香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   97.05%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

尋日跑完~~今晚冇黎到~~原來咁熱鬧

升級   97.05%

該用戶從未簽到

平嫂終於找到了伴,整個脕上都和7嫂一起,邊跑邊聊,好像很合拍似的.希望她們以後多點機會可以一起約跑就好了.

好啦 ! 平嫂約 7 嫂跑,你就有藉口約 7兄跑,等佢過d料你,到時又多隻快馬!

升級   74.8%

該用戶從未簽到

平嫂同7 嫂真係勁夾, 7 嫂今晚完全無理我啦.........
    不過好彩有平兄帶住我跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-5 23:41 發表
    尋日跑完~~今晚冇黎到~~原來咁熱鬧

係呀,估唔到臨近渣打都有咁多人,屯們友有8個,再加樂華都成10幾廿個架..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-5 23:42 發表
    平嫂終於找到了伴,整個脕上都和7嫂一起,邊跑邊聊,好像很合拍似的.希望她們以後多點機會可以一起約跑就好了.

好啦 ! 平嫂約 7 嫂跑,你就有藉口約 7兄跑,等佢過d料你,到時又多隻快馬!  

7兄肯過料比我都冇用啦,小弟咁既資質..嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 anson 於 2009-2-5 23:48 發表
    平嫂同7 嫂真係勁夾, 7 嫂今晚完全無理我啦........." />" />
    不過好彩有平兄帶住我跑" />" />

嘻~嘻~ANSON今脕比人飛~~~

ANSON今脕都跑得幾快喎,由頭跟到落尾,渣打可以用咁既速度跑,2小時內都有機會架.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

嘩, 真係好熱鬧喎
    anson ctse 以被飛化為力量, 勁!!! 半馬sub2, 加油!!
    711MF 該用戶已被刪除

升級   27.6%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-5 23:37 發表

Patrick 而家狀態一流,比心機啊!hgjD115" />" />hj  

多謝 wong sir 鼓勵!
    希望當日在駱克道見到大家的時候,
    個樣仲可以似番個人啦 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-6 00:51 發表
    嘩, 真係好熱鬧喎
    anson ctse 以被飛化為力量, 勁!!! 半馬sub2, 加油!!

Sue姐,幾時再落鄧記一齊玩呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-6 05:51 發表

你地咪玩,我只係一個跑步初哥嘜都唔識,重有 排學啊,,,,
    唔知比你地嚇死,知就笑死....

7兄,長跑網有邊個唔知你係休閒快馬呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-2-6 07:14 發表

多謝 wong sir 鼓勵!
    希望當日在駱克道見到大家的時候,
    個樣仲可以似番個人啦 ...

Patrick 兄,wong Sir 都讚你勁,努力呀,睇好你架..

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-6 10:23 發表

Patrick 兄,wong Sir 都讚你勁,努力呀,睇好你架..

我講佢狀態好,鼓勵吓佢,你又咁多口亂講,比咗壓力人啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-6 10:29 發表

我講佢狀態好,鼓勵吓佢,你又咁多口亂講,比咗壓力人啦!

WONG SIR , 有少少壓力至有進步嘛...嘻嘻

升級   27.6%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-6 10:30 發表

WONG SIR , 有少少壓力至有進步嘛...嘻嘻

Wong sir 和平兄, 這些都不算是什麼壓力.

暫時的壓力主要來自和暖天氣.
    因過去個多月的練跑大部份都係1x度左右,
    但比賽當日正午氣溫有可能升到22度(或更高),
    身體會否適應是唯一的擔心!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 711MF 於 2009-2-6 05:51 發表

你地咪玩,我只係一個跑步初哥嘜都唔識,重有排學啊,,,,
    唔知比你地嚇死,知就笑死....

小妹先係名符其實的跑步初哥, 真係有排學.
    首要學吓高手們咁謙遜.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-6 10:22 發表

7兄,長跑網有邊個唔知你係休閒快馬呀?

你唔知米拿兄幫 7兄改咗個名叫  ------  長跑浪子 !  

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=704&extra=page%3D1&page=34

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-6 20:41 發表

你唔知米拿兄幫 7兄改咗個名叫  ------  長跑浪子 !hgjD115" />" />" />" />hj  

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=704&extra=page%3D1&page=34

鬼腳7...長跑浪子...休閒快馬,唔知7兄鍾意邊個名多d呢?

升級   74.8%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-6 20:46 發表

鬼腳7...長跑浪子...休閒快馬,唔知7兄鍾意邊個名多d呢?

我以前叫佢做" 阿甘" 人物角色性格好清楚,同 阿甘正傳的"阿甘"一樣..
    但佢又真係幾似"浪子"做任何事都不受驅逐