香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

香港ITU三項鐵人亞洲盃(2010)

升級   76.67%

該用戶從未簽到

上年第一次玩半奥,好好玩,中咗毒,今年想玩全奥,不過練水游自由式游到2,3K間唔中好易脚趾公抽筋,唔知有セ方法可以令自已放心D呢??我成日担心,萬一抽筋時啲獨木舟睇唔到就麻煩?  唔知各位Ching有冇的令我放心辦法?

升級   76.67%

該用戶從未簽到

10月23日(星期六)

Fun Distance (Swim 250m / Bike 10km / Run 2.5km)
1.
2.
3.

10月24日(星期日)

Sprint Distance (Swim 750m / Bike 20km / Run 5km)
1. 王小虎
2.
3.

Olympic Distance (Swim 1500m / Bike 40km / Run 10km)
1. 馬王
2. key
3. Jason
4. Ginny
5. Kopo
6. 三水
7. rockiec
8. loudspeaker
9. franklcf (Frankie)
10. Sunny
11. Rico
12.BMC
13. 靜水

唔該Key ching指點,到時脚抽筋就游背泳啦。

升級   76.67%

該用戶從未簽到

回復 308# 的帖子

23/10, 24/10仲係舊歷15,16,大潮加預計東南風,食到正,相信風浪一定好大,就算可以比賽都肯定好艱巨,依家心情好矛盾,小弟游水最差, 1.5公里海已是挑戰,再加大風大浪真係有D騖,但係取消又白費了大半年準備,真係心情复雜........