香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我都走啦, 明天見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 17:42 發表
我就23/12好d....
不如vv搞啦好唔好??....因為我明天holiday,要星期一才能online

食店方面,我本來想建議去旺角一間日本素食料理既,不過我地係跑完先食,甘夜......間野好似close 11xx pm.....

FYI:
青亭素食料 ...

一係果晚唔好跑咁長...或者係運動場跑算數~
早少少去食咪得law~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

回復 239# 的帖子

ENJOY HOLIDAY
    多d約我們跑啦

日日跑,日日fit

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

如果23/12,8pm在旺角區d運動場跑,跑一陣後去食日式素食料理呀...?
    當晚主要係慶祝x'mas同聯誼...
    大家ok嗎?
    不過,我唔知旺角區有咩運動場...

vv:計動場跑一陣你隻腳得唔得?由你搞啦甘...

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 17:07 發表
    不如投票啦:
    1. 22/12 晚
    2. 23/12 晚

22號'冬至',要返屋企做節。23號好D。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-19 17:59 發表

22號'冬至',要返屋企做節。23號好D。

21 號至係冬至wor~00~~~~~

e + 查實有多少隊員會出席~不如大家報個數先la~

暫時:

1. catcat  23(1st choice) &  22 (2nd choice)
    2. vv        23   &   22
    3. 菲菲      只可以22
    4. 圍圍      23(1st choice)   22 (2nd choice)
    5. batbat  23   &   22
    6. 00         23(1st choice)   22 (2nd choice)
    7. kinkin    23(1st choice), 22 (2nd choice)
    8. bonbon  23 ONLY
    9. tartar      23 ONLY
    10. 龍龍       23 ONLY
    11. 迪迪       23 ONLY
    12. CC         23 ONLY
    13.
    14.
    15.
    .
    .
    .

至於chrismas gift, 大家想個budget 係多少???
    catcat 話$20 以下~不過$20 以下我除左諗到買零食就諗唔到有其他有用d既野~如果覺得諗gift 好麻煩~我有個提議, 不如within 一個budget, 大家買一樣自己好鍾意食既零食ar~反正抽到你唔食, 實有人食..又唔會買左d 無無謂謂既野~~
    " />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />e 個只係我既提議~大家請提出自己既諗法~我會將個result 話比 catcat知,~

飯局方面~cat 提議去mk~我就無咩所謂~不過剛經過ssp 有間西餐廳, 都ok 既, 佢都可以搞個小party, 仲有chrismas dinner, 開到12:00~如果大家想去ssp 可以考慮

vv 正等緊你既意見~  " />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

升級   100%

開心

23(1st choice) &  22 (2nd choice)

升級   0%

該用戶從未簽到

kinkin, bonbon, 迪迪, tartar, joejoe, 龍龍, yungyung, 活活, 豹豹, mingming, ming sir, 華華, kk..你地點ar????
    如果大家想帶朋友仔來, 我地無任歡迎ka~
    咁急叫我搞(好似今日5:00 亞cat 至話搞)~可能有d fans 叫漏左唔好見怪ar~自己舉手wor...thx

升級   0%

該用戶從未簽到

kinkin, 有無idea 去邊區搞 & 份gift 有咩buget or any suggestion ???

升級   100%

開心

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 17:58 發表
    如果23/12,8pm在旺角區d跑,跑一陣後去食日式素食料理呀...?
    當晚主要係慶祝x'mas同聯誼...
    大家ok嗎?
    不過,我唔知旺角區有咩運動場...

vv:計動場跑一陣你隻腳得唔得?由你搞啦甘...

跑:
    區區都有運動場,只有油尖旺無
    最近都是ssp運動場

食: 就貓女

禮物 : 我時常送

玩 : IQ題, 將棋, 花札

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 21:38 發表

21 號至係冬至wor~00~~~~~

e + 查實有多少隊員會出席~不如大家報個數先la~

暫時:

1. catcat  23(1st choice) &  22 (2nd choice)
    2. vv        23   &   22
    3. 菲菲      只可以22
    4. 圍圍      23(1st choice)   22 (2nd choice)
    5. batbat  23   &   22
    6. 00         只可以23
    7. kinkin    23(1st choice), 22 (2nd choice)

係wor 冬至係21 號, kam 22號我都得。不過星期一一向多野做,可能夜收工。
    如果跑完至食,可能要10點後至開餐。怕唔怕會玩得太夜?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-19 22:23 發表

跑:
    區區都有運動場,只有油尖旺無
    最近都是ssp運動場

食: 就貓女

禮物 : 我時常送

玩 : IQ題, 將棋, 花札

ok~咁我地confirm 左...係唔係要跑, 如要, 去ssp 運動場~如不要就去mk la....好唔好?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-19 22:26 發表

係wor 冬至係21 號, kam 22號我都得。不過星期一一向多野做,可能夜收工。
    如果跑完至食,可能要10點後至開餐。怕唔怕會玩得太夜?

ok~你2日都得, 咁我改你的1st choice 係 23 la~是想唔想跑運動場? 如想, 我諗預你地9:00左右好反完, 白完白, 換好3 ka la~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

如果當晚會跑的話,我覺得最好就係同一區,唔洗用左d時間係撘車度,多d時間食同反啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-19 22:49 發表

素食可以去tst蘇杏璇開個間試下,ok嘎~

thx cc~~~你知唔知在咩位置ar~~不過kinkin 話油尖旺無運動場~~~~睇下catcat 有無興趣先!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 23:08 發表
    如果當晚會跑的話,我覺得最好就係同一區,唔洗用左d時間係撘車度,多d時間食同反啦!" />" />

係ar~所以我要先confirm 想唔想跑, 如果跑, 我提議在ssp la~~~如果唔跑, 齋party~可以去旺角or 其他區~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 23:13 發表

係ar~所以我要先confirm 想唔想跑, 如果跑, 我提議在ssp la~~~如果唔跑, 齋party~可以去旺角or 其他區~

話晒都係一個ssp小隊,跑下緊係好啦 !呢個係小隊既特色來呀!跑完又可以食多d野 ,哈哈!不過就唔好跑甘耐,如果唔係食同反既時間就冇mud 啦! 最最最緊要大家反得開心啦!

升級   56.65%

無聊

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 23:25 發表

話晒都係一個ssp小隊,跑下緊係好啦hgj091" />" />hj !呢個係小隊既特色來呀!跑完又可以食多d野 ,哈哈!不過就唔好跑甘耐,如果唔係食同反既時間就冇mud 啦! 最最最緊要大家反得開心啦!

剛剛check過時間表,ssp運動場22號1800hrs開放跑道,而23號則到1930hrs才可以用。如果淨沖圈,就唔怕無時間玩。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 23:25 發表

話晒都係一個ssp小隊,跑下緊係好啦hgj091" />" />hj !呢個係小隊既特色來呀!跑完又可以食多d野 ,哈哈!不過就唔好跑甘耐,如果唔係食同反既時間就冇mud 啦! 最最最緊要大家反得開心啦!

好提議~咁la~~confirm 在 ssp 跑 la~~但要提早小小集合la~
    時間:  7:30 - 9:00
    地點:  ssp 運動場
    DETAILS: 7:30 集合及WARM UP 後...自由跑圈
    直至9:00~大家可以換3 及白白...
    9:15~由貓隊長帶領大家到果間餐廳LA~我會先到餐廳打點~如果有其他朋友仔..唔想跑既, 就可以CALL 我, 一齊上去先~
    咁9:30左右到達, 如果大家仲有氣力的話....甚至可以反到 12 點~

對以上安排大家可能提出意見