香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 停雲
打印 上一主題 下一主題

2013 毅行S32 小學生

升級   73.7%

該用戶從未簽到

大哥果然係大哥,答案都係唔同D。

細路希望係大考可以合格,來年同各位一齊讀精英班,而家要臨急抱佛腳,所以難D抽時間過黎做插班生。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-5 12:01 發表

汝劈石之地不在大霧... 或是汝當年剛陽之氣太盛于四處留痕...

小學生既當年剛陽之氣即係.........

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-5 12:05 發表

試下貴波離睇下會5會巧d...

另呢幾日都係唔好點郁動,俾佢自行修補...失投要緊,唔妥就曠課

曠課駛唔駛記缺點架?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2010-10-5 13:09 發表

試左La!刀係5係巧電。今日要拿林買條互失帶先得!至於今星期個課…5巧李禾治la!禾來島就來!
BTW,.有茅名E介紹呀?

咁大獲!撐住呀,4同學!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-5 14:59 發表

果時想整多條,係 C.K. & 首都睇左都係得 S....我就唔水了,單隻腳戴左型d 家下當裝飾多過實用
睇下4哥買唔買到岩心水既再麻煩你

你10.10有就梗係最好打孖上啦

可唔可以俾D貼士,C.K.係乜,斷估唔會係底褲掛?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲 於 2010-10-5 14:08 發表

渠用緊e隻互失帶  ~~~ 都巧OK.....

呢隻係要黎操山用,定還是操.............

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-5 14:35 發表

突然間我有d腰酸背痛四肢乏力添

搵日成班兄弟一齊去睇醫生。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

唔該晒大哥,原來嗰間係CK,都係留意個名添。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲 於 2010-10-5 20:55 發表

點可以一齊架

one by one la.

你驚個醫生頂唔順?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2010-10-5 23:53 發表

一場同學禾排先得5得?

想飲頭淡燙。

不過4同學呢排咁慘,我諗其他同學們應該無問題既。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-10-12 00:24 發表
禾巧屎歡痴蕃薯喎

連蝸牛都用埋呢D Language,我就顯得格格不入。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 小學生 於 2010-10-16 18:23 發表
成成:

Thank you very much for your help providing water and suishi rolls to us. Without them we will surely " />" />

We attached a check to you please deposit it.

呢個年代既小學生已經有C/A...........

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-10-22 12:09 發表
李氏力場開啟之後條鮎魚游走左啦

飛北京冇難度

仲有狗哥D We雲雲呀!

原來狗哥同李氏同一個level。

呢D先係香港未來既主人翁呀!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2010-10-27 14:35 發表
天日下5有假,想加粗。

掂呀!平時好Fit既四哥返黎喇!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-30 11:13 發表
今次都算係咁多次郊遊最快既小包膠...

估5到最後一次既終極長課...小dd禾既下場係自切...
不過為麵酒到長課酒5到比賽...都係同同學仔申請早退...
今日天氣唔錯,同削仔仲酒得好好,希望無打擊佢地... ...

唔駛擔心呀,狗哥!

你可能真係過度操勞,你同四哥一樣,都係超班馬,所以處理方法都係好好休息,等身體完全復原之後,就可以Top Fit架喇!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

送俾每一位小學生既,呢幾日好好休息,星期五盡情享受呢場比賽!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

九年未渣過部相機,爭D連點開機都唔知,所以無夜相睇...........

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   73.7%

該用戶從未簽到

謝謝4哥細佬阿智做車手全程接載十卜隊,在北潭坳支援後,
梗與大家帶同停雲大哥賢內助預備的熱湯/米飯/飲品等負重到大金鐘支援,
呢個係一個好特別既十卜位,因行上去都要幾個字時間,真係辛苦晒大家。

(用膳後,4位同學仔都覺得充滿力量猶如剛剛起步般)

咁正既十卜,影相留念時,突然間有毅行隊問我地係咪長跑網既小學生隊,
我地一直好低調架啦,咁都點到相,速撇,哈哈。

呢個位真係幾過癮,行上去嗰陣個身不停出汗,上都去等既時候又好鬼凍。

相信四位小學生都係長跑界同毅行界有一定既名氣,如果唔係點會咁易俾人點相,又唔見我俾人點相?

特別強調,D晚餐一定要多謝阿嫂,佢話要分開兩煲攞先好食(湯還湯,通粉還通粉),唔單止你地可以充滿力量,仲吸引到其他毅行隊大叫好羨慕,所以我地決定下年唔做Support,去大金鐘擺檔,HK$50一碗大大碗通粉,抵食!其實係我地實賺先啱!

到左最後一段,亦到左全程最黑我憎既路段 – 環塘…究竟呢個係一個咩既鬼地方…
或者操練時已好唔妥呢度,前後2次走完呢度都會睡魔急call,
或接受唔到呢條得6k幾既路,接受唔到全jog都要成40幾分鐘…
今日比賽日亦逃唔過呢個感受,一出環塘上斜睡魔再次降臨自己身上,戰意全失…

而家又咁講,都唔知之前邊個話最後兩段係全部石屎路,有上落斜,但係有少少泥路,原來嗰少少係6K。

去到最後1個CP,發現少左個十卜隊員既!?
原來靜靜雞去加里數,我地都明無30k止唔到痕,
hkyen留低等,其餘6人直奔終點,最後攜手18:45過終點。

好想知你講緊邊個?

今次自己確係太早提出放棄目標時間,如需補考,小弟必定會好好安排以升學為主。
呢所小學,大家都可以入讀,都可以做小學生,收到麻4大護法

好彩我唔係護法,更加好彩呢度無9年免費教育。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-11-21 22:50 發表
時間已經係其次, 最緊要團隊精神, 呢點你地呢班小學生發揮到極致, 好野!
下年禾都想入學, 但家長5比呀!

出事喇.......

Daniel係食飯既時候講左句格言,「今年做Support,下年就會玩埋。」

好彩我無中毒啫。