香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

大家慢慢聊,我要出發工展了~!明年見~~!

p.s. Kevin 你睇pm call 我~!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-31 11:47 發表
    小一,我跑完約左一班跑友去沙田飲茶,因大會車會車我們回沙田,有興趣既我地開住茶等你搭車黎。
    渣打六點九起步,當曰我地應該六點就到尖咀架喇,咁早你黎唔黎到架?

坦克師兄
    1•跑完美記,預埋我飲茶 (我一定要坐你隔離!!),到時你話我知,沙田邊間酒樓!!
    2•渣打:6am去到尖咀,無問題呀~~小二一定來到...不過唔知搭乜!(又係要跟住你lor!OK!!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-31 11:50 發表
    各位早晨呀!!

早晨!癲友692!預祝你新年快樂!身體健康!!

Jacky~~努力呀!俾心機呀!!2012年1月1日留言再見~~!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 11:53 發表

坦克師兄:
    1•跑完美記,預埋我飲茶 (我一定要坐你隔離!!),到時你話我知,沙田邊間酒樓!!
    2•渣打:6am去到尖咀,無問題呀~~小二一定來到...不過唔知搭乜!(又係要跟住你lor!OK!!)

年年渣打,港鐵會提早通車的,一定有車去,放心!!
    遲下小弟會post當日港鐵提早的班次給各位!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-31 11:59 發表

年年渣打,港鐵會提早通車的,一定有車去,放心!!
    遲下小弟會post當日港鐵提早的班次給各位!!

多謝你呀!692師兄!下次請你食糖糖!
    今次小二係做二公,為渣打「癲友」打氣!
    雖然小二無份跑....但諗起「癲友」都開心!
    6am到尖咀...濕濕碎啦~~唔知小二可唔可以去青馬大橋影佢地呢??
    小二可能在IFC影下佢地...因為維園應該好多人影...迫屎!

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 11:56 發表

早晨!癲友692!預祝你新年快樂!身體健康!!

Jacky~~努力呀!俾心機呀!!2012年1月1日留言再見~~!!

祝各位癲友新年長跑長友,身體健康,打工的工作順利,做生意的財源滾滾來,讀書的學業進步, 男的高大威猛,女的美豔動人

升級   69.25%

該用戶從未簽到

祝各位癲友新年長跑長友,身體健康,打工的工作順利,做生意的財源滾滾來,讀書的學業進步, 男的高大威猛,女的美豔動人 [/quote]

692師兄...你講緊「小二」呀 ...(不過.....小二係"惡屎能燈"wor)

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 12:04 發表

多謝你呀!692師兄!下次請你食糖糖!
    今次小二係做二公,為渣打「癲友」打氣!
    雖然小二無份跑....但諗起「癲友」都開心!
    6am到尖咀...濕濕碎啦~~唔知小二可唔可以去青馬大橋影佢地呢??
    小二可能在IFC影 ...

小二師妹你無報到渣馬呀!!
    係青馬大橋影.....要超超超超長鏡頭至得了

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 11:45 發表

淩晨出沒A"同班長妳拍住咁跑==>(你咁講會嚇屎「凌晨出沒A」,分分鐘下次佢變左「唔出沒A」就大鑊!!)

唔好意思,打多左個字,令"淩晨出沒A"被人誤會,深感抱歉

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 1282# 的帖子

咁遲先黎,半馬5點半出發喎

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 12:09 發表
    祝各位癲友新年長跑長友,身體健康,打工的工作順利,做生意的財源滾滾來,讀書的學業進步, 男的高大威猛,女的美豔動人

692師兄...你講緊「小二」呀 ...(不過.....小二係 ... [/quote]

一定唔係話妳啦,唔好發夢呀

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-31 12:09 發表

小二師妹你無報到渣馬呀!!
    係青馬大橋影.....要超超超超長鏡頭至得了" />" />

692師兄,實不相瞞...小二剛加入長跑網一個月(是滿月BB囡)
    我上個月是第一次跟坦克師兄跑青公(跑街)...當時只跑到8km...(現在叻女左少少)

不過「癲友們」好錫小二...仲好照顧我,成日俾玩具我玩、又請我食朱古力、食糖糖
    所以「癲友們」有乜野比賽,小二班長一定會「訓身」支持大家!!

ps:小二無長鏡相機呀...要問人借....

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 12:09 發表

692師兄...你講緊「小二」呀 ...(不過.....小二係 ... [/quote]
    小二師妹一向美豔動人架啦,咁祝你出年馴如綿羊,聽教聽話,入得廚房,出得廳堂。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-31 12:12 發表

唔好意思,打多左個字,令"淩晨出沒A"被人誤會,深感抱歉

根拿兄~~~乜小二班長好差咩...我只係...平時「惡屎」左少少 (其實小二好溫柔)

乜小二唔係訓醒左啦咩~~原來仲發緊夢... (仲諗住讚緊我...美艷動人tim)

升級   100%

開心

今日會有癲友跑青公嗎??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-31 12:17 發表

692師兄...你講緊「小二」呀 ...(不過.....小二係 ...

小二師妹一向美豔動人架啦,咁祝你出年馴如綿羊,聽教聽話,入得廚房,出得廳堂。 [/quote]

692師兄:你既眼睛果然雪亮~~!!(小二美艷動人)
    但.....(出年馴如綿羊)==>呢個有D難度...(小二既形象係... )

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2011-12-31 12:21 發表
    今日會有癲友跑青公嗎??

692師兄!小二昨晚跑左12km...佢地又操到去青龍頭...估計佢地要休息下
    因為他們有部份要留力跑美記半馬....

不過...黎緊...我地「癲友隊」,可能會加多星期日早上加操!
    到時叫埋你呀...!!

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 12:23 發表

小二師妹一向美豔動人架啦,咁祝你出年馴如綿羊,聽教聽話,入得廚房,出得廳堂。

692師兄:你既眼睛果然雪亮~~!!(小二美艷動人)
    但.....(出年馴如綿羊)==>呢個有D難度...(小二既形象 ... [/quote]
    小二師妹形象深入民心,唔怪得無乜癲友夠膽拍住你來跑,我出名超慢腳,下次有機會跟小二跑,看看可不可以鞭策到小弟加快兩錢腳力,由超慢腳變慢腳先得了

升級   69.25%

該用戶從未簽到

癲友參加渣打(全馬) ==>小二6am殺到支持你地!!(如有遺漏請通知)

小二會係「民耀街和龍和道」為你地影相相、打氣!!

1•坦克車
    2•根拿
    3•大b哥
    4•Kevin
    5•會長
    6•亮哥
    7•金金

癲友(半馬)...Jacky、Andy、692....(仲有...)

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-31 12:28 發表

692師兄!小二昨晚跑左12km...佢地又操到去青龍頭...估計佢地要休息下
    因為他們有部份要留力跑美記半馬....

不過...黎緊...我地「癲友隊」,可能會加多星期日早上加操!
    到時叫埋你呀...!!

我一陣可能四點幾會加操一課,依家太陽好曬呢!!
    今晚返通宵,明日白天要睡,晚上去沙田看歌劇,所以星期天休息一天。
    星期1 一早去美記做攝影2 公,影下各網友的跑姿!!