香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄以不平凡的時間完成第一個全馬,下一個目標是怎樣?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 上水馬王 於 2009-2-9 17:49 發表

當然是sub3

升級   72.63%

該用戶從未簽到

平兄,恭喜你完成首個全馬.
    長跑長有,長跑長友

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-2-9 15:08 發表
    恭喜平ching, 係駱克道見倒你跑過, 諗番起你之前提過對比賽既擔心, 見你當時笑得好鬆容, 都鄧你鬆一口氣同埋好開心. 第一個馬拉松成績已經好好, 而且可以克服身體上既弱點, 值得驕傲架! 希望你出年可以同平嫂一齊enj ...

SCHNIX師姐你知嗎?很奇怪,過終點我竟然沒有喜悅,也沒有笑容.反而在洛克道見到你們呼喚我時,卻笑得很開心.
    就好像是一個死裡逃生的人,見到親人一般.這一場景,終身難忘.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-9 15:25 發表

放心,早已知道他的速度,比女界慣,無乜難過的感覺﹗佢肯界我們,是我們的榮幸。" />" />

Ken兄,我要學你多些落鄧記衝圈,希望有一日好似你咁終於可以排脫被界命運!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-2-9 15:31 發表

今年自己目標係完整狀態完成賽事, 所以由始至終無理快過邊個, 慢過邊個.

安安你既全馬成績嚇左Wong Sir 一跳,證明你確實有超水準表現!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 細明哥 於 2009-2-9 15:41 發表
    恭喜平師兄完成第一個全馬,當我們半馬戰友跑完後往駱克道為全馬戰士打氣及加油同時,小第不其然有點為師兄擔心,當從遠遠見到熟悉的身影跑動,
    有師兄大叫(係平師兄啊)我們見到亦非常感動,我亦放下心頭大石,不竟要完成 ...

明兄,在最後這一公里,聽到你們的呼叫聲,真令人鼓舞,感動得只好用燦爛笑容來掩蓋就要失控的淚水.完成首個馬拉松,也沒能比得上那一刻的開心和感動!

感謝所有來支持的師兄師姐.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-9 15:52 發表

長跑網有三個 ching 跑渣打既成績大出我意料之外,就係 瘋兄、皇上 同 國寶 Onon 兄,瘋兄係差咗 -- 與腳傷有關,皇上同onon 返到駱克道時就比佢地嚇一跳,驚喜他們跑得咁好!
    我係度四圍咁揾住 ...

wong sir 係時候自己起個帶頭作用,先開個blog啦,你見我寫得咁興奮就知好玩啦..

仲有,好多謝昨日來電關心和問候,更多謝昨日來打氣加油 !感激不盡 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-2-9 16:42 發表
    平兄,你係的 ge!!
    未來一年我都會努力操練備戰半馬,大家一齊努力呀

CU兄,渣打小弟只跑過一次10公里,仲要係最後一次跑西隧,果次真真係比影相個班人氣死.
    師兄出年轉半馬係明智的,好玩好多.一齊再加把勁,明年一定要好過今年!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-2-9 17:49 發表

馬王兄,下一個目標明年渣打仍然全馬!希望能如梁兄所講SUB 3啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-9 15:52 發表

長跑網有三個 ching 跑渣打既成績大出我意料之外,就係 瘋兄、皇上 同 國寶 Onon 兄,瘋兄係差咗 -- 與腳傷有關,皇上同onon 返到駱克道時就比佢地嚇一跳,驚喜他們跑得咁好!
    我係度四圍咁揾住 ...

唔好意思, 借少少位答黃sir,

上年第一次全馬最後10K勁抽筋, 半爬半跑用咗5:05先返到終點...

今年訂個目標好保守 > 完整完成

今次嘅步速基本上同舊年一樣(可能仲慢少少), 全程輕鬆跑無比壓力自已,

能夠達標可能係30K以上嘅長課夠啩.

升級   9.47%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-9 02:55 發表
    2009.2.08 08:00 渣打馬拉松2009

一同站於起跑線上,有Patrick & 迪迪仔師兄,一邊作最後的拉筋,一邊在心理面祈禱老天爺今天能手下留情,憐憫我這個已準備了一整年的人生首次馬拉松,給我2小時時間不要用你熾烈光 ...

恭喜呀,我都是第一次參加全馬 ,我在跑時都見到你,不過我無長跑網的衫,所以無叫到你加油,見到好多長跑網的網友都想同你地打氣呀,不過小弟唔識大家,但有知道你地的名,都幾奇怪呀,真的孰識又陌生呀,希望下次識大家,一起加油,長跑長友。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-9 17:54 發表

當然是sub3

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-9 17:54 發表

當然是sub3

梁兄首次全馬4:30(有冇記錯?),第二次就跑入3小時內,不可思議的進步速度!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoihoi 於 2009-2-9 18:17 發表
    平兄,恭喜你完成首個全馬." />" />
    長跑長有,長跑長友" />" />fvhfgj

多謝海兄,好耐冇見你啦,幾時得閑跑番轉丫?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-9 18:29 發表

安安你既全馬成績嚇左Wong Sir 一跳,證明你確實有超水準表現!

嘻...等我靜雞雞操fit啲出年再嚇多佢一次先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-2-9 22:57 發表

嘻...等我靜雞雞操fit啲出年再嚇多佢一次先.

onon師兄,睇你造既時間,好難相信你係有個大肚腩的人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 eyeonme 於 2009-2-9 20:56 發表

恭喜呀,我都是第一次參加全馬 ,我在跑時都見到你,不過我無長跑網的衫,所以無叫到你加油,見到好多長跑網的網友都想同你地打氣呀,不過小弟唔識大家,但有知道你地的名,都幾奇怪呀,真的孰識又陌生呀,希望 ...

Eyeonme,而家長跑網愈來愈多會員,真係好難全部認得到,所以每次約跑或參加比賽,大家都是以綠衣為記,
    尤其是大型比賽,次次都幾十人參加,更是難於辨認.師兄不如考慮下訂件網衣,方便下次比賽時可著.

長跑網09新款跑衣現剩少量存貨!

係呢,今次全馬跑成點呀?滿意嗎?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 亞平 於 2009-2-9 22:53 發表

梁兄首次全馬4:30(有冇記錯?),第二次就跑入3小時內,不可思議的進步速度!

07   3"33"54
    08   4"18"10
    09   2"57"08