香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: cfchan
打印 上一主題 下一主題

中銀香港第五十二屆體育節 – 2009 分齡組三項鐵人賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-5-11 12:10 發表

你的成績非常好呀, 你以前經常踩依度? 半小時完成20k真是非常好的成績, 而你再用多7分鐘就完成餘下5k,真是超快的成績, 真令我羨慕!!

key兄錯會了,小弟玩fun distance渣... =0=

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-11 13:52 發表

事情就係甘 , 唔好厭悶

今次都好滿意自己表現 , 由於一早知道要好早開始 heat one start at 6:10am , 星期四 , 五便比平時早 1 個鐘頭上床 , 就算星期六睡得唔係太好 , 都應該不會有太大影响 , 星期 ...

Loud兄好勇,原來玩左全奧,我仲以為你參加半奧,因為你之前話準備唔足...

渣打後你操得好好,抵你PB的!

9月的ITU齊齊加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-5-12 13:19 發表

應該係你在單車及跑步轉項太快,他們mark唔切你個no.;我上次ITU又係敢,游水和單車沒有時間,原來係上水時chip sensor detect 唔倒我上左水

點解今次唔用晶片既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Delta 於 2009-5-11 13:54 發表
同馬王兄一樣, 我終於完成我第一次嘅三項鐵人比賽, 亦同佢一樣只係瞓咗兩個鐘.  第一次玩好多嘢都唔知, 都係靠晒喺轉項區問格離嘅師兄咋.  

真係無諗個咁辛苦, 19.5”上水,  ...

果日無緣相認Delta兄,希望9月的ITU會見到你,加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-5-11 15:52 發表

馬王兄,場fun race的確有阻滯,所以你要踩咁耐水。
anyway,恭喜你完成第一場三項鐵人賽!

多謝CF兄,三項真係好好玩,雖然玩既人唔多,但一樣咁有氣氛,希望日後有更多賽事可以參加!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-11 10:37 發表

好多謝你的打氣, 你第一次玩,成績幾好呀, 不過最緊要係你enjoy個比賽,覺得開心就係好

我地唔記得影番張相tim!

希望31號會再見到你,到時可以補影

原來5月8日已deadline...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-5-11 19:36 發表
多謝各ching ctse 的分享!
輪到我這位三項慢人分享我的第一次
小弟昨日終於完成了自己第一個的三項鐵人比賽!(半奧距離)
因book了大會車,要早上四點十五分前到九龍塘火車站上車,原定星期六早一點訓,點知星期日 ...

這次經驗話我知,下次一定一定唔撘大會車,免得早起身,小了什息。除多游水,改進自由式外,要多游海,感受有浪,同見不到水底的感覺。一定要抹走脚底的沙石。否則會整損脚。

多謝bmc兄的經驗分享,十分有用!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思bmc兄,而家至有時間upload番果日跟你的合照,大家第一次鐵人的回憶~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-6-4 17:35 發表

嘩, 影得好靚好sharp啊 !! 可惜未搵倒自己   

x2

想搵張自己的單車相都無

好彩當日有女友拍片