香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-19 12:17 發表

VV 係咪去 大埔火車有小巴

長沙灣好似塔72巴士去大埔

時間表 大埔墟開 0545, 0645, 0745, 0945, 1145, 1245, 1445, 1545, 1745, 1845, 1945
大埔火車站開 視乎需求
鳥蛟騰開 0615, 0715, 0815, 101 ...

THX 迪迪~~咁你去唔去跑先?~如果你跑我唔去lu~好明顯~kinkin 有pass, 可以自出自入~唔鬼理我~到時得我一個on 居居~
but 如果你做2工呢, 我地就一齊去law~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-19 13:19 發表

Ah joe EQ真係高、重識講笑。多D休息、早D康復帶我地走唔同既地方。er.. 我估你唔介意嚮"熱情如火"同我地霸檯個可?

00! joejoe 傷了腳, 你果頭叫人多休息~果頭叫人同你霸位~~~~你..你...你....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-19 13:19 發表

Ah joe EQ真係高、重識講笑。多D休息、早D康復帶我地走唔同既地方。er.. 我估你唔介意嚮"熱情如火"同我地霸檯個可?

而家係"熱情如火"仲使乜霸位吖, 果度D阿姐肯定熟晒你哋班老細啦, 離遠feel到你哋度氣都立刻擺好個high table陣嚟恭候囉~~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 14:24 發表

THX 迪迪~~咁你去唔去跑先?~如果你跑我唔去lu~好明顯~kinkin 有pass, 可以自出自入~唔鬼理我~到時得我一個on 居居~
but 如果你做2工呢, 我地就一齊去law~~~~

VV, 如果join影相几點出發呀? 我都有興趣...咁就算迪迪跑你都有伴啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-19 14:56 發表

VV, 如果join影相几點出發呀? 我都有興趣...咁就算迪迪跑你都有伴啦hgjD115" />" />" />" />hj

好野...菲菲又去.....咁我同你行孖必~~~~~迪迪..咁你要跑得開心d la~~唔洗掛住我la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 15:37 發表

好野...菲菲又去.....咁我同你行孖必~~~~~迪迪..咁你要跑得開心d la~~唔洗掛住我la~~

vv:
幾好呀...妳又可以practice吓影相,今次記得幫我影沖線呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 15:37 發表

好呀, 到時再約你一齊去...
我聖誕會出門到2/1先返來, 到時再約埋一齊去啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-19 15:45 發表

好呀, 到時再約你一齊去...
我聖誕會出門到2/1先返來, 到時再約埋一齊去啦.

OK~NO PROBLEM~~CALL U LA~~咁你x'mas 反得開心d~要食多d反多d~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 15:44 發表

圍圍:
今次一定得 ~~~你同catcat 要擺個勁d同型d既post 沖線ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有迪迪tim~一定要型~唔好拿晒口面wor~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 15:52 發表
仲有迪迪tim~一定要型~唔好拿晒口面wor~~~

哈哈, 好緊要呀......我上次比賽都揾到張相, 個樣冇乜嘢, 但對手好似想Lin死人咁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 15:48 發表

OK~NO PROBLEM~~CALL U LA~~咁你x'mas 反得開心d~要食多d反多d~

係呀...到時成個几星期冇得跑, 實變肥妹

升級   100%

該用戶從未簽到

喂...大家....
有無興趣搞個x'mas聚餐...?交換下禮物呀...?
wong sir 26/12個聖誕翌日跑,我唔係hk所以唔join得...真失望~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-19 16:08 發表

係呀...到時成個几星期冇得跑, 實變肥妹

好呀.....變咗初出道時候既sammi

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 16:14 發表
喂...大家....
wong sir 26/12個聖誕翌日跑,我唔係hk所以唔join得...真失望~~

哈哈!甘開心? 邊個係 wong sir??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 16:14 發表
喂...大家....

catcat,咁妳咪開post 23/12晚跑,跑完係"熱情如火"交換禮物。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 16:21 發表

哈哈!甘開心?" />" /> 邊個係 wong sir??

batbat你唔係呱....wong sir都唔知,係咪操得少想wong sir同你加操呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 16:19 發表

好呀.....變咗初出道時候既sammi

咁好大獲, 但佳節當前, 冇可避免都要食多啲

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 16:23 發表

batbat你唔係呱....wong sir都唔知,係咪操得少想wong sir同你加操呀?

死la...  真係唔知邊位喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 16:21 發表

哈哈!甘開心?" />" /> 邊個係 wong sir??

Batbat, 呢個post
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2607&extra=page%3D1
Bonbon 同 Tartar 都報咗名啦