香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

凌晨出沒的A , 聽日我要企工展,抽時間過來搵我,有禮物包送~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

各位癲友!今日小二好開心,因為可以見到大B哥 及火哥
    多謝大家今晚來一起跑青公!(你地有無叫"蒸魚"食呀?巧味嗎?)

今日小二好叻女呀 ...小二跑到去嘉頓,然後「狂索...D面包味」(我唔捨得調頭,好想衝入去買包包食...而且上斜係勁辛苦  )

小二仲要多謝亮哥既花生糖  (小二唔捨得食,要每日食"一啖仔")...仲有根拿兄欠小二「一粒甘沙
    最後,小二要多謝「凌晨出沒A」(他陪小二跑及分享了很多跑步知識...雖然他全程賣老抽...)

祝各位癲友,新年快樂!身體健康!開心快樂!多D來吹水,唔洗抹咀!!

PS:(差D忘記左...kevin又話跑得慢...小二全程係跟唔到lor......仲有eddy師兄又話跟我尾...可能佢真係驚我爆.....軑!)

升級   37.6%

該用戶從未簽到

我跑到7仔ja...約13km 用左87分鐘....計番出黎 6.7mins/km LOR...無呃你bor

似乎係你跑慢左wow 定係又計錯數??

升級   6.67%

該用戶從未簽到

我唔係"跑山王"唔好亂講!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-30 22:49 發表
    我跑到7仔ja...約13km 用左87分鐘....計番出黎 6.7mins/km LOR...無呃你bor

似乎係你跑慢左wow 定係又計錯數??" />" /> " />" />

作屎你呀..成日話小二計錯數...我每日都有做「小一數學補充練習」ga
    我和Andy跑到去嘉頓門口,我隻錶錶係...1:25:49 (1小時=60分鐘)= 86分鐘
    但你和成成開始跑...真係好快(成支箭咁..)...我跟唔到...唯有全程係keep住均速,無快無慢...
    我懷疑係你隻錶...有問題lor...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 henrykyho 於 2011-12-30 22:57 發表
    我唔係"跑山王"唔好亂講!!

唔好意思呀...大b哥.....小二講錯野...請師兄原諒 !!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-30 22:59 發表

作屎你呀..成日話小二計錯數...我每日都有做「小一數學補充練習」gahgjD141" />" />hj !
    我和Andy跑到去嘉頓門口,我隻錶錶係...1:25:49 (1小時=60分鐘)= 86分鐘
    但你和成成開始跑...真係好快(成支箭 ...

12.3km 86分鐘 = 6.99mins/km
    13km 87分鐘 = 6.69mins/km...

同你開頭講話跑6.8mins/km 好明顯係我精準d喇~~

頭段....其實我未上到青公 已經俾所有人過曬喇.......

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-30 23:04 發表

12.3km 86分鐘 = 6.99mins/km
    13km 87分鐘 = 6.69mins/km...

同你開頭講話跑6.8mins/km 好明顯係我精準d喇~~

頭段....其實我未上到青公 已經俾所有人過曬喇.......

小二無諗過...6.8 和 6.99 係咁大分別... 咁下次請你跑6.99...因為我跟得好辛苦..扯晒蝦...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-30 23:11 發表

小二無諗過...6.8 和 6.99 係咁大分別... 咁下次請你跑6.99...因為我跟得好辛苦..扯晒蝦...

跑自己的就好了=.=

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-30 23:16 發表

跑自己的就好了=.=

小二都係要跑番十年半載,才可以跟住你尾啦...
    祝你新年快樂!身體健康!唔好操得太過激呀!
    我地明年再見面啦!~~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

真失敗,跟唔到大隊,跑唔到去青龍頭,今晚跑左14.8k

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

無話失唔失敗既,自己咩步速C服咪跑咩囉。
    我地青公約跑最正既就係無壓力,快慢長短都歡迎!
    最緊要跑得開心^^

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-30 23:30 發表
    真失敗,跟唔到大隊,跑唔到去青龍頭,今晚跑左14.8k

根拿兄...我和「凌晨出沒A」以為你跑到去青龍頭...
    不過小二見到「凌晨出沒A賣老抽」...搞到小二好心痛...不過小二很欣賞他的堅持!

我下星期都來不到呀....咁我地要在1月20日(年廿七)再見啦!
    你要多D入來呢度探我wor... (你尚欠小二一粒甘沙...有拖無欠呀!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-30 23:43 發表
    無話失唔失敗既,自己咩步速C服咪跑咩囉。
    我地青公約跑最正既就係無壓力,快慢長短都歡迎!
    最緊要跑得開心^^

講得好!就係呢個原因...所以小二堅持來跑!果然係坦克大師兄!下星期約跑交俾你啦!
    因為mil姐和小二來不到呀...

不過...小二和andy平排跑的時候...可能小二跑到左搖右擺.....(可能唔小心令andy要「貼住欄杆」跑...佢又唔出聲)
    點知突然andy大叫...「我差D跌左落海」...我即時...嚇呆左...(唔係講笑....sorry!Andy)

升級   52.63%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-30 23:43 發表 無話失唔失敗既,自己咩步速C服咪跑咩囉。我地青公約跑最正既就係無壓力,快慢長短都歡迎!最緊要跑得開心^^

完全同意,最緊要跑得開心跑得舒服!

升級   100%

擦汗

回氣中,剛才跑青公頭段不錯啊,能保持11個人,之後漸漸的拉開距离了,最後連塵都吃不到~~ ,問過亮哥時間和距离,我用了90分鐘跑了16.35公里,感覺到頂了

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-31 00:33 發表
    回氣中,剛才跑青公頭段不錯啊,能保持11個人,之後漸漸的拉開距离了,最後連塵都吃不到~~ ,問過亮哥時間和距离,我用了90分鐘跑了16.35公里,感覺到頂了

「小腿抽筋」!==>感覺到頂,是否等於「爆左」?...你都好勁ga la,呢幾日又要返工展,長期企...今日跑完青公又直踩羽毛球...算係咁ga la...
    好似坦克講...最緊要跑得C服!開心!快慢唔係問題!

另,小二唔習慣聽歌跑...搞到小二跟唔到自己既步速及呼吸...最後放棄聽歌歌...改為..聽海風...
    最後,多謝你既玩具...小二好開心! 你也早點休息!明天仍要工作!加油呀!
    祝你新年快樂!身體健康(尤其大腿、小腿外內側,要乖乖地...唔好抽筋)!明年再見~~!!

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-30 23:43 發表 根拿兄...我和「凌晨出沒A」以為你跑到去青龍頭...不過小二見到「凌晨出沒A賣老抽」...搞到小二好心痛...不過小二很欣賞他的堅持! 我下星期都來不到呀....咁我地要在1月20日(年廿七)再見啦!你要 ...
    各位癫友2012見了,晚安~~!

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 00:48 發表 「小腿抽筋」!==>感覺到頂,是否等於「爆左」?...你都好勁ga la,呢幾日又要返工展,長期企...今日跑完青公又直踩羽毛球...算係咁ga la...好似坦克講...最緊要跑得C服!開心!快慢唔係問題!另,小二唔習 ...
    好再打球無輸~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-31 00:48 發表
    各位癫友2012見了,晚安~~!

各位癲友!掘泥啦(good night la)~~
    have a 泥磚 nice dream~~