香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

下星期5我都係only 食 ar ...5跑
而賭神下week 返2,5 佢都來5到la.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2010-11-25 10:01 發表

灣仔有邊條橋好斜呀???????????

你唔好話係鴻興道下嘛.............

billy 你5c 理佢 架 .. vv 樣樣 都驚一餐
己佢依架ge 本錢 . 卓卓有余攪得掂果d 斜路

升級   0%

該用戶從未簽到

甘隆重ge 祝捷, 你地4粒jelly 仔 c5c著飲衫呢~~~hohohoo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2010-11-25 13:35 發表

點會唔理佢, 今年全馬我諗住拍住佢跑架嘛...有佢帶住我嘛...呵呵

你拍vv 跑記得帶定條鞭 wor ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-25 13:36 發表

wowo..你無見我禽日上big 屋.....差d慘c 街頭個樣...你就明我點解驚ka la~" />" />" />" />

你未成日做個慘樣出來l a
同你 跑過 你仲跑得好過賭神 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2010-11-25 13:46 發表

毅行同全馬..都係毒黎架...一玩左...就放唔到手...

你要戎左佢la .....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-25 13:47 發表
[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-25 13:44 發表

登錄/註冊後可看大圖

你條友仔, 都知你係姣婆守唔到x 架啦~~~hgjD124" />" />" />" />" />" />hj 人地30又唔係你30, 關乜事

h ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2010-11-25 13:47 發表

我就諗住老渣前, 多d落苦山...盡快適應vv既腳程嘛...哈哈

辛苦你la billy . 你全馬果日記得睇住佢5好比佢行埋一邊休息.佢條友仔咩都做得出架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-25 13:53 發表

咁人地未必全心想揾你笨, 只不過人地腳痛同超慢腳都真係快過我地

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-25 13:54 發表

倒神又係扮晒野..有咩可能..樂善尾段..佢都可以boom boom 聲跑到尾都唔見..
有無可能佢會c 過我丫.???hgjD092" />" />hj  

跑山,5同跑步ar ... 你耐力好佢好多. 我買你嬴

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-25 14:03 發表

Kekekekek…活活..今次美記…你帶定2條蕉來等我..
咁我就算跑得再慢..都真係可以 "口也" 蕉law!!!hgjD115" />" />hj  

HOHOO~~我無報wor .
但如果果日知醒就陪你跑 ,帶兩條蕉比你食la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 13:27 發表
Yeah!next friday出席人士名單:
1. 菲菲
2.  Vv
3. Cat
4. Billy
5. Joe
6. 比因
7 活

星期5去邊到食架 . 5好太遠WOR~~你知喇我返老家好遠

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 13:22 發表
好期待sunday既慶功party呀!" />" />

ME TOO ~~好開心.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 13:42 發表
Sunday party 前.有無人想行街街ka.??活活buy 鞋ar.我都想去置裝~我至愛果件老虎3~~比我用白白水搞到黃左..我想買番ar…仲有風褸…仲有look look d 心跳表..hgjD115" />" />hj hgjD115" />" />hj

你C5C BUY 甘多野AR ~~  
成 日製做垃圾

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 13:44 發表

honey…去斧山run 梗係斧山個頭la.. 就唔就腳jack?

btw..cc 你張7折coupon仲嚮唔嚮手ar?

星期5去斧山RUN AR ... 好呀好呀
我可以ONLY 去拉拉根.....
7折果張好似去到11月底??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 13:49 發表
Honey…我我我…有心事ar!~~~我禽晚look look 下..我對黑媽媽既耐克跑山鞋~好似行左………over 400k la..
C la…樂善果日…仲用唔用佢好呢??? 又無奶油著我對5.10 ka ma…咁咁咁~~hgjD088" />" />hj
無ar..我件3 真係 ...

甘你著對跑鞋去樂善LOR ~~還掂果日有書童陪你 .
今年興黃黃地色呀 . 你D衫潮流觸覺甘勁GE. 會自動變色 <>>>HOHOHOO

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 14:08 發表
No~~唔係ar..你地都誤解左我la…樂善d 路..佢會唔會頂唔順ka..佢上次pre-trip..行d碎石路好 “sin” ar…我怕到時咁多人wor..一野唔小心…sin 一sin..咁咁咁~~毀容wor….到時要整過就side $ la..

其實..honey上次 ...

510 果對ok 架.但我又5想著對龍船鞋去跑.所以依架要buy一對可以跑樂善同埋操長課ge.
但 y13 賭神佢say 好重下, 依架個心15 ,16 ,點好呢  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-26 16:01 發表

活, 樂善著對舊鞋去好d喎, 條路咁爛, 新鞋行完會大傷呢~~~

我都知, 但510 果對好鬼大對AR,要著兩對蔑先得 , 又無奶油著 AERO 8 去跑架. 點好呀公主  

升級   0%

該用戶從未簽到

公主...idatan 我一定5會la.  跑得耐會腳底按摩
option 1 ar ~~~ummmm 跑5到 wor  

升級   0%

該用戶從未簽到

十分多謝 4粒jelly 仔的豐富晚宴+禮物 . 真係又食又拎
仲有特別遊戲. 真係笑到我眼水標晒出來.   
真係好開心識到你地ar .