香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

認購了跑衣又未取衫之跑友, 如25/1也不pm版主取貨, 便作取消訂購, 留給要衫的會員!!!

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

好呀, 咁我落埋柯打先, 尊貴的NC姐,

背心 S 碼 2 件 (自取)
網T  S 碼 1 件 (自取)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 26-11-2008 10:40 發表
各位跑友, 108:86喇

多謝大家支持" />" />" />" />" />hjk

繼續努力加油  " />" />fvhfgj

NC姐, 閣下著咩碼呀? SA妹同C姐差唔多身型, 想訂一件T比佢唔該哂呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 26-11-2008 13:34 發表

是否+ T shirt XS x 1???

幾時可以見到阿嬌和阿SA著住長跑網衫同場比賽呢??   

不過...   咁... " />" /> " />" /> " />" />

係呀, 加多件 T shirt XS x 1 即係前後
Total  =
T Shirt x 2 ( S x 1 + XS x 1 )
背心 x 2 ( S x 2 )
全部自取,唔該C姐. 幾時同亞SA黎比賽? 而家仲未開始練, 希望過多兩年先啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

"交貨期約1月中" -> 過農曆新年有新戰衣著啦, 唔該哂nc姐.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 24-12-2008 08:38 發表

吾該ching..我今日會寄出支票...我係柴灣交收可以嗎???hgj091" />" />hj

didianna C姐, nc 係C姐黎架.