香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-2 23:35 發表

圍圍.你吾識D 咩呀.
222行山.有野外定向玩.如你去未可以學下lo.

活活...222行山我都去呀, 到時跟妳地學下野啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-2 23:39 發表

係呀,我打錯左...我想講"上年我唔夠人組隊"...

BATBAT, 如果你今年都想玩, 要組隊呢度都大把人腳啦, 一於諗諗佢啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-2 23:41 發表

我一D 都吾叻. 你跟呀JOEJOE學喇.  
不過當日建議你穿長衫長褲.帶對勞功手套好D.因要穿密林.

我當然要跟JOEJOE學野啦, 不過活活妳都好勁呀~
我比較怕熱多D, 到時睇下咩天氣再決定點著啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-3 09:10 發表

個網上到啦!4人一隊,報名費每隊$1000,另籌款每隊最少4000...

batbat, 報唔報名都好, print d資料今晚攞來比大家睇下好冇?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-3 09:55 發表

睇左啦......$50有4樣紀念品:
1月2日起到各購貨中心報名,可即場領取紐崔萊綠色有機健康跑T恤一件。
而所有跑畢全程的參加者將獲發:健康跑獎牌一面、限量版AC米蘭運動袋及運動水壺各一個。

有興趣既隊 ...

呢個我之前已經睇咗想報, 不過又好似太遠.....
華華好似想組隊跑同日個果沙田10K, 今晚大家傾吓再決定報邊個啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-3 10:04 發表

菲菲:
ssp燒尤魚間野應該照常營業啦....???

筍料介紹:
1. ssp燒尤魚----我地發現左一間近黃金電腦中心既行山裝置店舖,專賣d好平好抵,mainly made in祖國既行山排汗衫褲店.
2. 先頭部隊菲菲已多次出血,我 ...

間野個地埗係邊呀? 等我今晚放工去look look再過來運動場join妳地啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-3 10:02 發表

Cat, 我就係貪佢呢樣嘢, 比你哋知道晒我的C9一面

唔係wor....我夠得呢個比較有意義d呀, 沙田10K果個就太普通~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-3 10:01 發表
都唔係好遠者, 金鐘有大會Shuttle, 仲係免費呢
如果有興趣的隊員我可以幫手去門市交錢

我有提意呀...8/3上晝比完賽, 下晝再去打羽毛球 or 踩單車, 邊個有興趣呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-3 10:42 發表

我想問一問..你有無留意到呢間行山店有無 d 好薄又可以摺得好細件既風褸 ?

ee, 我今晚放工會去睇下野, 到時幫妳留意下啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-3 10:51 發表

睇來今晚都好多野要傾下....

係呀batbat, 仲有你跑完渣打咪話要歸隊踢波既, 到時記得預埋我呀!
.....咁多post都睇唔使, 今晩搵人update下我先得啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚淨係去咗運動場睇大家慢操,自己因為腳有少少傷又唔係咁敢跑,真係有D擔心渣打唔知到時會跑成點。
好彩之後同大家去食飯兼慶祝YUNGYUNG生日,開開心心傾吓未來操練大計,個人當堂輕鬆使。
我啱啱睇完7/3一路跑一路飲啤酒果個比賽呀,使幾好玩,不過原來$180係唔包LUNCH,食要另加每位$130。而且仲要自己搭車去太麻煩了,所以決定唔玩LU。
啱啱病好要休息多D,我都係訓先LU,大家明天再吹過。

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲:
綠色有機健康跑報名果度, 領取運動衣地點係click邊個呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-4 08:57 發表

圍圍,180飲4/5杯啤酒,ok la,食野可以出去先食... 仲有,呢個係籌款活動,雖然個受惠機構唔係好識...

batbat報, 咁我又報啦, 我估呢d比賽氣氛應該幾好, 一定好好玩.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 10:12 發表
轉貼港島區有約跑活動,我報左名啦,ssp睇下有無隊員join啦....
報名請到:
https://www.longrun.hk/forum/view ... tra=page%3D1&page=1

約跑日期:2009年2月15日(星期日)
集合時間: 上午10點正集合及熱身
起跑時 ...

catcat:
要注意本日中午會有渣打足捷會, 而家希望呢個試跑可以提早, 等緊板主Alex外遊歸來作實.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-4 10:11 發表
2月3日運動場跑步報告:
多謝tartar,圍圍等.....帶了好多嘢來食
法法及泰泰自己人是啦不用招呼了

人人都是慢慢跑
法法仲吸引到有街坊跟跑

泰泰8:45才到開始跑
不好意思行程太密議程太多,沒等你便走
...

堅堅:
7/3玩唔玩呀? 一路飲啤酒一路跑步有挑戰性wor, 啱使你啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 10:25 發表

圍圍:
甘你係咪跑完跟大隊去祝捷會...?

咁當然啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 10:32 發表

你揀Amway門市啦

係咪即係"九龍陳列室及購貨中心"?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 10:44 發表

應該係呢個
優質生活體驗館及銅鑼灣旗艦店

我已經揀錯左....咁唯有我自己去攞啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 11:27 發表
醬油活動同啤酒跑都好吸引喎
啤酒跑要confirm下活活犳犳同廸廸點先

菲菲:
一於報啦, 到時跑完又可以一齊去搵野食....不過到時記住小心華華扮飲醉周圍搵人攬.
係wor...仲有個議程琴晚唔夠時間傾埋, 14/2可以搞:
a) 馬灣打羽毛球 + 攝影
b) 青衣運動場衝圈 + 打羽毛球
因為要book場,如果係要早d出 post。

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat:
妳唔使咁搏wor, 留力跑好個渣打咪仲好~