香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-30 18:18 發表
vv 去左市雜入貨呀,希望佢0係皇上發現之前修改返啦~~~~j" />" />jk

hahah, 迪迪你放心la...我地e d~忠臣來 ka ma~皇上一定明白ka~~~
我已經回到家la.~要打扮下ma~約左2個佳人去shopping ma...你又唔來~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-30 18:32 發表

其實有d想黎, 因為屋企冇煮飯..............

迪迪...馬上打比你..
來la 來la...

升級   0%

該用戶從未簽到

hahah~我帶你衝出tst ma~去tst 梗係食韓國菜la~~hahahahahahahha好開心ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-30 18:39 發表
咁你記得禁住我條大動脈喎!!!!hgjD115" />" />hj

血流成河e+野...在所難免~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 09:11 發表
昨晚vv, bonbon,迪迪及batbat去左邊樹....?
邊個出最多血...?買左咩??" />" />

e~人地去tst 買野ma..你又唔得閒...........
我想去tst 買返工3架..不過...由於~~~佢地shopping shop 在太耐, 最後都無去睇la..你幾時有時間陪我去買ar...
至於禽晚既流血衝突~只有batbat 同bonbon 參與其中...
原先bonbon 想買同我同款唔同色果對鞋..不過無佢碼~最後係入左newbalance
至於batbat...佢話點都買到野既..最後買左d跑褲~仲有一件外套, wow, in red ka...batbat 如果今日wear, 就變身~紅魔鬼batbat教練la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 10:39 發表

大家有無決定去邊度食宵夜?照舊熱情如火...?or食上次x'mas大餐個間餐廳?
不如大家10pm集合.....會唔會太夜...?
vv你地自己決定啦......因為我今晚有事跑唔到,但會來dinner....

ar~~10:00ar~~好夜wor...可能有d 小隊成員要交人唔同我地反倒數ka wor.....
catcat 幾點ok ar 你? 仲有00, 係唔係好遲至來到ar??
咁la..如果你地2個都會遲..不如在餐廳等la..可以拎定位..
我有2個choice, 一係上次x'mas果間
1 係就椰林閣, 近d ssp 運動場 but我唔sure 佢close 幾多點~
至於時間~我都係想9:00白完..around 9:20 到law...咁大家之後如果要走2nd 場都可以嘛~我諗都係食到around 11~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 11:15 發表
vv:
我盡量趕黎啦~~
你都知我今晚搞咩架啦....我諗我都會直接去餐廳搵你地...." />" />fgj

收到 & 明白 & 理解~~~不過好掛住你ar... ~想快d見你ma~你同唔同我倒數jack?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 11:26 發表

我都好掛住你呀vv~~" />" />" />" />
北京一別,如隔三秋

" />" />" />" />

倒數我就一定趕得到,我甘大個都無同人玩過倒數lee家野.....
係咪倒數到0既時候要互咀一啖架...?" />" />" />" />

比你e句~笑到我反肚~~~你有需要我都無任歡迎既~ 不過等我new定牙先wor~~hahah

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-12-31 11:06 發表
爬完長城隻腳痕痕地, 一於去gym度試

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-31 11:36 發表

vv:
喂喂...我今晚要做孤獨老人好慘呀,過來痴下妳地一齊食飯得唔得呀?
或者早d去埋睇呀魔鬼batbat教練點樣train妳地都好wor,eeeeeeee點解今日咁耐都未見batbat上來既?

圍圍...梗係歡迎你la..你係我地頭號粉絲~咁既日子你梗係要交人la

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 shogikin 於 2008-12-31 11:44 發表
KINKIN, vv想問下, 是否專車無我份, OK LA, 我會同菲菲自己去KA LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 12:07 發表
華華今晚都會到......

to vv:
....亞華華(lee個煩友....)
話佢怕今晚會因落雨而cancel活動喎.....
佢special request有隊友於6xxpm左右再call佢一次confirm喎....
你可以負責call佢嗎...?

call 他做咩KA?????唔明WOR????????我可以CALL, 但要講咩AR???
E.G."喂, 華華..你...個天.....有無雨AR?"
E.G. 2 "喂, 華華....你......我.......你叫我CALL 你, 做咩AR????"

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 shogikin 於 2008-12-31 12:20 發表
明白

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-31 12:22 發表

vv & catcat:
請留意華華係post#876既留言,我有少少明白佢既心態。
佢有少少"過度活躍症"病徵,如果妳地唔call佢,佢會覺得冇人理佢,為

圍圍, 我無照顧ed青少年的經驗wor~我.....你.....不如你call 佢ar~反正佢咁痴你~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 12:23 發表
vv...
想問你..椰林閣位置係邊...?
是否西九龍中心內面個間???

是長沙灣廣場~近運動場的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-31 12:46 發表

不如試下 VV: "Over,over,VV calling 華華,收吾收到?";  華華: " 華華 sent。"
或者
VV: "Testing 1、 2、3、4。 華華收吾收到?";  華華 : "Loud  and clear."

我鍾意e個~hahahahh "testing testing 1234"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 12:54 發表
VV...你遁得call華華呀....
唔係我驚佢會喊呀!

CATCAT AR....講真ka?????~~~~
ok la~~~我無佢mobile wor~~~佢又無比我...你唔可以比我ka wor~~~私隱ar~~咁點ar???一係打去電台得唔得ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-31 12:56 發表

係wor, 嚮餐廳倒數ar? 不如出奧海城ar。不過可能要改改食飯地點。

日期: 31/12/2007
活動: 奧海城全城狂歡2007
時間: 22:30
地點: 大角咀奧海城2期地下主題中庭

http://www.olympiancity.com.hk/O ...

冷靜d 00~e 個plan 不可行:
1. 唔係個個同我地倒數ka ma
2. 10幾出到去, 又未book table, 未必有table
3. 10幾...好肚餓...

升級   0%

該用戶從未簽到

但係奧海城個官方website 真係 2007 wor.....究竟~e + 係2007 定2008???? 究竟我係邊個????

升級   0%

該用戶從未簽到

"錦衣衛" 果個pm ar~~~你個形容..好到肉ar....錫晒你ar~e+即覆!