香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

WOOW.你地個new post 終於出左la...
祝JELLY 仔...目標達成..加油ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日我地只係人釘人咁支持同鞭策左你地3個1小段..
之後我地3個都去左遊山玩水law...點計都唔算叫跟操la...
ekkekek...
戰地攝記catcat 仲影左好多相tim..到時要post 出來比大家欣賞...
仲有...收到菲菲上次d photo~~~~我覺得..自己個做型..好正law ~~hohoho

升級   0%

該用戶從未簽到

咁我地又報告下support team 既行程~~~
cat~~~~~~~~~~~~~~~~約左人.又唔知醒起身..用”又”字..係因為上次出發.佢又係唔知醒..不過今次我醒叫丫joe..”我”佢~佢至肯由張床 look 落黎~~~" />" />
由於佢遲大到…無時間食早點…行唔夠10 mins 佢開始有反常現象..唔.肯.行….
一時又要drink 一時又要食”忌廉賓” 一時又要抖..
丫joe 見狀..就話…以你地咁既速度…黃昏都行唔完第5段ar…於是..我地就進行…PLAN B~~~即係……..緊急切退" />" />
最後就去左西貢食車仔麵~嘆我地個午餐lu
因為實在太HEA…行下企下睇下DRINK 下.食下..我都覺得好開心…可以在WEEK END 出來嘆下其實都唔錯…不過難為了JOEJOE..佢打算唔陪佢地全程都至少4-5 掛..之後仲要佢食個肥美車仔麵….跑埋都唔夠食LA..KEKEK
之後..我地出MK…本來係CATCAT 陪我去睇袋…..不過又唔係好岩..行到3點..我真係累到不得了…MK D 環境真係唔係人咁品…又HOT又多人又多塵.辛苦到不得了..但CATCAT 果時..真正發揮佢既潛質….即極咁去睇野買野..
我諗~UM…CATCAT 跑全馬既果股耐力…可能係在MK訓練出來KA……" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

…HEHE…你都知我唔認路ka la….我都唔知去左邊ka..總之丫joe 話..只係行左4段既2/3左右 la…
鏟林?????如果真係要鏟catcat 一定會鏟joejoe 上天花先ka wor…hoho
話時話..catcat 果個背囊..咩都無..唯獨有2對勞工手套….究竟..catcat 係怕左鏟林定係愛上左鏟林呢?其實????

升級   0%

該用戶從未簽到

有ar..去到 ka~

升級   0%

該用戶從未簽到

bingo~e 個名有提過~

到一個位置…joe 話行過d 就係萬里長城…佢地好衰ka…我都話好想去果度行..又唔帶人去….

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲..我同joe都想行多dd~~不過我地都台唔郁果隻懶貓 ….
咁~你地下個sat 又操咩路線ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

Woow…係唔係即係坐的的入果程ar?
超悶wor…..我諗要一路有野食住會好d~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

你地努力ar~~~我地support team 成員會在家中張床上點點同你地打氣ka la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-7-26 22:51 發表
一人雪舊冰擺係背脊, 佢會不知不覺間吸走你身上既熱能 (再帶埋jelly!)

上西灣山時大家注意補水, 必要時帶埋鹽餅.

之後係西灣同嶂上都可以飲野補水, 我地做得到既!

仍然記得d jelly 仔......一想到行多陣有得食....行都行快2步..hohoho

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-7-26 23:39 發表

你點做support team嘎? jg" />" />h

hohoh...我會默默支持ma....我去會拖垮佢地進度ka..
仲會分左佢地d jelly 仔..

升級   0%

該用戶從未簽到

cc....咁你加唔加入jack????? support team 需要你....
jellywalker 都需要你.....

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-27 09:46 發表

其實西灣一段真係好難頂, 我上次同esther行全程都要打傘~~~你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2010-7-27 11:53 發表
心郁郁想買呢個黎試下

登錄/註冊後可看大圖

我都有睇過e 個la rico..
可惜...死因係...........太貴..
睇真d 仲有好多弱點..不過佢selling point 係輕law
但如果只係要輕..仲有太多好既choice ~
好似菲菲果個 o 仔牌..都出名輕ka la~

升級   0%

該用戶從未簽到

係law..cc...我地一齊10 卜佢地la..唔洗跑咁快ka.....多d人好玩d ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-7-27 23:36 發表
今日食完飯時係咁以諗過鐸過下, 要安排SUPPORT TEAM係邊D位置, 咩時間, 帶D咩出現, 都唔係想像中咁易

其實係唔係有指定地點等你地ka???
唔洗------> la....仲有大把時間慢慢諗ma~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-7-27 23:50 發表
要配合埋我地用咩時間行到你地可以去到support既地點, 地點既選擇都要睇返我地行咩時間, 仲要唔可以太過夜 (你地都要返屋企). . . . . .

咁多野, 都係要操多幾課, 再等出埋組別, 知幾點出發, 至有得諗 tk_28f ...

KEKE..E + 我淨係知點去9段個開頭咋~
出左分組時間先諗la

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 cc 於 2010-7-28 09:21 發表

CC~~~咁預埋你ar~~
好玩ar..我地到時可以做埋戰地記者..
拍底佢地人生既第1次毅行.....
丫.....果頭好多燒烤地點..我地唔知可唔可以....

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 timmywwc 於 2010-7-28 09:30 發表
如果順路及

CHING..我地一切工作要由隊長安排ka..唔可以私下接job ka..hoho
你地team 有咩member ka??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-28 12:14 發表

多謝vv呀" />" />
幫我地留個美好回憶

e + 至知我幾愛你呢..hohooo
weiwei..話時話..次次都只係同你地影起步相..我想影你地行到半死~無晒電咁既樣..你地今次終點在那??