香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

hello cc~~~~welcome ar~~~你係咪想來我地個party ar~~~對我來說, 講真都幾辛苦~不過我諗你體能好我好多..又未必唔得wor..而且我地上次第一次反, 都幾好反ar~比齋跑圈 funny 好多law~~~

come on la baby~  你想幾號jack????

升級   20.35%

該用戶從未簽到

我都想玩~但23日要打羽毛球

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-21 00:20 發表
我都想玩~但23日要打羽毛球

華華...但係我地好大機會會 23號搞WOR~~你個羽毛球可唔可以 遲D 打AR~拿....羽毛球成日都有得打...PARTY 唔係成日開WOR~RIGHT?!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-21 00:24 發表

華華...但係我地好大機會會 23號搞WOR~~你個羽毛球可唔可以 遲D 打AR~拿....羽毛球成日都有得打...PARTY 唔係成日開WOR~RIGHT?!ghu" />" />jg

吾得啊~~BOOK左場了!
雖然我都好瓜住VV你 ……

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-21 00:30 發表

" />" /> 吾得啊~~BOOK左場了!
雖然我都好瓜住VV你" />" />hjgh ……

車......掛住又唔來....即係掛定唔掛AR????

算LA~BOOK左唔去又真係晒D既~~~咁你同YUNGYUN 同 菲菲一樣~要反得開心D LA

升級   0%

該用戶從未簽到

VV:
呢個唔係講妳...係講關心妳既人比妳激到吐血~
妳咁夜既....我訓lu....聽朝一早跑長課....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-21 00:34 發表

VV:
呢個唔係講妳...係講關心妳既人比妳激到吐血~
妳咁夜既....我訓lu....聽朝一早跑長課....

我E + 個SITUATION 係...在COMPUTER 前...泡緊腳~" />" />hji ~~HAHAHA

GOODNIGHT LA圍圍..要努力LA~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-21 00:34 發表

車......掛住又唔來....即係掛定唔掛AR????

算LA~BOOK左唔去又真係晒D既~~~咁你同YUNGYUN 同 菲菲一樣~要反得開心D LA

最明我的人···VV是也!
我的心……緊考着你

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 21:38 發表

21 號至係冬至wor~00~~~~~

e + 查實有多少隊員會出席~不如大家報個數先la~

暫時:

1. catcat  23(1st choice) &  22 (2nd choice)
2. vv        23   &   22
3. 菲菲      只可以22
4. 圍圍      2 ...

我23 only, thx~thx~

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-20 23:59 發表 hahahahahahhahah....龍龍果然係一個美貌與智慧並重而且有眼光既俊男~ 你唔洗咁謙la..你係唔知見邊個姐~~~我e2日係會異常得閒~唔想行唔想郁~~~~多休息嘛~睇下點la.~~如 ...

3號係星期六,星期日好多人都要跑味精濃喎,會吾會要返屋企做瞓呢?

升級   20.35%

該用戶從未簽到

各位晚安了·

升級   56.2%

該用戶從未簽到

今年又跑到爆左" />" />ghj,最後又要行.....不過時間好過上年,有番d安慰..." />" />

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2008-12-20 00:04 發表

THX BONBON~ANY SUGGESTION ABOUT THE CHRISMAS GIFT~AND OUR DINNER?????

If we are going to exchange X'max gift, what is the budget?  or no budget at all?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-20 23:33 發表

唔係掛...ec 千"丁"萬"足"叫我 full 完 hot towel 至 搽藥ka wor~~~死la..我e + 至見到你個post, 明天又唔可以打去比ec 問下wor∼∼點好呢?

下....我家姐話關架wor∼不過我都係會做晒所有野..仲 ...

真既?竟然有藥搽,o個個係米物理治療師來呀?第一次聽worr... 我個朋友係職業治療師,我問過佢,佢話腫左就一定唔會熱full,如果唔係會更加腫,因為分泌會更加多....不過最緊要係有進展...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 23:52 發表

咁樣冇咩挑戰性wor....有冇人果日想玩下衝圈(interval_,對提升速度有幫助架。

不如來個變速跑呢?跑2組,每組跑大約5k....但可能因大家唔同速度要分開跑,又或者跑得快個d一齊跑,當晚可當輕鬆跑...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-21 18:29 發表
    今年又跑到爆左" />" />" />" />ghj,最後又要行.....不過時間好過上年,有番d安慰..." />" />" />" />

WOW~BATBAT.....都好好wor~係突破左自己ma~~~恭喜晒ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-21 00:54 發表

我23 only, thx~thx~

ok 迪迪...加左你la~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-21 00:54 發表

3號係星期六,星期日好多人都要跑味精濃喎,會吾會要返屋企做瞓呢?

係WOR~~~4號有比賽WOR~~~~~等我地諗諗..你返來時會有結果KA LA~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-21 23:30 發表

真既?竟然有藥搽,o個個係米物理治療師來呀?第一次聽worr..." />" /> 我個朋友係職業治療師,我問過佢,佢話腫左就一定唔會熱full,如果唔係會更加腫,因為分泌會更加多....不過最緊要係有進展...

~~~BATBAT......唔係掛......真係有藥膏WOR~~VOLTAREN EMULGEL~~佢應該係物理治療掛..唔好嚇我WOR...咁點AR? FULL 唔 FULL 好AR~我SURE 佢叫我熱FULL KA...我寫低左KA MA~~我禽晚已經無FULL LA~E 2 日好似好左好多LA
    我今日去做墊時..原來會重新同我CHECK, 仲會怕好多相, 同印腳印, 搞左成個鐘~

我會明天問清楚EC 係熱FULL OR COLD FULL KA LA~THX