香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   27.6%

該用戶從未簽到

恭喜平兄!
以一個十分不錯的時間來完成首次的全馬!
相信平兄已經成功消除心魔了!

升級   25.9%

開心
  • 簽到天數: 10 天

亞平,呢張相有你喎!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄今次戰術成功, 跑得好冷靜.

繼續努力, 出年全馬
    sub4進發.
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

平 c hing

恭喜恭喜

完成第一個全馬

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒平師兄!
    第一次跑全馬成績真係好好呀,第一次感受全馬跑到last 幾K 果種慾仙慾死既感覺係咪好正呢,未試過既人永遠唔明白~~
    加油呀,出年再接再厲!!

升級   45.45%

該用戶從未簽到

Thanks for your sharing. It is so inspiring and really appreciate your effort, honesty and calmness. Such attitudes are what I have to learn. I will run my first full marathon on 5/7 in Gold Coast and my intial goal is similiar with yours, so your sharing can be my own agenda

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

平兄今次沒有受人影響,跑得很出色
    下年再接再厲,爭取更好成績!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

平ching, 恭喜哂呀, 終於達成心願, 完成人生第一個馬拉松.
    小妹其實一直唸住同你一同走packing, 但開跑前搵唔到你, 所以同瘋ching+Piccolo ching走packing.
    其實有克服心魔, 唔打攪自己的計劃, 唔去追前的的對手, 都係一種考驗, 你今次打敗到佢啦, 恭喜哂.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-9 03:18 發表
    恭喜平兄順利完成人生第一個馬拉松, 你係得ge!

今日係跑道上迎面見到一個又一個跑友為小妹打氣, 好享受首個半馬, 會繼續跑第二, 第三個.
    我地一班半馬友係駱克道, 期待一個又一個全馬友凱旋而歸, 內心很激動, 為 ...

叮叮噹,
    最興奮的是遇到你們半馬回程時,互相激厲.
    最窩心的是最後一公里得到你們的支持.
    最期待的是明年再次同你們一起出戰渣打

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-2-9 07:23 發表
    恭喜哂平兄,第1次全馬順利完成呀..
    沒有像撞墻情況發生,也證明你今次比平時練習有進步呀...
    受你的影響下,平嫂也決定來年參加渣打...
    真是值得高興...
    遲些大伙兒練習時,平嫂也可一齊出席呢...

恭喜曲奇姐首次渣打半馬就有146驕人成績!
    平嫂現在已開始出席屯門區網友的約跑了.是真是值得高興的事,希望有機會也讓她認識你這隻快馬...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-2-9 08:49 發表
    恭喜平兄!
    以一個十分不錯的時間來完成首次的全馬!
    相信平兄已經成功消除心魔了!

Patrick 兄恭喜創下佳績 3:52 , 兼刷新自己記錄,比起你首次全馬4:30,今次進步很多..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 晴朗 於 2009-2-9 08:52 發表
    亞平,呢張相有你喎!

登錄/註冊後可看大圖

晴朗兄,謝謝你提供的照片!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-9 02:55 發表
    2009.2.08 08:00 渣打馬拉松2009

一同站於起跑線上,有Patrick & 迪迪仔師兄,一邊作最後的拉筋,一邊在心理面祈禱老天爺今天能手下留情,憐憫我這個已準備了一整年的人生首次馬拉松,給我2小時時間不要用你熾烈光 ...

平兄:
    恭喜使,ching真係跑得非常好。
    另外我好同意你既講法,真正既跑馬拉松係唔可以行既,所以今次我都可以係指定時限內行返終野,但我心入面都係冇當自己完成到比賽,唯有下次再努力。

升級   100%

該用戶從未簽到

平兄,
    E篇文章好心靈鷄湯Feel,睇到我眼濕濕添

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-2-9 09:15 發表
    平兄今次戰術成功, 跑得好冷靜.

繼續努力, 出年全馬向sub4進發.

熊貓你今次好勁,過左我2次,係林士街天橋見你入左廁所,爬了你頭,誰不知冇耐又比你爬番頭.仲要好輕鬆個隻..
    真係要搵日好好研究下你對熊掌至得啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-9 09:36 發表
    恭喜平兄順利完成人生第一個全馬..

多謝7兄,係呢,7兄出年有冇打算玩番次全馬?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-2-9 09:46 發表
    平 c hing

恭喜恭喜

完成第一個全馬

多謝龜兄,龜兄完成左半馬都來幫我地影相真係唔話得了

升級   100%

該用戶從未簽到