香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

今晚出來踢踢腳仔拉拉勁, 明晚跑得鬆D
~~~6:30pm@ TKOSG
Distance: 不長

1. Desmond
2.
3.
4.
.....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-9-17 12:01 AM 發表
毅行戰衣已到手, 十分感謝皇上親自送嚟TKO, 仲起男更衣室示範國皇的新衣(一絲不掛), 睇到我地眼都凸埋!" />" />

未攞衫既隊員同十卜可於下星期三gathering跑時問我攞.

我有d神秘禮物送比大 ...

looking forward to hearding from u U U

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 2010-9-17 10:02 PM 發表

不過環保大道條路, 真係無下次....酸酸叔叔, 真係索一索舒筋活胳, 聞一聞直頭打晒冷震, 跟到你地快腳跑, 真係人生一大樂事呀!!

D味仲惡過last Sunday 釣魚..
餐lunch 都要反出來

升級   9.35%

該用戶從未簽到

1. 我D 毅行coupon 未用晒, 各位有need 問我拿啦....
2. T隊 7:30pm 起步, 行~~10個鐘到5:xx am, 會5會太早啊. 我怕 無bus搭, 體育館未開(開7am)

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-9-19 12:33 PM 發表
琴晚WTY著住件毅行戰衣操山, 操咗一段之後發覺背脊甩色, 係綠色部份甩色!

今次做了白老鼠
件野5多點woh... 操1段已打柴 甩色, 點搞啊! 大拿拿成10段 20X個鐘...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 bolo 於 2010-9-19 05:37 PM 發表
返來蘿,巧熱遲咗三十分钟先到

今天好"藝"局, 失陪了..

升級   9.35%

該用戶從未簽到

有心, ching.......

升級   9.35%

該用戶從未簽到

一番來,攤系地下訓左2個鐘,看來幾累下 

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-9-27 09:24 PM 發表
o係淘寶網揾到一件可摺埋放入袋o既 Northface 薄風褸
http://item.taobao.com/item.htm?id=5979565354

標價係 99.95 人仔,計埋運費對番港紙應該 $130 有找,佢話相同運費大約可以寄5件。
唔知大家有冇興 ...
原帖由 馬拉 於 2010-9-27 10:26 PM 發表

睇落唔錯,夠輕身,睇有冇其它人一才買。
岩岩買左呢對跑山鞋,唔知得唔得!
http://item.taobao.com/item.htm?id=94142424

幾好woh... 看你地用得好5好??

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-9-29 05:11 PM 發表
歡迎Timmy及小強師兄加入, 不過請你地就住我地!" />" />

就住 就就住 ching(s)

升級   9.35%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

1.係針頂見你地界鬼佬衝上來好好玩...又有人扮女人上針山!!!!(果2條美腿真係... )另外自己今次上針山 & 第8段(124)都PB到~
2.有咩方法可以5c 腳板痛ar ...每次行20令/30k 己開始痛. help ~~~~
------------
Re:
1.無錦ge事, 小弟穿得太形, 你地羨慕lei ....
  恭喜ching, u are very fast
2.起水泡→長繭→再起水泡→再長繭,如此苦練累積下來,腳底終於有了厚繭,搞不好連鐵釘都刺不破
   from: http://www.taipeimarathon.org.tw/story99/borntorun.pdf

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-10-2 01:25 AM 發表
唔該晒16!

琴晚好好玩, 一路行一路同隊長唱歌, 仲好玩過去唱K, 雖然只行到沙田凹便離隊, 但已非常滿足!

難忘片段:
活活原來有夜盲症, 水氹可以踏完再踏, 攪到我地笑完又笑.Rockie起第四段又再出 ...
recap 反先之有錦多事, ching 後邊仲精彩, 大家都受到周公突襲. 我仲來兩獲

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-10-5 12:14 PM 發表
請問大家手上有多少捐款未入數?

自行用 Credit Card 上網入數, Team Page 的籌款總額可以即時更新,
這是最快捷方便的方法,而非網上籌款則只會在比賽後(12月)才更新。

現在 T隊(0576) 及 K隊(0709) 分別尚欠 $200 及 $4750。
我已籌了$4700,個人能力有限,大家可否分擔一下籌款的責任?

除了我之外,其餘落場的 8位隊友每人籌 $618.8 ($4950/8) 可以嗎?

希望大家不要忘記毅行者背後的意義。

我都raised >HKD 1000X, 明天電聯你, 度度kui...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

O球 ching 好反D 未啊

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-10-5 11:23 PM 發表
仲有乜好度丫,用信用卡上網捐$200 比 T隊,其餘比 K 隊啦,應該可以儲埋信用卡積分添。

but i have no credit card

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2010-10-8 08:05 PM 發表
16隊長,星期日想玩乜呀,我想試試鞋!

登錄/註冊後可看大圖

你同0球 ming ching 傾... 我有事幹tmr

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 bolo 於 2010-10-8 11:11 PM 發表
提神+飲水+補糖+拍丸
http://www.youtube.com/watch?v=3OfR3NygdaA&feature=related
上力:猿球,16,馬拉,明ching

如果行到c c 下/ 悶到抽筋 有個好似v 中ge 女仔系我面前錦跳舞, 你話幾好啊...

原帖由 大雄2009 於 2010-10-9 12:32 AM 發表
跑正路快過我地行捷徑者請食BIG LUNCH !  (昌哥除外)

meaning: 快過你地到終點就要請吃飯?? !! ~~

升級   9.35%

該用戶從未簽到

D女仔真系愈夜愈靓.
事關琴晚同0球跑經TKO hospital,過緊斑馬線時道氣有d回5到。
突然耳邊有人同我4目交投,停... 頓2秒, 叫我" Li sir".
果時個腦hang hang 下

登錄/註冊後可看大圖
, 嚇到我啊。 
....

跟住同kui 講”SORRY”, 走左去....
回頭問0球發生咩事 

升級   9.35%

該用戶從未簽到

1.馬拉 (已自已網上報名)
2.大雄 (已自已網上報名)
3,哈利 (已自已網上報名)
4,猿球 (尚未報名)
5,desmond (personal info pm to 烏拉, plz check it ^^)
6,                          (尚有一個名額,毅行隊邊個師兄有興趣可報名加入)
-----------------------------------