香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

最新消息:

A & B 隊已經到達 CP9

升級   90.53%

該用戶從未簽到

比目標時間還快 好嘢

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我放左我今日影0既相上fb

http://www.facebook.com/album.ph ... 80&l=056e70c01c

有空去睇下啦

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

小弟為0791小隊隊長, 因為小弟既拖累, 終以22小時41分完成
    多謝各位善長既支持
    多謝各方好友既鼓勵
    多謝三位隊員多月來的操練時間及對小弟的容忍
    多謝十卜成員的支持
    我謹代表0791小隊仝人, 多謝各位

升級   20.35%

該用戶從未簽到

恭喜嗮^^

升級   0%

該用戶從未簽到

緊張左咁日, 終於都睇到你地兩隊人全隊賽畢全程, 心裡激動萬分, 希望各位能夠深深感受今次毅行所帶來既甜與苦啦!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

睇到D相都感受到佢地既喜悅,
    為左呢個目標,
    力哥,平兄等過去幾個月不停操山,
    辛苦中帶來既甜美回憶真係一生一世!
    真係
    令人佩服同令人羨慕呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 21/11/2009 17:02 發表
    睇到D相都感受到佢地既喜悅,
    為左呢個目標,
    力哥,平兄等過去幾個月不停操山,
    辛苦中帶來既甜美回憶真係一生一世!
    真係令人佩服同令人羨慕呀!

cu Sir, you will be the next team leader

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-11-21 16:34 發表
    小弟為0791小隊隊長, 因為小弟既拖累, 終以22小時41分完成
    多謝各位善長既支持
    多謝各方好友既鼓勵
    多謝三位隊員多月來的操練時間及對小弟的容忍
    多謝十卜成員的支持
    我謹 ...

多謝隊長既帶領,在昨晚的毅行中,由第四段開始小弟已察覺閣下腳底舊患發作,但仍強忍痛楚,直至捱完100KM,這種堅毅不屈的精神,實在令人敬佩!
    全賴各十卜人員專業的支援,尤其Parco爸,將自己的外套給我們穿著以免著涼,這種犧牲精神,簡直令人感動到想哭出來;聽到我們的電筒壞,你們四處張羅漏夜買給我們;沒有你們的支援,我們肯定不會成功完成的,在此表達我們的謝意及敬意!出年輪到你們去行,我們做十卜!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜係長跑長友A, B隊完成百里毅行, 今日將會係大家人生入面一個重大日子~

升級   41.95%

該用戶從未簽到

恭喜晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-11-21 16:24 發表
    我放左我今日影0既相上fb

http://www.facebook.com/album.php?aid=348574&id=799740380&l=056e70c01c

有空去睇下啦

法法:
    辛苦使你同各位支援隊員~

升級   27.6%

該用戶從未簽到

多謝隊長的帶領, 隊友間的合作, 十卜的忘我支援, 以及大家熱情的支持, 我地先可以順利完成!!!
    要向各位說聲謝謝

特別要向十卜大隊長Parco爸表達敬意, 佢比我地四個更加緊張, 將所有的十卜事項打點的井井有條!
    仲有喪Ken, 小弟的尊用十卜, 於各個cp位置忙個不停, 仲要陪跑第9-10段! 辛苦哂!
    更加要向神童和阿B說聲謝謝, 你地腳傷未好, 又經常要東奔西跑, 唔該哂!
    仲有仲有, runrun姐晚又見你, 早又見你, 多得你幫手照顧隊長, 麻煩哂!!!
    當然唔可以忘了花子, 陪跑第7-10段! 表面上你是隊長的書僮, 實際上你幫小弟揹左好多裝備!!!
    實在太多太多要謝的人和事, 不能盡錄! 再次向各位說聲謝謝

隊長, 22小時41分完成已是小弟的最隹時間.
    如下次再玩, 記住預我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-21 18:05 發表

多謝隊長既帶領,在昨晚的毅行中,由第四段開始小弟已察覺閣下腳底舊患發作,但仍強忍痛楚,直至捱完100KM,這種堅毅不屈的精神,實在令人敬佩!
    全賴各十卜人員專業的支援,尤其Parco爸,將自己的外套給我們穿著以 ...

見到 sue 姐咬著牙根去完成呢 100k... 實在令人佩服...
    當見到大家在 cp8 出現時.. 就知道大家可以完成呢 100km 了... 心中也有一點激動

你們八腿一心的團結精祝..還有十卜 team 的不辭勞苦 (尤其 parco 爸, billy 呢兩位司機)..
    寒風雖冷... 但心中感覺到大家的溫暖

希望明年我可以繼續為大家出一份力....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-11-21 22:37 發表

見到 sue 姐咬著牙根去完成呢 100k... 實在令人佩服...
    當見到大家在 cp8 出現時.. 就知道大家可以完成呢 100km 了... 心中也有一點激動

你們八腿一心的團結精祝..還有十卜 team 的不辭勞苦 (尤其 parco 爸,  ...

.sue姐那份無比的鬥志真係令萬分佩服...
     捱著腳痛去完成此一百公里的征途,唔係個個都佢有這份拼勁呀...
    .目睹屈老大的變臉,由佢兩眼無神、面無血色的呆滯...
     及從相片中看見到佢衝過終點後的喜悅....佢成功了...
    .2隊的十卜車長parco爸 & billy,貼身地十卜全程...
     通頂揸了2日車,真係辛苦哂..
    .2隊的陪行十卜,相信佢地的陪行,為2隊的隊員作了無比的鼓勵...

再一次恭喜2隊四人一起完成賽事呀,明年再接再厲...

升級   6.6%

該用戶從未簽到

見你地安全返來,我就放心!
    A隊 B隊 ~ 快過目標時間,恭喜晒!以你地為榮!
    謝謝所有supportteam成員,辛苦晒!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

恭喜A, B 隊順利完成
    睇到你地係終點既相, 完全感受到你地既喜悅啦
    well done!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜ABC隊順利完成這個艱辛旅程
    多謝B隊成員比我參加你們的support!簡直畢生難忘
    多謝Parco爸為support team盡心盡力為每項細節打點
    (你都要記住這句說話"唔好緊張,冷靜d "...)

升級   0%

該用戶從未簽到

我既思緒仲係好混亂...
    夜間塞左好多野係個腦...
    看番D相..組織下...先至回憶.....