香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

看反D v 又好似行緊毅行錦.... 突然好懷念... 好enjoy 果時D感覺... 由其自己有分玩timm..

原帖由 rockiec 於 2010-11-24 08:01 AM 發表

睇番啲片, 雖然身心疲累, 但大家重有好燦爛ge 笑容!
覺得100k好易行! 一啲唔辛苦咁!" />" />

E家念起真系有D覺.....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-11-25 12:13 AM 發表

我都唔留神踢到幾下樹根/石頭, 當堂痛醒幾分鐘

行OTW行到要食辣辣壽司. . . . . . hgj" />" />ghj

1埋起反幾顆水por 都ok 醒神ga....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

calling 車仔:
plz ul 琴晚果分list, 我5記得要帶咩啦....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-11-28 09:23 PM 發表
TKO毅行燒烤慶功宴報告

好耐冇寫報告喇, 今次唔好再偷懶, 出返個report先:

1. 出席率: 200% (全部隊員及十卜出齊, 再加埋bolo, 馬拉, 昌哥及大雄一家, 場面非常熱鬧)
2. 燒烤地點: 好多謝明師兄一早就到大澳 ...

有相看: (大凹門)
http://picasaweb.google.com/117167796278135086087/20101128#

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-11-30 12:19 PM 發表

唔該晒Albert, 嘩, 張相真係好驚嚇!!!hgj" />" />ghj

好過癮, 一眼看下去想噴飯

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-12-1 12:26 PM 發表
毅行果日唔見左部對講機, 請大家幫忙尋找, 謝謝!

果日系大棠我地果圈凳度,見到部類似物體, 有無留低左啊....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

TKO毅行2 之 石崗30k 1:

日期:2/12/2010 (星期四)
集合時間及地點:9:00pm at TKOSG

目的:           為12月26 石崗30K的成功練習            
行程:           to be determined on site (第一次壓力測試)
預計時間:   1-2 hours

人工智能報名:
1. 猿球
2. Desmond
3. 大雄
4.
5.
6.

如有補充或更正,請盡快通知

警告及聲明:
1. 此項網友約跑聚會適合身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風有雨的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

基於 0576 & 0709 的款項已大大達標, 我將自己有多的過卑其他隊伍, 大家怎看啊....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-12-3 12:03 PM 發表
我地落場o既 8個人好似要夾番 $2000 報名費比大雄同 Iceberg。
既然有錢淨我就唔客氣啦,請問你有冇朋友係唔要 receipt o家?
有就填埋條數先啦,反正都係比樂施會o者。

報名費更系要卑反kui 地...
條數... 找次call 齊大家傾...出來講好D

升級   9.35%

該用戶從未簽到

號外號外: 因應organization 要求, 舊名TKO毅行2 之 石崗30k, 改叫 3 O King (30部隊)
頭目:  人稱大X或X雄
嘍囉1: 
人稱猿X或X球
嘍囉2: 人稱十X或X六

目的:          將於12月26破曉之時落草大批解放軍駐紮的石崗,與寒風共舞,和四頭肌耍樂     
行程:          30K
預計時間:   2:XX hours

順祝:TKO長跑長有,個個越跑越開心

升級   9.35%

該用戶從未簽到

跟進剛才關於我們星期3的聚會事宜.
參考wood wood 的提議(是日我們跑完,聚會地點不百好宴會廰改為在君薈坊內的"紅蜻蜓", 環境路程比較好)
desmond 也同意, 現有以下兩種offer(改日子/地點), 麻煩大家了....

星期3的聚會事宜 20101206.zip

2.39 KB, 下載次數: 27

升級   9.35%

該用戶從未簽到

有相看, 20101212 樂善行
http://picasaweb.google.com/117167796278135086087/20101212#

好累, finished in 4:12. 跑到寒寒地, 又謝又頹,臨西灣store 隊碗熱豆腐花+薑糖, 正~~
暖粒粒 好soft.... 吃完見到明gor, 推kui 1兩野
埋單5見cell phone, 好大蒙, 又好開心. 事關D野失而復得, 衝終點都無錦歡喜.
同埋, 忍住肚痛跑山1D都5好玩
忠告, 前1晚千祈賣大吃大飲, 魚生5好同bbq野1齊吃
若果5系 你某個位會好凶湧

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-12-13 09:22 PM 發表
琴日攞返三枝杖未?

下期渣馬唔知輪到邊個發威? 活活/哈利/16/O球/馬拉/牛牛/iceberg
我會買重活活同iceberg....

我買O球, 大雄拖wty??
5知爆冷率幾多...

升級   9.35%

該用戶從未簽到