香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

中銀香港第55屆體育節–2012分齡組三項鐵人賽

升級   90%

該用戶從未簽到

中銀香港第55屆體育節–2012分齡組三項鐵人賽
開始接受報名了。

http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1209221452328&customWebPageId=1333427607279432009
+1 0
上一篇︰分享:跑鞋選擇問題下一篇︰大欖段回旋處有個地盤??!!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

嘩 ! 有全奧 !   

本來係預年尾(希望係迪士尼)先全奧.
    嘩... 諗諗先......
    哩幾日假期, 可以試吓水......

今次假期, 冇 [東涌踩車團] ?
    不過, 我都搬開咗... 好耐冇踩東涌囉.   

升級   52.3%

該用戶從未簽到

呢個必玩啦!

升級   69.4%

該用戶從未簽到

正嘢,第一时報咗名先諗

升級   82.33%

該用戶從未簽到

名已報,到時見~~

升級   62.63%

該用戶從未簽到

報左

上年十月試過半奧.
    今次試下奧運距離. 踩同埋跑都應該可以.
    游應該有D難度. 要努力練多D水...

期望可以完成.

kofelix, 你係東九單車師兄 ma?

升級   0%

擦汗

我都報咗名, 仲要係全奧 !

今次大鑊, 我當哩次係 [大考].   
    第一次玩 [OD], 仲有一個月備戰 !   

升級   82.33%

該用戶從未簽到

原帖由 timerwai 於 2012-4-6 14:04 發表
    報左

上年十月試過半奧.
    今次試下奧運距離. 踩同埋跑都應該可以.
    游應該有D難度. 要努力練多D水...

期望可以完成.

kofelix, 你係東九單車師兄 ma?

E...  你係邊位呀??~
    呢度都有東九人~~

升級   45.67%

該用戶從未簽到

荃灣人,我都報咗全奧 !

升級   62.63%

該用戶從未簽到

回復 8# 的帖子

東九Facebook名:ChiWai
    我跟團出過4次左右

升級   82.33%

該用戶從未簽到

原帖由 timerwai 於 2012-4-6 17:02 發表
    東九Facebook名:ChiWai
    我跟團出過4次左右

喔~ 希望遲d撞到你一齊出團啦!~

升級   51.05%

該用戶從未簽到

呢場係咪只得全奧和半奧?

升級   0%

擦汗

原帖由 Laichi 於 2012-4-7 08:53 發表
    呢場係咪只得全奧和半奧?

係喎...
    舊年我係哩場, 第一次玩三項, Fun Distance.
    擒日報名, 好似真係得[全奧]/[半奧].

快啲報啦... [半奧]你都得架.
    我都報咗[全奧], 驚就兩份......   

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2012-4-7 11:58 發表

係喎...
    舊年我係哩場, 第一次玩三項, Fun Distance.
    擒日報名, 好似真係得[全奧]/[半奧].

快啲報啦... [半奧]你都得架.
    我都報咗[全奧], 驚就兩份......   

游水我未得呀!今年ITU一定報半奧,至於在這之前能否早一點試,就要睇下同水大哥的感情進展成點喇!

升級   76.32%

該用戶從未簽到

唔知點解無左 Fun Distance?

升級   73.68%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Laichi 於 2012-4-9 10:09 發表
    游水我未得呀!今年ITU一定報半奧,至於在這之前能否早一點試,就要睇下同水大哥的感情進展成點喇!

報咗先囉!可能你地既「感情」突飛猛進呢?!

升級   73.68%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

我都報咗全奧!志在完成,唔洗包尾!
    睇嚟嚟緊三個weekend都要入新娘漂操下車!

升級   69.4%

該用戶從未簽到

我都報

升級   0%

擦汗

Hong Kong Triathlon Association
    中銀香港第55屆體育節 - 分齡組三項鐵人賽之繽紛賽程及少年公開賽程 現已重開。你可以使用我們的網上系統進行報名, 或到總會網頁下載報名表申請。

Olympic Distance: Swim 1500m, Bike 40km, Run 10km
    Sprint Distnace: Swim 750m, Bike 20km, Run 5km
    Super Sprint Distance: Swim 250m, Bike 10km, Run 2.5km
    Youth Open Distance:Swim 200m, Bike 10km, Run 1.5km

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我昨天膽粗粗報了半奧,今天才說有繽紛組....