香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

好嘢, disdis 都去影相

2009.1.4 美津濃半馬[名額已満] - 當日誠徵攝影義工

報名:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2598&extra=&page=1

我都報咗名做攝影
    但皇上日理萬機
    未得閒審批申請

Kin in Running

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 11:36 發表
    [quote]原帖由 kandis 於 2008-12-19 11:25 發表

登錄/註冊後可看大圖

迪迪:
    我以為你想去美記~joejoe 唔去得嘛~咪睇下可唔可以transfer 比你law~
    你去做2工ar~我都想去..不過 ...

oic~~um~~~如果可以轉都ok0既

你都想去?一齊丫!!!多d人開心d~~我睇到kinkin好似會去影相, 交通方面去問下高職先!!!

升級   83%

該用戶從未簽到

高層!!!!!!!!!!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 11:41 發表
    唉.....唔係好敢再睇呢個貼。

甘睇下呢個啦...

http://www.findingjoymovie.com

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 11:29 發表
    joejoe~個ec 無產你上天花嗎~7勞8傷至搵佢~~~
    好彩你搵到個高人~so..應該會好快好番~好快又可以出來行ka la

e~你唔好濕水wor~你唔係約左catcat this sunday 去反獨木舟咩?你唔好心癢癢走左去wor~" />" />

冇乜鏟喎, 咁我之前真係唔知出咗事嘛, 又唔係死忍唔睇~~

我都唔可能去到星期日獨木舟個trip啦(玩獨木舟會用到盤骨位同踏腳位), 仲應承咗同阿sir攪個登陸大小磨刀嘅trip添, 結果得鑊泡~~

一陣我都會打比阿sir gar la, 睇佢點安排囉~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-19 11:43 發表

好嘢, disdis 都去影相

2009.1.4 美津濃半馬[名額已満] - 當日誠徵攝影義工

報名:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2598&extra=&page=1

我都報咗名做攝影
    ...

批左你好耐啦~~~p.1 #2 有你個名!!!
    kinkin 你當日點去??坐咩車??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-19 11:46 發表
    高層!!!!!!!!!!

kinkin 係咪高層?? 在長沙灣點去烏蛟滕??你係咪可以上車, i mean 大會車?

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-12-19 11:49 發表

joejoe, 咁就乖晒la~大把機會反la

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-19 11:36 發表

剛剛睇完喇~~joe ching 你好好休息啦~祝早日康復 " />" />

一定會多d休息啦, thanks啦~~
    可以轉到美記個位嘅話, 邊個都冇問題(如果美記話冇問題~~), disdis你睇吓可唔可以囉到我個位去參賽啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-19 10:32 發表

VV, 我都一樣係禽晚大修咗嚟, 呢幾日我7吓7吓返工, 夜晚又抽唔到時間去睇EC, 睇住隻腳一日比一日腫, 由唔覺腫變一部分腫, 再變半隻腫, 去到EC果陣時, 成隻腳已經腫晒, 行到都已經算係奇 ...

joejoe兄:
    我都冇話可說,來日方長,休養好有機會大家一齊再玩過。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

To : SSP高層

當日早d起身,慢慢坐車去
    有記者證就什麼"大會車"也可以坐 (可能要事先安排)

p.1 #2 有你個名
    只是某d高層加上去
    我是"御前帶刀陪跑"
    要有皇上下旨才能出動的

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 11:54 發表
    [quote]原帖由 joelkk88 於 2008-12-19 11:49 發表

登錄/註冊後可看大圖

joejoe, 咁就乖晒la~大把機會反la

啱啦啱啦, 我哋一於慶祝終於有個藉口可以食好住好一排嘞~~

咁死緊嘞我, 遲D聖誕節去北京個幾日郁唔夠, 食到變咗隻北京填鴨咁比飛機空運番嚟~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 11:53 發表

kinkin 係咪高層?? 在長沙灣點去烏蛟滕??你係咪可以上車, i mean 大會車?

VV 係咪去 大埔火車有小巴

長沙灣好似塔72巴士去大埔

時間表 大埔墟開 0545, 0645, 0745, 0945, 1145, 1245, 1445, 1545, 1745, 1845, 1945
    大埔火車站開 視乎需求
    鳥蛟騰開 0615, 0715, 0815, 1015, 1215, 1315, 1515, 1615, 1815, 1915, 2015
    車程 30分鐘
    收費  $8.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 11:36 發表
    joejoe:
    你保重啦,你條友....
    一向淨係注重做鍛鍊(gym,行山...etc),食野營養方面又唔多理....甘點得架...
    身體....勞動得多都要鍚下佢架....
    乖乖地養傷先啦~~

哈, 依家風水輪流轉, 比你話番轉頭, 笑死~~

當然明白啦, 我會小心gar la~~

本來仲有好多條跑線可以同大家一齊玩, 看來都要遲D先可以lu~~

升級   83%

該用戶從未簽到

長沙灣塔72 去大埔, 轉20c 小巴

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

我住係海濱花園的,算係地膽,各位ching/ctse來荃灣公園有幾個選擇:
    1)238x由中港碼頭出發,途經佐敦,油麻地,旺角,太子,深水

升級   100%

開心

我住係海濱花園的,算係地膽,各位ching/ctse來荃灣公園有幾個選擇:
    1)238x由中港碼頭出發,途經佐敦,油麻地,旺角,太子,深水步,長沙灣,荔枝角,美孚,直達海濱花園總站下車。
    2)坐地鐵荃灣線到荃灣站,係南豐中心樓下巴士總站轉238M直達海濱花園下車。
    3)又可以在葵芳地鐵站對面新都會廣場旁,有404綠色專線小巴直達海濱花園下車。
    4)新界 西的跑手們,最直接的當然是坐西鐵,係荃灣西站下車,一出便是荃灣公園了。
    5)新界東的跑手們,可以先坐巴士到荃灣大河道或楊屋道街市下車,再轉238M到海濱花園。
    希望以上資料可以幫到大家!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2008-12-19 12:48 發表
    1)238x由中港碼頭出發,途經佐敦,油麻地,旺角,太子,深水步,長沙灣,荔枝角,美孚,直達海濱花園總站下車。
    2)坐地鐵荃灣線到荃灣站,係南豐 ...

咁ching你得唔得閒一齊跑呀?

升級   100%

開心

sorry呀,我明早要上義工訓練,不能呀,下次啦!!
    你地比心機呀,enjoy啦

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 joelkk88 於 2008-12-19 12:17 發表

哈, 依家風水輪流轉, 比你話番轉頭, 笑死~~" />" />" />" />

當然明白啦, 我會小心gar la~~" />" />" />" />

本來仲有好多條跑線可以同大家一齊玩, 看來都要遲D先可以lu~~

Ah joe EQ真係高、重識講笑。多D休息、早D康復帶我地走唔同既地方。er.. 我估你唔介意嚮"熱情如火"同我地霸檯個可?