香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

wow~~  finewong 分享會,好想黎呀~~   可惜唔得閒呢~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Sealion CTSE
我估暫時吾會住喇 ~~~因 要趕去 特訓 ~~~~
等天氣涼D會加碼的.放心

升級   56%

該用戶從未簽到

其實係tko d團友仔 想學我跑到爆偈再回氣, 好辛苦ga

batbat你下次先黎仲好, 可以跑返個真正既逍遙跑

升級   100%

該用戶從未簽到

[TKO終極回氣特訓 ~ finewong分享會]

正式接受報名: (詳情請參考 page 1 post #1)

日    期: 22 / 08 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點:將軍澳運動場跑道側
路    線:13K: 將軍澳>翠林>康盛>馬油塘>寶達>廣田>調景嶺>將軍澳 (參考post#1路線圖)
          6 K: 將軍澳>翠林>康盛>茅湖仔>靈實>將軍澳 (參考post#1路線圖)
          TKO運動場內自由跑 (適合只打算跑平路的ching/ctse, 之後一齊去早餐特訓)
預計完成時間:1小時30分鐘
難    度:** ( 有上落斜路段)
特別注意:由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充
早餐特訓地點:將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!
reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

報名名單:
0. finewong <=== 回氣教頭 (回氣特訓組13k)
1. WinggniW (成功搶閘no.1---逍遙6K組,6mins/K)
2. 迪迪仔 (歸隊了)
3. Qoo (逍遙6K組,跑得極慢...請多多指教^^)
4. JC (尋晚3點收工, 今朝返8:30, 但係今晚又要收12點...... 都係聽朝睇狀態先決定跑邊組)
5. 活活 ( 二合一 )
6. kan0902 (忍唔住參加左lu)
7. 猿球(回氣特訓組13k)
8. Terence
9. Sealion(回氣特訓組13k,如果真糸回得掂,會唔會加碼? )
10. rockiec (finewong 親自主理, 一定要捧場... 一於13K !!!)

注意: 今期由回氣教頭finewong親自主理,
路線, 路程, pacing...... 等等, 必須全程依照教頭指示,
以秉承回氣特訓的基本原則===>

finewong教頭語錄:
「叫得做回氣, 之前梗係要扯爆自己先啦,
成身變得無力, 雖然好想停低, 但係要繼續跑」

finewong教頭, 有勞你出路線及行程啦, 跑大清定馬油塘好呢?
今期有finewong做教練,一定吸引好多男女會員,特訓要早D去搵位先得!

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-8-21 18:18 發表
Sealion CTSE
我估暫時吾會住喇 ~~~因 要趕去 特訓 ~~~~
等天氣涼D會加碼的.放心

咁就等天氣涼D先啦! 唔該活活

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

JC,

I'll bring your membership card over tomorrow. See you in the stadium

升級   56%

該用戶從未簽到

今晚試跑完藍田段路,
    唔洗過馬路,
    只係某幾段有巴士站同整緊路 比較窄, 跑時要留意下

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

明天好想黎, 但有事又黎唔到啦. 好可惜......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 angkso 於 2009-8-21 22:26 發表
    JC,

I'll bring your membership card over tomorrow. See you in the stadium

唔該晒uncle

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-8-21 23:22 發表
    今晚試跑完藍田段路,
    唔洗過馬路,
    只係某幾段有巴士站同整緊路 比較窄, 跑時要留意下

聽日好似重未有人舉手帶6k組喎......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駛乜理 於 2009-8-21 23:59 發表
    明天好想黎, 但有事又黎唔到啦. 好可惜......

大把機會等埋你  

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-20 00:22 發表

元老Qoo, 你返黎喇............

原帖由 快活人 於 2009-8-20 13:41 發表
    QOO 好耐無見喇 . 跑完同吾同我地一齊特訓呀~~~

終於可以回歸啦~好掛住大家呀!^^
    太耐無嚟...希望不會迷路,準時到達啦

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩........ 真係好攰啊,
    尋晚3點, 宜家沖埋涼都12點半,
    希望聽朝知醒啦~
    要瞓喇, see you all tomorrow  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-8-22 00:05 發表

終於可以回歸啦~好掛住大家呀!^^
    太耐無嚟...希望不會迷路,準時到達啦

Qoo...... 聽朝見~

升級   0%

該用戶從未簽到

嘻嘻,小弟 is back ~!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-8-22 00:10 發表
    hgjD115" />" />hj 嘻嘻,小弟 is back ~!

幣.....當你回來時,輪到我星期六朝有野做,
    今次JOIN唔到大家,
    要遲一個星期先可以歸隊了.

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-8-22 00:10 發表
    hgjD115" />" />hj 嘻嘻,小弟 is back ~!

歡迎車阿文回來。明天預埋你啦。

升級   73.33%

該用戶從未簽到

finewong 教頭, 辛苦你喇, 不過睇你一D都唔辛苦喎
    今日又見多幾位 ching / ctse
    好開心同你o地一齊跑呀, 不過, 天氣真係好熱.

升級   100%

該用戶從未簽到

無錯, 真係好熱, 去到調景嶺站都要 1:25 !! 到運動場再加 11分鐘...
    1:36 即係 7'2x/k !! 好攰, 食埋早餐都要休息咗一陣

大家都好犀利, 可以完成這條艱鉅路線, 尤其是 sealion 同活活 ctse,
    都可以鬆容完成。下次入秋後, 試下 7'00/k...

升級   59.05%

該用戶從未簽到

今次好高興認識到好多 ching , ctse
    一路跑一路傾計
    好好玩
    同好犀利

有機會再跑過啦