香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kennysze
打印 上一主題 下一主題

第八次長跑一萬公里(累積至22年8月31日共71580公里)

升級   13%

該用戶從未簽到

kenny師兄, 你好。 你真系好堅,而且跑10k公里個計畫好有heart

升級   13%

該用戶從未簽到

kenny師兄,你咪聽小兒亂講。 第一,我跑速6分幾鐘一公里,老實講句點都唔算快啦; 第二,我跑步嘅時間非常正常,但不抗拒夜跑。  有機會可以一起漏夜出跑

升級   13%

該用戶從未簽到

其實我哋先要多謝你, kenny兄.  你為我哋大家展現咗一個真正愛好跑步者的態度.

升級   13%

該用戶從未簽到

kenny兄嘅記錄見古國在當今的混亂.  遊樂場建立在一片爛地之上. 可惜kenny兄在古國遺失咗影靚相嘅fx60, 被迫帶同大機晨跑. " />" />

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-4-24 21:27 發表
跑出亞洲,埃及晨跑(二)

在阿斯旺(Aswan)晨跑後,參觀了一些行程,船繼續向北走,到達終點樂蜀(Luxor),下午參觀了樂蜀神廟
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/427973_10150732167577739_55468273 ...

施翁失機, 焉知非福

升級   13%

該用戶從未簽到

施sir, 請問你由洪水橋入天水圍嘅時候跑邊條路?  多唔多紅綠燈要停? 謝.

升級   13%

該用戶從未簽到

施sir, 你真係越玩越刁鑽.  而家你已經俾九巴地鐵black listed, 遲啲連跑鞋公司都將你拒之門外, 到時你真係要自己織草鞋

升級   13%

該用戶從未簽到

施sir, 呢幾日多休息, 渣馬我哋大家一齊見證你嘅努力成果.  

Andy, 對腳都係有D痛,不過明顯無之前咁痛,到時睇情況啦!完成到又不受傷我己好開心了!  發表於 2013-2-22 06:50