香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

Terry - 跑步.人生

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 港區遲熟T-back藍血人型男開blog大吉~ (雖然唔知點黎,照執口水尾啦 )

要多D入黎偷下師先得

升級   0%

該用戶從未簽到

我係話我入黎你BLOG度偷師呀 不過Terry你幾時得閒就黎下苦山,都幾好玩架(當然係你一、二無走強度課計...)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-4-24 11:52 發表
22/4/2010 Fir

跑馬地JOG 13K + 踼腳...(衝唔到!)

我星期一/二連續操2課速度就搞到外側肌肉出事, 每課2個鐘....打完3日攰到死...真係唔明D運動員可以日日操...

運動員主要都係專心操練+休息,不過佢地日操夜操都應該好辛苦...可能你睇佢好佢睇你好

jog返多d jog返鬆佢~ 我好少連續2日速度課...多數隔日俾對腳休息下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-5-3 23:53 發表
2010/05/03 Mon Shatin
沙田運動場來回雙橋 (6k),去程0:12:00 , 回程0:11:30
300m X 5,休7分鐘 , 50秒完成
150m X 3,休5分鐘 , 22秒完成

下午吃飯時間去搵師傅作推拿,推鬆大俾同腰d肌肉,師傅好夠力,痛到成身出 ...

都未走過d咁短途既interval...有機會自己都偷下C玩返1課睇下咩感覺先

另恭喜Terry你勇奪盤菜~ 強呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

Terry & 前進~ 你2個沿途你追我趕真係正~