香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

安安你鬼馬啦,成日偷偷地秘密鍊兵,又唔開blog.公開鍊跑記錄,出年又想靜雞雞嚇人一跳?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-2-9 22:59 發表

onon師兄,睇你造既時間,好難相信你係有個大肚腩的人" />" />

食竹都會大肚腩?乜D竹好難消化咩?安安!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-2-9 22:59 發表

onon師兄,睇你造既時間,好難相信你係有個大肚腩的人" />" />

今年我都想試下收收佢...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-9 22:53 發表

梁兄首次全馬4:30(有冇記錯?),第二次就跑入3小時內,不可思議的進步速度!

平兄,你用來做借鏡都唔錯喎

恭喜你完成首次全馬!見到你咁快就回來,真係想明年都玩下......真係想下咋!
等我玩多兩三年半馬,我地一齊上路攻全馬

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-9 23:08 發表

安安你鬼馬啦,成日偷偷地秘密鍊兵,又唔開blog.公開鍊跑記錄,出年又想靜雞雞嚇人一跳?

寫嘢對我嚟講好高難度呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-9 23:11 發表

食竹都會大肚腩?乜D竹好難消化咩?安安!

食竹食飯...都鐘意飲番兩杯...(當無唔係計蔗汁啦!)

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-2-9 16:31 發表

sue姐,你想要我條老命咩,搵我同你拍跳,用你個速度我最多捱到30公里就一定跪低..

平ching, 千祈咪咁講, 平嫂會殺佐我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-9 23:07 發表

07   3"33"54
    08   4"18"10
    09   2"57"08

梁兄,你好鐘意玩過山車呀?三個全馬都咁大起大落既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-2-9 23:16 發表

平兄,你用來做借鏡都唔錯喎

恭喜你完成首次全馬!見到你咁快就回來,真係想明年都玩下......真係想下咋!
    等我玩多兩三年半馬,我地一齊上路攻全馬

威威兄,小弟咁既資質,上年玩渣打半馬,今年就全馬,你駛唔駛2~3年去籌備全馬?
    一語出年齊齊上馬啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-2-9 23:16 發表

寫嘢對我嚟講好高難度呀...

點高都高唔到42公里啦,你都輕易搞掂左佢啦..再唔係你可以開個blog,用貼圖方式,想講咩就畫佢出來,呢用野開正你果份,冇難度囉掛?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄, 你身體恢復未呀??
    休息夠自然快回復體力!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-9 23:29 發表

平ching, 千祈咪咁講, 平嫂會殺佐我hgjD092" />" />hj  

SUE 姐,平嫂可能會多謝你都未定架...嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-2-9 23:44 發表

梁兄只係話比我地聽,就算資質優後,無練就係無練習,全馬唔係講天份架!" />" />

Oscar 師兄講得好, 平時鍊幾多, 同全馬比賽成績係有好大關聯.
    小弟今次有個體會,呢幾年來一年四季都在跑,但都不是為比賽而跑,
    今年先係真正為全馬鍊下耐力,但跑得最多是廿幾30k,超過30k既長課只得1次,
    所以今次一過30k後,盡管仲有好多體力未用,但雙腳都開始酸軟無力,搞到最後個10k花了不少時間.
    今年我會花更多時間作30以上的長課,希望來年有所進步!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-2-9 23:47 發表
    平兄, 你身體恢復未呀??
    休息夠自然快回復體力!!

CU兄,今日已好多了,行路已比昨天快左及自然D,上落樓梯仲係要扶著借力.
    多謝開心!

升級   72.63%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-9 22:56 發表

多謝海兄,好耐冇見你啦,幾時得閑跑番轉丫?

平兄,好耐無見 ,因工作關係引致多次約跑及特訓都未能出席,望往後時間能配合到,

到時你記得就住小弟跑

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-9 16:20 發表
    WONG SIR  你咁講可能會無人再寫BLGO啦 ..............講笑啫...

係呢,昨日都唔記得問題跑什麼時間?????

唔好意思平兄又借地方一用,
    7兄我半馬時間 1 42 16
    今次最後 6K 比去年時間重差咗,去年1 45
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-10 11:21 發表

唔好意思平兄又借地方一用,
    7兄我半馬時間 1 42 16
    今次最後 6K 比去年時間重差咗,去年1 45

Wong Sir 隨便用啦..唔好客氣,當自己屋企就得啦...
    係呢,今朝至同KEN兄講起你,問下你幾時有節目.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 711MF 於 2009-2-10 11:29 發表

都算PB啦(舊年時間)..都恭喜下你啦..HEE
    你幾時開操啊.... [/quot

Hehe 又呢搞搞震!
    擒晚都去 jog 咗 8k 鬆筋,3月份工作有變動,可能好難似去年有咁多時間一齊練跑,
    本星期六有無興趣去試吓跑環塘?