香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

200 磅肥仔水的長跑日記

升級   20.25%

該用戶從未簽到

你好風水兄~~見到你咁努力我都想回應下
我曾經都係200磅既~~08頭我都有成210磅ga~~
咁只好日日跑下步同游下水啦~~~又勁唔食野~~~辛苦到丫
減到140磅到啦,但呢排好多野做同有好多應酬
都有成三個月冇咩跑啦 食野又冇節制依家下都有番160磅
咁上年未諗住搵d朋友仔跑下渣打半馬, 點知比佢地放飛機
自己一條友咁跑啦成績一般啦 哈哈今年試下跑全馬

Ps 你張相果度我日日都跑哈哈

升級   20.25%

該用戶從未簽到

用左都有成年到啦
每當平台期果陣最煩
用左3個月到from 210lbs - 180lbs
之後keep左一陣呢個磅數
之後加長左運動時間又減到160lbs到啦
又到平台期 之後慢慢減到140lbs law
但前排又多野忙 又反彈160lbs
Anyways~~我跑得好慢ga 哈哈可燒脂ma

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 fungwater 於 2009-12-28 00:15 發表
瘋瘋師兄:

我呀水有排都未追到你架,有機會可以請教你點樣可以做到好成績就好啦。
我嚟緊2010-01-10會跑美津濃半馬,期望可以在2:15分內完成。

水師弟

水兄勁呀~~~d體重一定會快快減到
咁積極參賽既 好勤力 我only報左渣打
Anyway 大家努力

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 fungwater 於 2010-1-17 00:42 發表
偉哥:
我首先多謝你對我嘅支持,我都希望可以係2010渣打全馬PB同埋 sub 4:30。
十二份:一星期五天,大約每天跑8公里,另外加石崗30公里
一月份:一星期五天,大約每天跑8公里,另外加美津濃半馬拉松21公里 ...

好勤力好勤力 我準備得都好差 哈哈 希望完成啦

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 fungwater 於 2010-2-20 16:34 發表

我剛完成竇文盃12.5公里~~75分鐘

渣打馬拉松仲有七日就開跑,大家準備好未?
今次真係可以享受昂船洲大橋實地快跑!!

今次我嘅計劃就係~~~

頭10公里:6:45分鐘~~1公里速度去享受=65分鐘
次 ...

瘋瘋師兄遠走星國了~~~冇得同你拍照

你既計劃好好wow 祝成功啦 我諗住跟長跑網師兄走好了 跟得幾多得幾多

咁濕熱真係死得La