香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-17 23:15 發表
今晚跑科大來回清水灣回
少人少狗少車, 有風, 好好走
返到黎 赤腳係草地jog, 又軟又厚, 好舒服
臨走前, 躺臥觀星, 滿載而歸

好爽咁喎

升級   0%

該用戶從未簽到

留意,明天是第30次逍遙跑 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-17 23:48 發表
留意,明天是第30次逍遙跑 ~~

我原本聽日既活動已經取消, 咁可以同大家一齊慶祝第30次約跑囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 23:55 發表

我原本聽日既活動已經取消, 咁可以同大家一齊慶祝第30次約跑囉 " />" />

升級   22.45%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&extra=page%3D1&page=1
里數: 6k / 10k
預計完成時間:1小時10分鐘
難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

6K組:

1. 活活 (暫定5K)
2. 駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
3. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
4. paulsiu (6k)
5. 駛乜理 (今個星期比較 tired, 只跑6K, 唔特訓)

10k組:

1. WinggniW (10k)
2. JC (10k, 有要事不特訓)
3. chairman (10k , 希望黎到 )
4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
6. Harry (10k)
7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)
9. 昌 (打風就係我出場既時候)
10. mill (知醒就黎)
11.wty16 (hope so~~ )
12. bolo
13.

特訓組:
1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

Dear all,
    We are going to our cat's funeral this morning and cannot join you, have fun......

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
    集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
    路線圖請參照:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5430&amp;extra=page%3D1&page=1
    里數: 6k / 10k
    預計完成時間:1小時10分鐘
    難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

6K組:

1. 活活 (暫定5K)
    2. 駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
    3. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
    4. paulsiu (6k)
    5. 駛乜理 (今個星期比較 tired, 只跑6K, 唔特訓)
    6.wadee

10k組:

1. WinggniW (10k)
    2. JC (10k, 有要事不特訓)
    3. chairman (10k , 希望黎到 )
    4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
    5. 猿球 (唔知ching/ctse打算跑幾多, 入住10k組先, 到時再算)
    6. Harry (10k)
    7. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
    8. finewong (上次6k話唔夠, 今次自動撥入10k組)
    9. 昌 (打風就係我出場既時候)
    10. mill (知醒就黎)
    11.wty16 (hope so~~ )
    12. bolo
    13.

特訓組:
    1. 火仔 (收工黎特訓......)  <=== 阿四聽日唔特訓, 其他團友幫手聯絡特訓地點啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 angkso 於 2009-7-18 07:06 發表
    Dear all,
    We are going to our cat's funeral this morning and cannot join you, have fun......

R.I.P. Cleo~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨, 一陣見
    今個似乎比較焗熱, 大家記住補夠水喔

升級   100%

該用戶從未簽到

早晨!一陣見

升級   29%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 jc8866 於 2009-7-18 07:33 發表
    各位早晨, 一陣見 " />" />
    今個似乎比較焗熱, 大家記住補夠水喔 " />" />

同意,今朝真係好焗熱,係度"毆"緊風....真係小心呀大家!!(小弟係公司為大家加油)

升級   0%

該用戶從未簽到

今日逍遙完因為仲要返工
    不能和大家一齊特訓好可惜
    下次......下次一定有機會

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tomde 於 2009-7-18 09:17 發表
    同意,今朝真係好焗熱,係度"毆"緊風....真係小心呀大家!!(小弟係公司為大家加油)" />" />fvhfgj

多謝ching打氣....... 今日真係好焗, D空氣好似吸極都入唔到肺咁, 不過大家都好有毅力, 跑畢全程

tomde ching, 有時間既話, 一齊黎逍遙吓啦 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-7-18 12:29 發表
    今日逍遙完因為仲要返工
    不能和大家一齊特訓好可惜
    下次......下次一定有機會

咁緊要, 下次再黎跑兼特訓啦,
    今日好高興認識呀嫂 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

今日成績:
    天氣焗熱, 所以大家都回復番逍遙跑速, 最後以1:00順利完成, yeah~

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 finewong 於 17-7-2009 23:15 發表
    今晚跑科大來回清水灣回
    少人少狗少車, 有風, 好好走
    返到黎 赤腳係草地jog, 又軟又厚, 好舒服
    臨走前, 躺臥觀星, 滿載而歸
    " />" />
    finewng好消遙喎。

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-7-18 12:51 發表
    finewng好消遙喎。

係跑完先消遙
    跑個陣......

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝ee今日出席特訓! family pack 隨時ready

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-18 14:03 發表
      多謝ee今日出席特訓! family pack 隨時ready

咩黎架 ??