香港長跑網  - 長跑長友

樓主: LIKINWO
打印 上一主題 下一主題

2010北京國際馬拉松

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-6-29 19:57 發表

跑唔跑這個,閣下最好都係減好 D 個肚腩先,哈哈!
今日去跑吧網頁睇過,佢地話北馬係10月17日,之前仲以為係10月24日添。
本來想去上海玩完世博,才去跑這個馬拉松,而家諗下d期先得了。

北馬應該是10月24日,中國國際旅行社現接受外國人報名,香港人也可報名

Link:
http://www.cits.com.cn/citsonlineWeb/switchdo.do?prefix=/marathon&page=/b2c/Welcome.jsp

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 kfc 於 2010-7-16 15:49 發表
各ching, 網上報名時有以下問題, 請大家幫幫手.

是否在這網上報名?
http://www.beijing-marathon.com/cn/index.html

证件类别: 填什麼
號碼: 填什麼
项目名称          马拉松 ...

kfc兄:

小弟已成功登記全馬及用銀聯網上付款。

gchanch

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 kfc 於 2010-7-17 00:22 發表
ching. 國內支付寶看了很耐都唔明點用, 我沒國內銀行戶口唔知點入錢?

http://www.taodot.com/
選之後付款, 用這香港支付寶網付rmb190, 可以嗎? 但北馬沒給銀行帳號, 點比?

gchanch兄, 銀聯網上付款, 是否不能 ...

kfc兄, 我是用國内銀行户口轉錢的,雙幣信用咭是否可用,我不知,一般是不能罷,我想要國內銀行發出的才可,支付寶的情況也是罷。
gchanch

升級   87.33%

該用戶從未簽到

不如請已報名的,或打算報名的師兄/姐在此報一報,大家可以相約在北京! 大家加油啊!

已報名:
1. gchanch (FM #10570)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

打算報名:
1. allanccl 亮
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

升級   87.33%

該用戶從未簽到

不如請已報名的,或打算報名的師兄/姐在此報一報,大家可以相約在北京! 大家加油啊!

已報名:
1. gchanch (FM #10570)
2. chanlouis911 (FM 10820)
3. LIKINWO (全馬 10859)
4. 李健文 (全馬 10858)  
5. laputa99 (全馬 10842)
6. KFC (全馬 10846)
7. allanccl 亮 (全馬10922)
8. odinmusashi (全馬)
9.
10.

打算報名:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

打算入住安怡之家賓館(前門店)兩晚10月23及24晚:
1. 李建和     標準雙人房(已訂)
2. 李健文     標準雙人房(已訂)
3. gchanch 單人房(已訂)10月22-24晚
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

打算坐京廣直通火車10月22日上京, 10月25日回港 :
(60天前辦理預售票, 即最早8月24日開售)
1. 李建和    中舖    來回
2. 李健文    下舖    來回
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-10-17 19:16 發表
小弟明天一早起程了,北馬見!

See you there!

升級   87.33%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-10-27 16:28 發表

Thanks ching.

升級   87.33%

該用戶從未簽到

回復 268# 的帖子

Kf,
Many thanks.
Gilbert