香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 boloup 於 2009-8-20 10:00 發表
星六要工作,來不到.
努力!努力!會有包包食

Cat姐, bolo兄, 我地一班逍遙跑友等你地歸隊喇 ^^

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-8-20 13:02 發表
輝仔搞分享會,好想過黎join,不過當日要操山,下次有機會一定過黎玩下

馬王,
我o係中興杯跑到爆偈迫住回氣, tko d 團友又想體驗下有幾辛苦, 咪搵我分享下囉

你毅行個面越練越長, 加油呀
等你比賽完, 再一齊跑過丫

升級   73.33%

該用戶從未簽到

finewong 教頭,
你估我跑13K回氣訓練有無問題?
我驚會跑得好慢
你知我跑成點架啦

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 coxswain 於 2009-8-20 21:59 發表
finewong 教頭,
你估我跑13K回氣訓練有無問題?
我驚會跑得好慢
你知我跑成點架啦

wai ching,
話明回氣訓練, 梗係慢慢回啦, 唔會跑得快ga
你想黎既, 實歡迎ga

升級   78.4%

該用戶從未簽到

報名名單:

0. finewong <=== 回氣教頭 (回氣特訓組13k)
1. WinggniW (成功搶閘no.1---逍遙6K組,6mins/K)
2. 迪迪仔 (歸隊了)
3. Qoo (逍遙6K組,跑得極慢...請多多指教^^)
4. JC (回氣特訓組13k, 跑完約左人, 唔黎特訓)
5. 活活 ( 二合一 )
6. kan0902 (忍唔住參加左lu)
7.猿球(回氣特訓組13k)
8. Terence
9.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-8-20 20:23 發表

" />" />
馬王,
我o係中興杯跑到爆偈迫住回氣, tko d 團友又想體驗下有幾辛苦, 咪搵我分享下囉

你毅行個面越練越長, 加油呀
等你比賽完, 再一齊跑過丫

好,到時一定過黎玩,你都要加油呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-8-20 22:09 發表
wai ching,
話明回氣訓練, 梗係慢慢回啦, 唔會跑得快ga
你想黎既, 實歡迎ga

coxswain ching, 教練經驗豐富,
佢話你得就即係得架喇  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-8-20 23:13 發表
好,到時一定過黎玩,你都要加油呀~

馬王ching, 有時間就過黎一齊逍遙吓啦  ^^

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

各位早晨

升級   100%

該用戶從未簽到

早晨呀

升級   0%

該用戶從未簽到

[TKO終極回氣特訓 ~ finewong分享會]
    正式接受報名: (詳情請參考 page 1 post #1)
    日期: 22 / 08 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點: 將軍澳運動場跑道側
    路線 : 13K: 將軍澳>翠林>康盛>馬油塘>寶達>廣田>調景嶺>將軍澳 (參考post#1路線圖)
    6 K: 將軍澳>翠林>康盛>茅湖仔>靈實>將軍澳 (參考post#1路線圖)
    TKO運動場內自由跑 (適合只打算跑平路的ching/ctse, 之後一齊去早餐特訓)
    預計完成時間:1小時30分鐘
    難度:** ( 有上落斜路段)
    特別注意: 由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充
    早餐特訓地點: 將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)
    歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!
    reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
    報名名單:
    0. finewong <=== 回氣教頭 (回氣特訓組13k)
    1. WinggniW (成功搶閘no.1---逍遙6K組,6mins/K)
    4. JC (尋晚3點收工, 今朝返8:30, 但係今晚又要收12點...... 都係聽朝睇狀態先決定跑邊組)
    8. Terence
    9.
    注意: 今期由回氣教頭finewong親自主理,
    路線, 路程, pacing...... 等等, 必須全程依照教頭指示,
    以秉丞回氣特訓的基本原則===>
    finewong教頭語錄:
    「叫得做回氣, 之前梗係要扯爆自己先啦,
    成身變得無力, 雖然好想停低, 但係要繼續跑」
    finewong教頭, 有勞你出路線及行程啦, 跑大清定馬油塘好呢?
    今期有finewong做教練,一定吸引好多男女會員,特訓要早D去搵位先得!

升級   0%

該用戶從未簽到

JC 你份工都 辛苦 . 成 日要OT . 小心身體

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-8-21 12:28 發表
    JC 你份工都 辛苦 . 成 日要OT . 小心身體

其實生意差左大半年, 宜家開始好返D, 好多時一個月有十幾晚係咁........ @@"

升級   100%

該用戶從未簽到

我想問係運動場用locker係唔係要去填form借嫁?係邊個位借?星期六早上開幾點嫁?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 jc8866 於 21-8-2009 12:45 發表

其實生意差左大半年, 宜家開始好返D, 好多時一個月有十幾晚係咁........ @@"
    嘩!咁咪差不多一個月有一半時間都要咁OT法,JC真係要多多保重喎。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-8-21 13:09 發表
    我想問係運動場用locker係唔係要去填form借嫁?係邊個位借?星期六早上開幾點嫁?

G24  填FORM 就OK . 好似開630.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-8-21 13:19 發表
    嘩!咁咪差不多一個月有一半時間都要咁OT法,JC真係要多多保重喎。

其實都慣晒, 不過宜家年紀大左, 冇咁捱得.......
    加上都想多D時間係屋企 ^^

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-8-21 13:42 發表 G24  填FORM 就OK . 好似開630.

有勞活活解困

升級   21.4%

該用戶從未簽到

[TKO終極回氣特訓 ~ finewong分享會]
    正式接受報名: (詳情請參考 page 1 post #1)
    日期: 22 / 08 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點: 將軍澳運動場跑道側
    路線 : 13K: 將軍澳>翠林>康盛>馬油塘>寶達>廣田>調景嶺>將軍澳 (參考post#1路線圖)
    6 K: 將軍澳>翠林>康盛>茅湖仔>靈實>將軍澳 (參考post#1路線圖)
    TKO運動場內自由跑 (適合只打算跑平路的ching/ctse, 之後一齊去早餐特訓)
    預計完成時間:1小時30分鐘
    難度:** ( 有上落斜路段)
    特別注意: 由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充
    早餐特訓地點: 將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)
    歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!
    reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
    報名名單:
    4. JC (尋晚3點收工, 今朝返8:30, 但係今晚又要收12點...... 都係聽朝睇狀態先決定跑邊組)
    8. Terence
    9. Sealion(回氣特訓組13k,如果真糸回得掂,會唔會加碼? )
    注意: 今期由回氣教頭finewong親自主理,
    路線, 路程, pacing...... 等等, 必須全程依照教頭指示,
    以秉丞回氣特訓的基本原則===>
    finewong教頭語錄:
    「叫得做回氣, 之前梗係要扯爆自己先啦,
    成身變得無力, 雖然好想停低, 但係要繼續跑」
    finewong教頭, 有勞你出路線及行程啦, 跑大清定馬油塘好呢?
    今期有finewong做教練,一定吸引好多男女會員,特訓要早D去搵位先得!