香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010#0518 蝸牛部隊 (隊員回憶錄已上載,P.50 #989-992)

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝善長速行hea 熱心捐助,蝸牛部隊祝速行hea,速行saw,小樂樂身體健康,生活愉快~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝善長鬼影兄,蝸牛部隊祝鬼影兄身體健康,生活愉快~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝善長優惠利率,蝸牛部隊祝優sir身體健康,生活愉快~~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位善長, 各位跑/山友, 各位蝸牛隊友仔, 各位longrun毅行隊, 麥徑牛, 麥徑馬騮 , 麥徑野豬 , 麥徑牛屎 , 麥徑箭豬 , 麥徑毛蟲 , 麥徑蜈蚣 , 麥徑螢火蟲 , 麥徑狗 , 麥徑蛇 , 麥徑蜘蛛同網 早晨~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-8-5 10:54 發表

花子, 你仲濫過kf ......有個要求, 可唔可以唔要蜈蚣?  

日珠,雖然我地蝸牛部長比較有團隊精神,但係...希望妳尊重一下我交朋友既權利...

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝善長馬仔,蝸牛部隊祝您身體健康,生活愉快~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-8-5 17:07 發表

11:00 & 12:30 起步

狗哥...我地有緣無份,我會懷念你,你要好好保重呀~~

...不過,比賽當日唔想見到你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ivy123 於 2010-8-6 01:02 發表

No la ....

11點起步,上西灣山撞正烈日時段.....

Ivy唔玩??

玩過一年 (定兩年)1100 start,其實一樣條數,0900起烈日係晌3後,一樣死,而1100起就比0900起少左2hr 日頭,有著數,而且1100 起去到CP1 0900起既慢腳會晌度休息,去到北潭凹基本上過晒D 慢腳,跟住都唔會塞山,1230 起就會塞,所以我覺得1100 起係最好~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝善長奇哥,蝸牛部隊祝您身體健康,生活愉快~~

升級   0%

該用戶從未簽到

蝸牛部隊早晨~~

想問下我地既十卜添識唔識整串燒~~

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

呢兩日精神唔係幾好...尋日睇完韓妹比賽之後由鴨巴甸去北潭涌操山,可能因為精神唔好加埋食飽飽,去到近斬竹灣時竟然...睡駕,出左少少意外,好在佢地坐晒日仔車,得我一個,人車無恙,真係好彩...

開始走1段時,肚臍對左對右兩寸,對上一寸,對入兩寸又痛,加上下身無力,起左約3K 同隊友仔申請早退,番北潭涌休息,隊友仔們繼續努力~~

番北潭涌抖左個幾鐘就醒晒啦,記得壞人大隊長話,睇一個人走山掂唔掂,可以睇下個人走完食唔食到野,所以我就買左一袋非常"好味"既野食上北潭涌俾隊友仔做"胃口測試,結果只係食剩少少,大家都通過測試!!
陳日真係好,隊友仔韓妹早上輕鬆奪冠,下晝走M1-2 晌烈日當空,上西灣山全晒情況下隊友仔都做到唔錯時間,韓妹又克服左"恐西灣山症",遺憾係...小妹連續兩星期精神病,今次仲要早切,好對唔住隊友仔,我會好自為之,下星期一定唔會再樣衰衰,希望隊友仔們見諒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-9 11:50 發表

小心呀花子妹妹, 太攰就抖抖先再出發啦, 操山前一晚真係要早D休息呀 !!

知道阿蛇...下次唔會...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-8-9 12:22 發表

佢前個星期通頂山個次咪熄左燈囉 ....未起步己經不停咁放蚊

連續兩星期睡山,真係好唔o岩,我會好好自我檢討一下~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-8-9 14:52 發表

啍~~你好自為之啦

知道...

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝善長賽王,蝸牛部隊祝您身體健康,生活愉快~~

升級   0%

該用戶從未簽到

今日好特別,日仔技驚四座,韓妹又玩死過番生,賓哥又俾鞋玩,意外退出,我最正常~~

亮哥無咩啦馬,你對腳仔我地都有份,一定要保住~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-8-15 23:50 發表

呢樣野,連我都唔明,明明響水浪窩等佢地果陣時,花姑娘連衫都除埋(無露點,打左格仔--黐膠布),話自己爆左,麥四竟然......

我無乜野,希望水泡爆後唔發炎,咁就好快好架啦,星期三晚見!

亮哥應該誤會左...陳日小妹無爆呀,係高麗公主爆左,佢晌牛雞之間幾乎唔想郁咁滯,上雞公遮左少少太陽,佢先開始好d 咋~~

我陳日ok 精神,已經兩課甩腳,再甩真係要搵過隊十六腳啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-8-15 10:33 發表

Dee兄而家收晒腹收晒腩,仲身輕如燕,fit過好少男少女

我咪少男少女囉~~
馬王你都fit 呀,不過操山唔好急,對你同壞人隊好有信心,一齊加油~~