香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大雄2009
打印 上一主題 下一主題

2012TKO毅行齊齊玩

升級   100%

該用戶從未簽到

大雄兄 pm

升級   100%

該用戶從未簽到

我係唔會交出背囊

升級   100%

該用戶從未簽到

下星期五晚(11/11)日出康城烚下烚下賽前特訓及會議要改期
(因隊員iceberg11/11至13/11都唔得閒)

不如今個星期日(6/11)玩完苗圃後6:00pm恭候, 7:00pm入席好唔好? (如果都係唔齊人先再改日期)

6/11可出席特訓名單: (請各隊員及十卜報名)

1. 大雄
2. 靜儀
3. 敏儀(靜儀姊姊)
4. iceberg
5.
6.
7.
8.
9.
10.

不能到來之人士
1. 昌 (陪太子讀書(考試週))

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2011-11-21 00:39 發表
今年毅行終於沖擊20小時大關成功。
睇落成績好似唔錯,但係無咗合拍嘅隊友同强大SUPPORT嘅支持
莫講話20小時,行唔行得哂都成問題!

猿球:非常稱職嘅隊長。多謝你瞻前顧後,令 ...

你又誇張左少少, 損手只不過係大帽山上自己"低能"之過, 如正正經經咁行其實係唔會發生,
但最重要都係有幸參與到愉快難忘既一夜, 落雨毅行, 真係好難先遇到,
最後希望有參與毅行之人士可盡快康復, 特別係參賽者啦.

升級   100%

該用戶從未簽到

2011TKO毅行慶功活動建議

A) 11/12(星期日)樂善完左之後拉大隊去大坳門或收費燒烤場燒烤

B) 9/12(星期五)約7:00開始在大坳門或收費燒烤場燒烤

C) 下星期三晚(30/11)GATHERING跑後到某某酒家食任食火煱

人工智能表態: (誠意邀請新舊隊員及十卜參加)(最喜歡的選擇請擺起前面, 不能出席的日子請勿填寫)

例1: 叮噹 BCA (代表叮噹三天均可出席, 但佢既第一選擇係B, 第二選擇係C, 第三選擇係A)
例2: 靜儀 CB (代表靜儀只可於C及B兩個日子出席, 但佢既第一選擇係C, 第二選擇係B)

1. 大雄+靜儀:   ACB
2. iceberg:    ACB
3. 16: 唔洗就住就住,吃得放飲得爽就得ga la
4. 猿球:無所謂
5. R+Rebecca: C(肯定最多人出席, 唔駛左就右就), B(年年樂善都會在終點BBQ, 不需再另約)
6. 大師兄:
7. kk+豬豬: AB OR BA, 無所謂~
8. 明師兄:
9. 車仔: AB
10. 活活: BC OR CB 都ok
11. 昌仔: B (C, 今個星期中段可能要睇囡)
12. wallace:  AC
13. 牛牛:
14. 敏儀:
15. 馬拉:
16. 哈利:   ACB
17. bolo:
18. rockie:
19. maylam:
20. 烏拉: