香港長跑網  - 長跑長友

樓主: jaming
打印 上一主題 下一主題

To10k (30th MAR)

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 8# 的帖子

blurmax兄上次同會所攪既沙田10k都係同一號碼, 我就排後他幾個Number.

升級   0%

該用戶從未簽到

各位C兄都加油, ,天氣預報唔係幾好天, 希望唔好打水戰啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 17# 的帖子

回復 18# 的帖子

冇錯呀longing兄, blurmax兄所提供既廣福村同宏福苑係最近既停車場, 沿吐露港到左大埔, 會見到右邊係宏福苑, 左邊係華潤加氣站, 沿回旋處就可以轉往宏福苑/廣福村, 泊完車沿路行返出黎, 跟單車徑再往吐露港方向行,便可達起點.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 21# 的帖子

係就好啦, 打水戰一定"就"著跑想快都幾難, 不過尼個三折點既賽道, 我怕跑到一半會好混亂.

升級   0%

該用戶從未簽到

各位C兄, 今日真係好多人玩, 天公造美, 只係陰天有霧, 跑左一陣仲有太陽, 唯一美中不足係濕度高又有D悶熱, 不過往往冇咁Perfect. 唔落雨已經幾好, 跑大埔身為地頭蟲, 條路邊度加速, 邊度回氣, 都一清二楚, 加上主辦單位選擇係正吐露港起步, 路平且闊, 好多跑手都能闊步向前, 起碼唔洗塞人, 聽聞好多跑手今日都PB, 好多C兄都超水準, 睇番成績介乎35'至37'也有13位C兄, 頭2名著名跑手更做34', 可想而之幾多勁人. 自己keep既時間:
第1K: 3'38"
第2K: 3'39"
第3K: 3'53"
第4K: 3'44"
第5K: 4'03"
第6K: 3'57"
第7K: 4'02"
第8K: 4'00"
第9K: 3'55"
第10K: 3'49"
Total: 38'2X"收工.

升級   0%

該用戶從未簽到

Yes, C組打入前8強, 有番個安慰獎獎盃.

登錄/註冊後可看大圖

原帖由 blurmax 於 30-3-2008 17:55 發表

Gills,

Congratulations to ur good run!  
Any prize?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 39# 的帖子

多謝哂, 身為鄉下仔兼地頭蟲, 不負鄉紳父老之望.

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位C兄, 攞尼個獎有D大話"甲"好彩, 同組D C兄好多都係37'及38'頭, 我與後面o個幾位都係相差數十秒.

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩C兄好快手, 又拍又剪接, 仲upload埋高清版, 你對跑步既熱誠, 不禁令小弟要黎個...

登錄/註冊後可看大圖

90度鞠躬...

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位C兄鼓勵, 雖然大家係唔同既時間與地方努力練習/比賽, 但我地既目標係希望突破昨天的自己, 各位C兄加油, 共勉.

升級   0%

該用戶從未簽到

oscar兄, 上星期六有機會同你地玩, 真係一個好充實既下午, 可能就係星期六熱吓, 尋日都仲頂得住, 好多跑手熱到好似沖完涼咁, 完成賽事冇幾奈, 見到白車到場, 可能真係太悶熱頂唔住, 黑超係保護眼睛為主, 而家D紫外線好勁, 好傷眼亦因為屋企有人有眼疾, 落order一定要帶黑超先可以出街跑, 所以唯有遵從, 副超都係一般百貨公司買, 佢量度過D UV 比我睇, 我見到100% UV protection, 咪買一副玩吓. 尋日跑101圈跑成點?

原帖由 oscar 於 31-3-2008 10:08 發表
恭喜哂呀gills兄!實力即係實力!真係要你多啲過多兩招比小弟!上次鄧記見你副墨鏡真係好鬼有型,搞到我都想買返副,不過等我啲戰鬧力再提升啲先買,始終高手帶墨鏡先至襯!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 60# 的帖子

帶緊o個副冇牌子, 買左百幾唔過2舊水, 如果買大牌子就起碼over$300. 所以我都係實際D, 有時D行山用品專門店都有筍野執到.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 63# 的帖子

嘩...37'21", C兄係唔係B組, 睇黎你應該係頭2K帶頭o個位, 尋日的確跑得比預期辛苦, 但亦有好多人做到好時間, 大摡高手互相競爭拉快左時間, 尼個網真係愈來愈多臥虎藏龍, 應該有獎攞, right ?

升級   0%

該用戶從未簽到

勁呀... 我排得後, 起步頭2K一路追趕, 只係於第2K/第7K break point, 見過成班C兄(我諗你係混於這集團當中), 之後成班C兄影都唔見.

原帖由 miller 於 31-3-2008 16:09 發表

我應該係37'27"…
放頭我就唔敢…其實我頭1k一路離頭一pack有成十幾秒距離,去到1k牌一睇錶就知唔對路收慢,跟住一路都係同幾個跑手一pack咁跑,去到最後一個turning point我就俾佢地甩開少少,然後再靠最後一k ...

升級   0%

該用戶從未簽到

tsw01, 深深感謝你o個團火, 我都係第一次目到自己既跑姿, 與前領高手比較, 真係有好多改善空間, 冇你又點可以促進大家進步.

升級   0%

該用戶從未簽到

Adobe 既software....好Pro喎C兄, 幾首配樂非常激, 小弟"英門"馬馬地, 不過勁鐘意首歌, 請問C兄有冇歌名, 同埋有冇隻雜錦CD有D咁激既歌. 先行謝過.

原帖由 tsw01 於 2-4-2008 20:23 發表

lvrunner兄,我用Premiere Pro CS3剪片嫁。