香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

THX 00~咁OK LAW..就7:30開始LA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 23:37 發表

好提議~咁la~~confirm 在 ssp 跑 la~~但要提早小小集合la~
時間:  7:30 - 9:00
地點:  ssp 運動場
DETAILS: 7:30 集合及WARM UP 後...自由跑圈
直至9:00~大家可以換3 及白白...
9:15~由貓隊長帶領大家到果間 ...

咁樣冇咩挑戰性wor....有冇人果日想玩下衝圈(interval_,對提升速度有幫助架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 23:52 發表

咁樣冇咩挑戰性wor....有冇人果日想玩下衝圈(interval_,對提升速度有幫助架。

SURE 有LA..龍龍, 00 同 YUNGYUN 都會架...我諗~~~
AR~~~如果一大班人沖..好有氣勢WOR~

升級   52%

該用戶從未簽到

tartar & bonbon

23/12 ok

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 23:57 發表

SURE 有LA..龍龍, 00 同 YUNGYUN 都會架...我諗~~~
AR~~~如果一大班人沖..好有氣勢WOR~

咁睇下佢地意思點啦~
我應該回唔切唔衝,睇佢地衝幫手計下時啦。
vv今日對腳點呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-20 00:00 發表
tartar & bonbon

23/12 ok

THX BONBON~ANY SUGGESTION ABOUT THE CHRISMAS GIFT~AND OUR DINNER?????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-20 00:03 發表

咁睇下佢地意思點啦~
我應該回唔切唔衝,睇佢地衝幫手計下時啦。
vv今日對腳點呀?

ok la~沖到就沖LAW..好FREE 既~

隻腳~~唉~~~EC 下午都有CALL我問~我都唔多明, 點解..按完之後~咁鬼痛~我岩岩 熱FULL 個膝蓋~但....肉眼都見腫~~唔知點好..個墊又未整好..放工去左睇鞋~~~WOW....的所謂健康鞋..好"拙"下WOR~EEEEEEEEEEE~買唔落手, 咁貴都係咁個樣~所以好無奈

係AR~仲有..唔知睇唔睇埋骨科.....我家人話穩陣D~唉~好鬼煩~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 23:52 發表

好累呀...剛剛返黎~~~同d朋友仔出左尖沙咀睇下燈色~~~勁多人...我都唔係好自然~~~

原來出左咁多野~~~星期二我報名先~~~不過我唔沖啦~~~琴晚先沖完...或者跑返10k~8k囉~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-20 00:09 發表

隻腳~~唉~~~EC 下午都有CALL我問~我都唔多明, 點解..按完之後~咁鬼痛~我岩岩 熱FULL 個膝蓋~但....肉眼都見腫~~唔知點好..個墊又未整好..放工去左睇鞋~~~WOW....的所謂健康鞋. ...

仲咁貪靚....真係冇妳收啦~
我頭先行街都見到有d鞋既insole用來改善扁平足wor...妳係咪有用開架?
骨科係咪唔使咁急睇住呀?冇理由ec同骨科一齊醫wor...一陣越搞越大鑊仲死~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-20 00:09 發表

隻腳~~唉~~~EC 下午都有CALL我問~我都唔多明, 點解..按完之後~咁鬼痛~我岩岩 熱FULL 個膝蓋~但....肉眼都見腫~~唔知點好..個墊又未整好..放工去左睇鞋~~~WOW....的所謂健康鞋. ...

腫左應該唔好熱Full喎!

骨料?唔洗啦,都唔關事!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

今日朝早暫時唔會黎.., sorry

稍後約4點可能會跑番同樣既路線

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-20 00:39 發表

好累呀...剛剛返黎~~~同d朋友仔出左尖沙咀睇下燈色~~~勁多人...我都唔係好自然~~~

原來出左咁多野~~~星期二我報名先~~~不過我唔沖啦~~~琴晚先沖完...或者跑返10k~8k囉~~~

有對美律濃全綠色o個對得唔得呀.f ...

