香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-21 23:54 發表

~~~BATBAT......唔係掛......真係有藥膏WOR~~VOLTAREN EMULGEL~~佢應該係物理治療掛..唔好嚇我WOR...咁點AR? FULL 唔 FULL 好AR~我SURE 佢叫我熱FULL KA...我寫低左KA MA~~我禽晚已經無FULL LA~E 2 ...

哈哈哈!真係唔知wor ,呢行有好多野我都唔知呢,等我問下我個friend 先....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-21 23:15 發表

If we are going to exchange X'max gift, what is the budget?  or no budget at all?

我諗有BUDGET 好似好D WOR~~~~你有無SUGGESTION AR??如果太小...我驚好難買AR~~~CATCAT 話$20!!!!!!!!!!我淨係諗到買包薯片咋WOR~~~ 點算?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-21 23:58 發表

哈哈哈!真係唔知wor ,呢行有好多野我都唔知呢,等我問下我個friend 先....

好AR 好AR~~你同我打聽下LA

不過........................MUD 唔係 COLD FULL, D 血液才會湧去果個位...什麼什麼的...唔記得LU~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

BATBAT...個CHRISMAS GIFT BUDGET 有無提議AR????

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-22 00:04 發表
BATBAT...個CHRISMAS GIFT BUDGET 有無提議AR????

其實$20都ok...可以買食,又或者可以買d特別既野 ,如果抽中d野唔鍾意,又唔洗覺得好傷....哈哈...

係網上查VOLTAREN EMULGEL, 呢樣野真係會用到喎...含diclofenac 有消炎作用....

升級   20.35%

該用戶從未簽到

VV好番未啊·
我睡了·晚安^^你都早D啦

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-21 18:29 發表
今年又跑到爆左" />" />" />" />ghj,最後又要行.....不過時間好過上年,有番d安慰..." />" />" />" />

恭喜晒~~~ 比上年好已經有進步~~~恭喜恭喜~~~

跑2組5千~~~咁都算變速~~~5千喎..好長喎...5千快完我會死呀....大約都係22:00至22:30s,,,只可以跑一轉~~~

vv 要快d好返~~~多多保重~~~

係呢對啦...唔知今次你地睇唔睇到呢...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-22 00:26 發表

恭喜晒~~~ 比上年好已經有進步~~~恭喜恭喜~~~

跑2組5千~~~咁都算變速~~~5千喎..好長喎...5千快完我會死呀....大約都係22:00至22:30s,,,只可以跑一轉~~~

vv 要快d好返~~~多多保重~~~

係呢對啦...唔知今次 ...

用唔同速度去跑5K,快800慢400,好好玩呀,時間過得好快呀.... ....試下啦!

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2008-12-21 23:54 發表

~~~BATBAT......唔係掛......真係有藥膏WOR~~VOLTAREN EMULGEL~~佢應該係物理治療掛..唔好嚇我WOR...咁點AR? FULL 唔 FULL 好AR~我SURE 佢叫我熱FULL KA...我寫低左KA MA~~我禽晚已經無FULL LA~E 2 ...

服他靈Voltaren (emulgel)用來舒緩肌肉及骨痛。同安美露有相同作用,一般藥膏jel。

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2008-12-21 23:59 發表

我諗有BUDGET 好似好D WOR~~~~你有無SUGGESTION AR??如果太小...我驚好難買AR~~~CATCAT 話$20!!!!!!!!!!我淨係諗到買包薯片咋WOR~~~" />" /> 點算?

$30-$70好無?

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-22 00:29 發表

用唔同速度去跑5K,快800慢400,好好玩呀,時間過得好快呀.... ....試下啦!

哦..我幾驚呀..以為爆5k....咁樣跑...都ok喎...唔知我跑到幾多轉~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-22 00:33 發表

服他靈Voltaren (emulgel)用來舒緩肌肉及骨痛。同安美露有相同作用,一般藥膏jel。

00,唔同呀!安美露冇消炎作用呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

各位早晨!謝謝vv統籌個x'mas活動~~

23/12聖誕跑步聯歡會
    (A)跑步
    日期:23/12(星期二)
    跑步地點:SSP運動場
    時間:7:30pm左右自己到達熱身及聚跑,有興趣者可跟圍圍玩沖圈
    完結時間:9:15pm運動場門口集合,請"姿整"既隊友早一點沖涼,建議8:45pm左右換衫及沖涼,之後一齊食大餐

(B)聯歡會
    時間:9:45pm左右開始
    地點:亞里斯餐廳
    地址:長沙灣青山道253號 (永隆街口)
    電話:2720 2983
    http://www.openrice.com/restaurant/sr1.htm?s=1&district_id=2013&inputcategory=cname&inputstrrest=%E4%BA%9E%E9%87%8C%E6%96%AF

註:
    1. vv會負責book位,食野budget方面,我諗每人$50-100
    2. 9:15pm運動場門口集合,由小妹帶大家到餐廳
    3. to vv: 餐廳不用打點的,你當晚不用早走啦,我地一齊行啦
    4. to cc:蘇杏旋個間素食店唔去了,因為一來在TST區,二來間野既service幾差,成日吹人埋單既~
    5. 禮物方面,不如budget為$30左右啦,建議大家買一款你最鐘意的食物/零食,到時交換.or,如已買了其他禮物的隊員都ok的...

出席者:
    1. catcat  
    2. vv
    3. 圍圍     
    4. batbat  
    5. 00         
    6. kinkin  
    7. bonbon  
    8. tartar      
    9. 龍龍      
    10. 迪迪      
    11. CC         

請歡迎有興趣的ching/ctse在此留言,及歡迎大家帶新朋仔一齊玩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-22 09:39 發表
    各位早晨!謝謝vv女統籌個x'mas活動~~

23/12聖誕跑步聯歡會
    (A)跑步
    日期:23/12(星期二)
    跑步地點:SSP運動場
    時間:7:30pm左右自己到達熱身及聚跑,有興趣者可跟圍圍玩沖圈
    完結時間:9:15pm運動場門口集合,請"姿 ...

catcat:
    我練全馬可能沖1600m x 6組,如果有人想一齊既冇問題。
    禮物一定要零食呀?我琴日已經買咗wor....咁點算呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT終於反來主持大局la~唉~
    weiwei..不過有隊員提議在同區用餐wor..我去我同你上次去果間餐廳睇過~佢可以搞小party wor..仲有x'mas餐供應~
    睇下大家有咩意見la~

CATCAT: 陪唔陪我買gift ar 今日???我地仲可以shop 下 ping wor~~~haahaa

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-22 09:50 發表

catcat:
    我練全馬可能沖1600m x 6組,如果有人想一齊既冇問題。
    禮物一定要零食呀?我琴日已經買咗wor....咁點算呀?

如果買左就是但啦,最緊要玩得開心啫.....gift係次要唧

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-22 09:50 發表

yeah~我正想講既野比catcat 講左lu~~~~其實都係個指引..唔洗大家諗得咁辛苦姐

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-22 09:58 發表
    CATCAT終於反來主持大局la~唉~
    weiwei..不過有隊員提議在同區用餐wor..我去我同你上次去果間餐廳睇過~佢可以搞小party wor..仲有x'mas餐供應~
    睇下大家有咩意見la~

CATCAT: 陪唔陪我買gift ar 今日 ...

好呀....改係個度啦~
    甘由vv你book位啦,ok?

to vv:
    我今晚都想約你,見pm.

升級   0%

該用戶從未簽到

你哋聽晚反得開心啲啦
    影多啲相等我羨慕下