香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

其實明早好想來消遙跑, 看看今晚食飽後, 睇吓聽朝仲起唔起倒身先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-17 12:42 發表
    其實明早好想來消遙跑, 看看今晚食飽後, 睇吓聽朝仲起唔起倒身先.

mill姐一定起到身o既~帶埋蓉蓉o黎特訓呀!

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
    集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
    路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/view ... page%3D1&page=1

里數: 6k / 10k
    預計完成時間:1小時10分鐘
    難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

1. WinggniW (10k)
    2. JC (10k, 有要事不特訓)
    3. chairman (10k , 希望黎到 )
    4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
    5. 猿球
    6. 活活 (暫定5K)
    7. Harry (10k)
    8. 火仔 (收工黎特訓......)
    9. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
    10. finewong
    11.駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
    12.昌(打風就係我出場既時候)
    13. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
    14.
    15.
    16.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-17 12:31 發表

其實係企上個磅果個師姐short左呀,
    明明唔肥,死都話自己肥......

唔係呀~個磅真係傻o架!企中間磅同企兩側磅相差2lbs

有無電子磅好介紹? 最好可以測埋脂

升級   0%

該用戶從未簽到

一道高壓脊為廣東東部帶來普遍晴朗的天氣。在正午十二時,熱帶風暴莫拉菲集結在高雄之東南約500公里,預料向西北或西北偏西移動,時速約25公里,移向南海北部。

本港地區下午及今晚天氣預測

天晴酷熱。吹微風。

展望:明日天氣酷熱。明日稍後天氣迅速轉壞,星期日有頻密狂風大驟雨

.......

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

[quote]原帖由 WinggniW 於 2009-7-17 13:05 發表

mill姐一定起到身o既~帶埋蓉蓉o黎特訓呀!

我怕今晚食得飽過頭, 唔識起身啫~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-7-17 12:18 發表
    wingwing,你好似比我仲輕喎....

哩期又有野鬥................................ 鬥重 (只限女子組)  

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-17 11:21 發表

" />" />  星期日吹到正一正....

登錄/註冊後可看大圖

最好星期一都打埋風
    少d人落運動場, 唔會阻住條1線
    成日係1線度行, 勁討厭

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-7-17 12:17 發表
    又係星期日   

做咩咁火呀....... 有咩大project?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-17 13:12 發表 一道高壓脊為廣東東部帶來普遍晴朗的天氣。在正午十二時,熱帶風暴莫拉菲集結在高雄之東南約500公里,預料向西北或西北偏西移動,時速約25公里,移向南海北部。 本港地區下午及今晚天氣預測 天晴酷熱。吹微風。 ...

點解要咁對我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-17 13:17 發表

f" />" />hjgh 我怕今晚食得飽過頭, 唔識起身啫~ ...

我地有特約 morning call service 架............. " />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 13:31 發表

[quote]原帖由 WinggniW 於 2009-7-17 13:12 發表
    一道高壓脊為廣東東部帶來普遍晴朗的天氣。在正午十二時,熱帶風暴莫拉菲集結在高雄之東南約500公里,預料向西北或西北偏西移動,時速約25公里,移向南海北部。

點解要咁對我 [/quote]

將軍, 你以時速25公里以上, 向西北或西北偏西方向跑咪得囉 ~  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-17 13:17 發表
    我怕今晚食得飽過頭, 唔識起身啫~

可能睏到我地特訓完都未起身喎~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-17 13:29 發表

最好星期一都打埋風
    少d人落運動場, 唔會阻住條1線
    成日係1線度行, 勁討厭

星期一至四都唔好打風呀, 我無咁多日子補堂呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 13:35 發表

將軍, 你以時速25公里以上, 向西北或西北偏西方向跑咪得囉 ~  

咁火叔叔咪變左追風跑?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-17 13:45 發表 咁火叔叔咪變左追風跑?

好似幾型喎~

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-17 13:29 發表

做咩咁火呀....... 有咩大project?

冇咩大 project, 只係 呢輪都係放假先黎打風落雨, 唔通個天都唔意我 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-17 13:50 發表

好似幾型喎~

打風時, 無人會出街睇到o架喎~你想型俾邊個睇呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-7-17 13:52 發表

冇咩大 project, 只係 呢輪都係放假先黎打風落雨, 唔通個天都唔意我 ?

原來係R ching 放假所以個天就打風! 咁樣你不宜放假喎! 你星期日番工吧啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團---18.07.2009 TKO大草原+調景嶺逍遙約跑

日期: 18 / 07 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am 起步, 逾時不候)
    集合地點:  TKO運動場~跑道側

路線 : TKO大草原(6k) + 調景嶺(10k)
    路線圖請參照: https://www.longrun.hk/forum/view ... page%3D1&page=1

里數: 6k / 10k
    預計完成時間:1小時10分鐘
    難度:* ( 95% 平路, 草原及調景嶺各有一段有少斜)

早餐特訓地點: 視乎人數而定

18/7 逍遙名單:

1. WinggniW (10k)
    2. JC (10k, 有要事不特訓)
    3. chairman (10k , 希望黎到 )
    4. 迪迪仔 (10k, 報住先啦)
    5. 猿球
    6. 活活 (暫定5K)
    7. Harry (10k)
    8. 火仔 (收工黎特訓......)
    9. Terence (暫定10K先, 太熱可能會跑短腳組)
    10. finewong
    11.駿駿駿(4-5k hea跑, 可能最後只特訓)
    12.昌(打風就係我出場既時候)
    13. wongc (多數跑6K, 唔特訓)
    14.
    15.
    16.

大家趁打風前逍遙一下啦~~~~~~~~~