龍龍~咁開心去睇燈飾ar~我明天做完冬都會去ar~希望唔會太多人la
    ok ~ 你即係23 號得la...無問題~
    ~點解....你係咪post 左對鞋既photo 出來ar~點解睇唔到ka???? ~green ar? 你唔係睇中對金 + red 咩???唉~真係花心, 小心好似kk 咁, 最後買左2對ar~~hahah

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-20 23:16 發表 龍龍~咁開心去睇燈飾ar~我明天做完冬都會去ar~希望唔會太多人laok ~ 你即係23 號得la...無問題~~點解....你係咪post 左對鞋既photo 出來ar~點解睇唔到ka???? ~green ar? 你唔係睇中對金 + red 咩??? ...

vv,

我23號去左旅行呀,join唔到你地反,可吾可以1/1 OR 2/1再攪多個元旦餐呀?

你對腳仔點呢。。。今日想打比你問候下你,但又唔知你得唔得閒。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-20 00:42 發表

仲咁貪靚....真係冇妳收啦~
    我頭先行街都見到有d鞋既insole用來改善扁平足wor...妳係咪有用開架?
    骨科係咪唔使咁急睇住呀?冇理由ec同骨科一齊醫wor...一陣越搞越大鑊仲死~

<-------唔會咁掛~~~~我最後都買左對娘爆鞋一對~~唉~

我有用開...不過可能唔夠硬..support 唔到掛....我明天約左去做墊la..要等最快都要成1-2 week 至做到~e + 盡量多著波鞋la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-20 23:19 發表

vv,

我23號去左旅行呀,join唔到你地反,可吾可以1/1 OR 2/1再攪多個元旦餐呀?

你對腳仔點呢。。。今日想打比你問候下你,但又唔知你得唔得閒。。。

o~~~ yungyung ~~~無左你...........我地個party 少左好多樂趣la
    anyway..你反得開心d wor~ 好la...我地再搞多次元旦party ?..不過正日可能好多人都會佳人有約wor~你知la..我地ssp 小隊咁鬼多美女俊男~~~hohohoho ~~可能人地上年都已經比人book 左..唔知人地肯唔肯放人wor.??..

都唔知何解..仲係腫仲係痛, 不過唔係太嚴重..ec 話可能要過多幾日至退晒~等下la 唯有.....

我今日主要都係買鞋, 試鞋...之後就係在家食食食...好鬼得閒, 間唔時傷下休息下都幾好既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-20 08:01 發表

腫左應該唔好熱Full喎!j" />" />jk

骨料?唔洗啦,都唔關事!ghu" />" />jg

唔係掛...ec 千"丁"萬"足"叫我 full 完 hot towel 至 搽藥ka wor~~~死la..我e + 至見到你個post, 明天又唔可以打去比ec 問下wor∼∼點好呢?

下....我家姐話關架wor∼不過我都係會做晒所有野..仲係唔惦, 至會睇骨科

可能太遲la..你sleep 左la...不過你明天個比賽要努力ar∼

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-20 23:16 發表

龍龍~咁開心去睇燈飾ar~我明天做完冬都會去ar~希望唔會太多人la
    ok ~ 你即係23 號得la...無問題~
    ~點解....你係咪post 左對鞋既photo 出來ar~點解睇唔到ka????" />" />nm ~green ar? 你唔係睇中對金 + red 咩??? ...

我都唔知點解出唔到將圖~~~你就好啦~去睇鞋, 我都無未有時間呢??? 今晚入左呀哥到整電腦~~~又一晚呀...
    你地個個都係美女~~~緊係佳人有約啦~~~我呢d 就 =>.<=

沖個涼先~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 dkspang 於 2008-12-20 23:36 發表

我都唔知點解出唔到將圖~~~你就好啦~去睇鞋, 我都無未有時間呢??? 今晚入左呀哥到整電腦~~~又一晚呀...
    你地個個都係美女~~~緊係佳人有約啦~~~我呢d 就 =>.

唔......做多D運動, 就唔會亂諗野架勒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-20 23:36 發表

你地個個都係美女~~~緊係佳人有約啦~~~我呢d 就 =>.

hahahahahahhahah....龍龍果然係一個美貌與智慧並重而且有眼光既俊男~ 你唔洗咁謙la..你係唔知見邊個姐~~~

我e2日係會異常得閒~唔想行唔想郁~~~~多休息嘛~
    睇下點la.~~如果3 號就更加好la..因為菲菲返來la ma...可以見到 菲菲同yungyung~~~