香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

我想問下有無人跑7:30嫁?路線係唔係跟上星期?

升級   21.4%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 - 05.09.2009 TKO逍遙跑 (5.5K/11-13K)今期有finewong做代領隊~請多多支持!

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 05 / 09 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點:  將軍澳運動場跑道側

路線 : 5.5 K: 將軍澳>翠林>康盛>茅湖仔>靈實>將軍澳 (路線圖)
        11-13 K: (1) 運動場→翠林→靈實→澳景(經山路同寶林南路)→運動場 (路線圖)
                     (2) 運動場→科大→井欄樹→翠林→運動場 (長過同高過路線1) (路線圖)

預計完成時間:1小時15分鐘
難度:** ( 有上落斜路段)

補充少少路程注意事項
路程 1 -- - > 要上 約2k 斜路
路程 2 --- > 先上斜 約 800米 , 去 到 鄭植枝 再上斜約 1.5k . 請各團友考慮清楚 路程後 , 報名時請備註 1 定 2 . ( 最終路程由finewong 決定)

詳情及路線圖請參考 (有待更新)

特別注意:  由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

5/9 報名名單 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. 活活 ( 可做後勤 幫手帶路)  
2. finewong
3. jogging_cat (路線由 finewong 教頭決定啦)
4. Harry (太熱啦,都係跑(1) 好o的)
5. kan0902
6. 山比(十一點要去到葵興,加上有夜場,跑短d留返條命仔,所以短腳呀唔該)
7. 昌(體力不如人,如有7:30早場就好了)
8.猿球
9. Sealion (想跑no.2,味試過跑去我科大,不過都糸跟finewong 教頭啦! )
10.

飛機王:
1. Wing (9月份星期六日間身份: 打工仔 )
2. rockiec (當天要去揀單車試路, 亦都要留力跑泰基盃…)

升級   0%

該用戶從未簽到

好野 sealion ctse 都來跟我地 一齊跑 ~~
你特吾特訓 jack ~~~

升級   90%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 - 05.09.2009 TKO逍遙跑 (5.5K/11-13K)今期有finewong做代領隊~請多多支持!

集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)

路線 : 5.5 K: 將軍澳>翠林>康盛>茅湖仔>靈實>將軍澳 (路線圖)
        11-13 K: (1) 運動場→翠林→靈實→澳景(經山路同寶林南路)→運動場 (路線圖)
                     (2) 運動場→科大→井欄樹→翠林→運動場 (長過同高過路線1) (路線圖)

補充少少路程注意事項
路程 2 --- > 先上斜 約 800米 , 去 到 鄭植枝 再上斜約 1.5k . 請各團友考慮清楚 路程後 , 報名時請備註 1 定 2 . ( 最終路程由finewong 決定)

特別注意:  由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

5/9 報名名單 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

2. finewong
3. jogging_cat (路線由 finewong 教頭決定啦)
5. kan0902
6. 山比(十一點要去到葵興,加上有夜場,跑短d留返條命仔,所以短腳呀唔該)
8.猿球
9. Sealion (想跑no.2,味試過跑去我科大,不過都糸跟finewong 教頭啦! )
10. emma 慢短腳

飛機王:
2. rockiec (當天要去揀單車試路, 亦都要留力跑泰基盃…)

升級   0%

該用戶從未簽到

我會 ar . 不過可能係自己 去加碼後再join一齊.
如 finewong 加碼 會可能轉胎跟佢 .....

升級   93.33%

該用戶從未簽到

補充少少路程注意事項

2. finewong
5. kan0902
8.猿球
11.Qoo(最近成日有d頭暈暈,都係短腳...不能特訓...)

飛機王:

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-9-4 12:07 發表
我想問下有無人跑7:30嫁?路線係唔係跟上星期?

原帖由 快活人 於 2009-9-4 14:45 發表

我會 ar . 不過可能係自己 去加碼後再join一齊.
如 finewong 加碼 會可能轉胎跟佢 .....

聽日我都會加碼, 跑 坑口加運動場大圈 打8字, 約5k
今次rockie ching唔係度, pacing會慢過上星期(約6分1k)

升級   0%

該用戶從未簽到

最新消息, 聽日唔使OT, 可以黎逍遙喇........  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-9-4 16:30 發表
聽日我都會加碼, 跑 坑口加運動場大圈 打8字, 約5k
今次rockie ching唔係度, pacing會慢過上星期(約6分1k)

領隊, 聽日大隊跑咩路線啊?

