香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   27.6%

該用戶從未簽到

運輪署公告
為配合樂施毅行者2009實施的臨時交通安排

現公布當局為配合樂施毅行者2009的舉行,施下列臨時交通安排:
A.
封路
除緊急車輛及居民使用以出入的車輛外,
a)
竹洋路介乎山寮與黃竹洋之間的路段將由20091120日下午1時至1121日上午6時暫時封閉,禁止所有機動車輛行駛;及
b)
大帽山路由其與荃錦公路交界處起,至大帽山山頂雷達站的路段將由20091120日上午9時至1122日上午9時暫時封閉,禁止所有機動車輛行駛。
B.
暫停使用停車位
a)
毗鄰西沙路近企嶺下老圍的公眾停車場將於20091120日凌晨零時01分至下午1時暫停使用;
b)
近大帽山遊客中心附近的停車場將於20091120日上午9時至1122日上午9時暫停使用;及
c)
部份的北潭涌旅遊車停車場將於20091120日凌晨零時01分至下午230分暫停使用。另外,北潭涌公眾停車場將於20091119日下午6時至20091120日上午6時暫停使用。

http://www.oxfamtrailwalker.org.hk/tc/news/detail.html?id=445

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-11-18 21:19 發表
運輪署公告為配合樂施毅行者2009實施的臨時交通安排

現公布當局為配合樂施毅行者2009的舉行,將實施下列臨時交通安排:
A.
封路
除緊急車輛及居民使用以出入的車輛外,
a)
竹洋路介乎山寮與黃竹洋之間的路 ...

唔該晒P兄...CP3一站...要醒醒目目....
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-11-19 11:36 發表
祝長跑毅行A,B,C,D,E…….隊.
體驗山區,,享受過程,,全體順利達標完成…

謝謝7兄!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

各長跑毅行A,B,C,D,E…….隊. ching, ctse,
    記住在芧坪嗒番杯"薑芧湯", 好暖胃呀!!!
    記著要齊心完成....加油 加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 興記J-run 於 2009-11-19 15:41 發表
    各長跑毅行A,B,C,D,E…….隊. ching, ctse,
    記住在芧坪嗒番杯"薑芧湯", 好暖胃呀!!!
    記著要齊心完成....加油 加油

西灣山粗鹽+檸檬汁,茅坪薑湯同草山腳咖啡都係熱心人士出錢出力送出既支持,大家要好好享用~~
    我都有諗過有朝一日都開個檔十卜下,晌邊度開好呢?點十卜好呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-19 15:47 發表

西灣山粗鹽+檸檬汁,茅坪薑湯同草山腳咖啡都係熱心人士出錢出力送出既支持,大家要好好享用~~
    我都有諗過有朝一日都開個檔十卜下,晌邊度開好呢?點十卜好呢~~

開檔買熱滾滾小食啦,暖下十卜人士的胃口.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-11-19 15:50 發表

開檔買熱滾滾小食啦,暖下十卜人士的胃口.....

佢地唔收錢架喎,九百幾隊滾成萬粒都唔夠呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-19 15:47 發表

花子,我要古巴雪茄!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-19 15:54 發表

佢地唔收錢架喎,九百幾隊滾成萬粒都唔夠呀~~

十卜都要有人十卜黎豐富佢地的胃口嘛...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-19 15:56 發表

花子,我要古巴雪茄!

沒問題,我晌針山腰十卜你,上頂前要扯晒佢~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

長跑長友毅行 A, B  隊

我有個小小要求, 當你地 2隊人係我身邊飄過時,
    能否阻你地小小時間, 容我同你地合照一張嗎?
    呢個係我今年毅行心願之一

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-11-19 17:47 發表

如果真係可以經過..當然沒問題啦...師姐加油....明天見!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-11-19 17:47 發表

赤子師姐,我們會著長跑網衫的,如果見到我地叫聲,茫茫人海怕看不到閣下。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-19 18:21 發表

赤子師姐,我們會著長跑網衫的,如果見到我地叫聲,茫茫人海怕看不到閣下。

亮哥,
    我隊 12: 30出發, 但以你地2隊速度, 我諗未到北潭坳應該會比你地界左喇
    我一定會金睛火眼昅住

升級   0%

該用戶從未簽到

A隊們..明天要努力呀...祝一切順利~~

升級   49.47%

該用戶從未簽到

A,B 加油, 祝順利達標 !!

升級   100%

該用戶從未簽到

AB隊, 食多D飯呀! 我今晚食咗3碗飯啦.
    明天起步250ML 水就OK, 東霸尾有水加.
    輕輕鬆鬆走就得啦

登錄/註冊後可看大圖

升級   68.6%

該用戶從未簽到

ABC 隊加油!去到終點唔使抖
    終點見