香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-17 00:34 發表

大師兄~~~你好勁呀~~~回程一路追住我地幾個, 真係唔好意思~~~放開左你~~~

華華仲勁, 我覺得佢唔係咁簡單~~~跑完都好似無咩野咁, 服左你呀...

我跑到就死啦~~~batbat 都好勁......回程4個快放.....真係唔知 ...

真係唔夠龍龍同華華跑,追到我 ...

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-16 23:46 發表

多謝disdis,因為無乜勁人報名,同埋每個組別有十個奬,所以我先有機會咋 " />" />

勁喔~
= =快D好番啦!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-16 23:12 發表
    HI catcat,

我想跑全程,

JOEJOE, 我可以同你一齊出發, 因我都係住泓景台, 請問早上6時係邊度等, 我電話係.................................,

唔該哂..

chengtszhang

ching,

唔好post電話出來,請立即刪除,可以PM電話給對方.

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-17 00:34 發表

大師兄~~~你好勁呀~~~回程一路追住我地幾個, 真係唔好意思~~~放開左你~~~

華華仲勁, 我覺得佢唔係咁簡單~~~跑完都好似無咩野咁, 服左你呀...

我跑到就死啦~~~batbat 都好勁......回程4個快放.....真係唔知 ...

好累了!跑完……
    下次有機再黎跑街/運動場喇!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-17 00:39 發表

追你都追到我死

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-17 00:39 發表

華華返到運動場仲未夠喉....自己狂衝咗幾個圈!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-17 00:50 發表

華華返到運動場仲未夠喉....自己狂衝咗幾個圈!

圍圍···
    有咩?個個系咪我黎嫁!~

今晚玩得好開心!!!多謝大家!

升級   7.05%

該用戶從未簽到

大家都赿戰赿強~~~最快返到ssp泳池係batbat 同華華呢~~~龍龍我已經死左~~~仲要慢慢死返屋企~~~

我星期四都應該會去ssp運動場...跑圈...有興趣就到時見...啦

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-17 00:41 發表

" />" /> 勁喔~
    = =快D好番啦!

你快d招供,琴晚你係咪落左「獨奏」

我而家個鼻塞到瞓唔到

升級   100%

該用戶從未簽到

報告:
    20/12烏蛟騰長跑改期,新日子容後通知
    因為隊長joejoe上個星期日行樂善行時整親隻腳,我昨剛剛call他,他說而家隻腳仲好痛,所以20/12個長跑要暫時取消啦~~~
    不過,我而家諗緊,不如20/12改去荃灣跑青山公路,即是ming sir以前帶我地跑個d路......
    各位有咩意見???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-17 09:25 發表
    報告:
    因為隊長joejoe上個星期日行樂善行時整親隻腳,我昨剛剛call他,他說而家隻腳仲好痛,所以20/12個長跑要暫時取消啦~~~
    不過,我而家諗緊,不如20/12改去荃灣跑青山公路,即是 ...

如果去得跑青山公路,不如入埋屯門join呢個特訓啦,20/12都有好多屯門ctse去,妳地咪可以交流下law。
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2520&extra=&page=1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-17 03:23 發表

你快d招供,琴晚你係咪落左「獨奏」jg" />" />h

我而家個鼻塞到瞓唔到 " />" /> " />" />jhk

yungyung琴晚妳做樣本身都好病下....應該唔關小華事,最好睇睇醫生啦。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-17 09:49 發表

如果去得跑青山公路,不如入埋屯門join呢個特訓啦,20/12都有好多屯門ctse去,妳地咪可以交流下law。
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2520&extra=&page=1

唔啦....我自己鐘意一邊leisure跑一邊睇下風景...
    d甘勁既特訓唔多岩我...

升級   0%

該用戶從未簽到

batbat兄...咁最後佢兩個追唔追到你先?如果追唔到就即係你跑得d啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-17 09:53 發表

唔啦....我自己鐘意一邊leisure跑一邊睇下風景...
    d甘勁既特訓唔多岩我...

哦.....我以為妳想做super cat!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-17 09:53 發表

batbat兄...咁最後佢兩個追唔追到你先?如果追唔到就即係你跑得d啦!

根本上係我追佢地兩個...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-17 09:25 發表
    報告:
    不過,我而家諗緊,不如20/12改去荃灣跑青山公路,即是 ...

Catcat你睇你又係度報流料, 我都話跑山個傷已經好得七七八八咯, 係瞓覺時個腳傷攪到我禽晚嚟唔到之嘛~~唏, 睇少陣都唔得~~
    不過20/12個跑對我來說又真係太"擝"水, 冇辦法, 都係要被迫休息番幾日~~

升級   0%

該用戶從未簽到

16/12 跑後簡報
    琴晚都好熱鬧呀,17位跑手一齊浩浩蕩蕩由SSP運動場出發,大陪份ching ctse都見過面同一齊跑過,新認識既有:
    chengtszhang ching (ching記得下次唔好再公開post手提啦,我記憶你已經唔係第一次犯,無謂令板主們難做)
    菲菲 (青春版Sammi,其實上次Nike見過一面)
    豹豹兩位男fans (忍忍) and (sorry...唔記得叫咩名)

今次由kinkin做隊長帶跑新路,小弟因為經星期日樂善一役,雙腿肌肉仍處於極度疲勞狀況,只能慢跑壓後。跑後再經過一晚既休息,雙腳乳酸積聚情況已經改善好多,又可以開始較高強度既練習。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-17 10:03 發表

根本上係我追佢地兩個..." />" />

係呀....因為我全程都係尾睇唔到,淨係知你地跑得好快law。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-17 10:21 發表

Catcat你睇你又係度報流料, 我都話跑山個傷已經好得七七八八咯, 係瞓覺時個腳傷攪到我禽晚嚟唔到之嘛~~唏, 睇少陣都唔得~~" />" />jhk
    不過20/12個跑對我來說又真係太"擝"水, 冇辦法, 都係要被 ...

joejoe ching保重呀,長跑長有。
    係啦....我都唔明catcat點解咁鐘意報流料,佢為求收視不惜一切。