升級   56%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 -05.09.2009 TKO逍遙跑(5.5K/11-13K)今期有finewong做代領隊~請多多支持!
日期:
05 / 09 / 2009 ( )
路線 : 6.5 K: 運動場>調景嶺>彩明>尚德>坑口>運動場
         9.3 K: 運動場>調景嶺>彩明>尚德>寶林>坑口>運動場

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

好野今次一次過可以見番好多朋友,好開心阿。
    仲有團長突然黎倒喎。真係好想聽日快 D 黎到喇。好掛住大家同 D 飽山阿。

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-9-4 16:31 發表
    最新消息, 聽日唔使OT, 可以黎逍遙喇........  

團長你返黎實在太好啦
    代領隊原來唔易做ga

原帖由 jc8866 於 2009-9-4 16:42 發表
    領隊, 聽日大隊跑咩路線啊?

運動場>調景嶺>彩明>尚德>寶林>坑口>運動場
    想早d跑完寶盈至調景嶺大直路, 同避開設計學校個地盤

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-9-4 13:47 發表
    好野 sealion ctse 都來跟我地 一齊跑 ~~
    你特吾特訓 jack ~~~

wood wood ctse, 特訓吹水,我鍾意呀,
    但我要12:30到Taikoo Shing,唔知趕唔趕得切,不過我帶定行李過來啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-9-4 17:07 發表
    團長你返黎實在太好啦
    代領隊原來唔易做ga
    ..........

咁多位, 真係唔好意思, 哩個星期實在太忙, 無時間處理團務  

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 -05.09.2009 TKO逍遙跑(5.5K/11-13K)
    今期有finewong做代領隊~請多多支持!

日期:05 / 09 / 2009 ( )

路線 : 6.5 K: 運動場>調景嶺>彩明>尚德>坑口>運動場
            9.3 K: 運動場>調景嶺>彩明>尚德>寶林>坑口>運動場

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

難度:* (95%平路)

另備加碼小隊, 5k, 7:30出發
    路線:坑口加運動場大圈

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

特別注意:
    由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑,實行以跑會友啦!

5/9 報名名單
    (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):
    1. 活活 ( 可做後勤幫手帶路)  
    2. finewong
    4. Harry (太熱啦,都係跑(1) o)
    5. kan0902
    7. 昌(體力不如人,如有730早場就好了)
    8. 猿球
    11. Qoo(最近成日有d頭暈暈,都係短腳...不能特訓...)
    12. JC (聽日唔使OT, 可以歸隊一齊逍遙)

飛機王:

升級   18.2%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 -05.09.2009 TKO逍遙跑(5.5K/11-13K)今期有finewong做代領隊~請多多支持!
    日期:
    05 / 09 / 2009 ( )

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
    5-9 tko長腳路線.jpg (58.33 KB)

另備加碼小隊, 5k, 7:30出發

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
    5-9 加碼路線.jpg (56.89 KB)

特別注意:
    由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充
    5/9 報名名單
    (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):
    1. 活活 ( 可做後勤
    幫手帶路)  
    2. finewong
    4. Harry (太熱啦,都係跑(1) o)
    5. kan0902
    7. 昌(體力不如人,如有730早場就好了)
    8.猿球
    11.Qoo(最近成日有d頭暈暈,都係短腳...不能特訓...)
    12. wongc (我新嚟架, 聽講呀代領隊好靚仔所以特登嚟捧場, 希望跑到長腳啦)

飛機王:

升級   18.2%

該用戶從未簽到

唔好意思, 同JC撞post爭位tim.

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

日期:
    05 / 09 / 2009 ( 六 )
       5-9 tko長腳路線.jpg (58.33 KB)

另備加碼小隊, 跑5k, 7:30出發
    打8字
       5-9 加碼路線.jpg (56.89 KB)

特別注意:
    5/9 報名名單
    1. 活活 ( 可做後勤
    幫手帶路)  
    2. finewong
    5. kan0902
    8.猿球
    12. JC (聽日唔使OT, 可以歸隊一齊逍遙)
    13. wongc (我新嚟架, 聽講呀代領隊好靚仔所以特登嚟捧場, 希望跑到長腳啦)
    14. 駛乜理 (好耐無嚟, 我番來啦.....)

飛機王:

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 wongc 於 2009-9-4 20:47 發表
    唔好意思, 同JC撞post爭位tim.

唔緊要, 我幫妳改番...ok

升級   0%

該用戶從未簽到

wowww...... 好熱鬧耶~