入小學生呀~~~  (過來搶客~~)" />" />

Batbat, 我哋有幾隻快腳可能會啱你哋ACING, 例如昌哥, 公牛, 猿球等, 你可以pm問吓佢哋.
Rockie都好快, 但佢毅行果日要開工, 所以只可以陪訓或support.

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 大雄2009 於 2010-7-12 21:52 發表

Batbat, 我哋有幾隻快腳可能會啱你哋ACING, 例如昌哥, 公牛, 猿球等, 你可以pm問吓佢哋.
    Rockie都好快, 但佢毅行果日要開工, 所以只可以陪訓或support.

完全同意,TKO 真係有好多臥虎藏龍

升級   6.85%

開心

回復 372# 的帖子

話時話,活活CTse 你買咗跑山鞋未

升級   6.85%

開心

剛剛Check 咗天氣,星期六多數落雨
    http://www.weather.gov.hk/contentc.htm
    最大問題係好有機會打風
    http://www.cwb.gov.tw/V6/typhoon/ty.htm

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-12 21:52 發表

大雄兄好大方,Batbat 兄要人,打開門任人攞~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-7-12 23:52 發表
    話時話,活活CTse 你買咗跑山鞋未 ghu" />" />jg

SUNDAY 出左去睇 , 5係太岩 ~~~
    c la. 今week 真係5知點算好.
    有咩好介紹ar ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-7-13 09:40 發表

有咩好介紹ar ...

活活唔係都有對solomxx既咩?
    我都諗緊洗唔洗買, 暫時著厚底adidas都還ok
    見到5.10的跑山鞋都好似几好, 但都唔平

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 快活人 於 2010-7-13 09:40 發表

有咩好介紹ar ...

我都想知呀,我唔想再拗柴,又腳踭痛...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2010-7-13 09:52 發表

我都想知呀,我唔想再拗柴,又腳踭痛...

佢地say NB 好. 但出去睇又無咩款
    最多款同最輕都係 鎖羅門
    但鞋底又比較跣,5太食地

升級   6.85%

開心

原帖由 快活人 於 2010-7-13 10:14 發表

佢地say NB 好. 但出去睇又無咩款
    最多款同最輕都係 鎖羅門
    但鞋底又比較跣,5太食地

I bought NB also because of my friend's suggestion.
    Finally I bought this one with 15% discount.
    http://www.nbwebexpress.com.hk/newbalance/product/MT876OR

It seems that the NB website (HK) shows a lot of model but many of those can't be found in MK/ Shatin
    http://www.nbwebexpress.com.hk/footwear/women/outdoor
    大雄CHing uses Mizuno (Areo 8) and his comment is good woo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-7-13 13:36 發表

I bought NB also because of my friend's suggestion.
    Finally I bought this one with 15% discount.
    http://www.nbwebexpress.com.hk/newbalance/product/MT876OR

It seems that the NB website (HK) show ...

aero 8 我都有 .但我5會用來跑山lor ~~~

升級   32.33%

該用戶從未簽到

我唔快 ... >.<

毅行呢家野係要 4 人的, 所以最緊要夾 ...
    依家個個星期都差唔多帶老公出山, 佢練左一個月, 而家開始上力啦 ... ^_^

各位有興趣的話一齊走走 ...

升級   32.33%

該用戶從未簽到

用咩鞋來跑山因人而異 ... 有人著  spacer, tarther 來砌 ...
    亦有人著 Saloman, Montrail 等重身鞋 ...

真係因人而異, 講多無謂;
    最緊要自己試下 ...

升級   32.33%

該用戶從未簽到

> 我唔想再拗柴

拗柴唔關對鞋事喎 ...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-13 01:08 發表

大雄兄好大方,Batbat 兄要人,打開門任人攞~~

其實幾位快腳ching跟住我哋兩個初哥慢腳隊長, 好驚埋沒咗佢哋放火既天份!

如果我哋兩個能夠sub24hr返到大棠, 真係會開心得喊到收唔到聲, 而快腳ching佢哋可能做到18-20hr.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-7-12 23:55 發表
    剛剛Check 咗天氣,星期六多數落雨
    http://www.weather.gov.hk/contentc.htm
    最大問題係好有機會打風 " />" />" />" />fhjfrt
    http://www.cwb.gov.tw/V6/typhoon/ty.htm

打風跑山可能會練到飄移上山絕技!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-13 16:42 發表

其實幾位快腳ching跟住我哋兩個初哥慢腳隊長, 好驚埋沒咗佢哋放火既天份!

如果我哋兩個能夠sub24hr返到大棠, 真係會開心得喊到收唔到聲, 而快腳ching佢哋可能做到18-20hr.:lo ...

大雄兄,講真,睇你地既時間,同埋咁有heart,24 一定無問題啦,最緊要大家好好保護腳仔,唔好有大傷,買定多幾包紙巾抹眼淚啦,加油!!!