香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kito807
打印 上一主題 下一主題

1 Aug 沙田創新路 2010 Age Group Sprint Triathlon Championships

關閉 [複製鏈接]

升級   52.3%

該用戶從未簽到

25/7我地又實地來一次rehersal啦!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-7-7 23:04 發表

比賽時轉項,游水轉單車
換衫地方近唔近部單車?頭盔可唔可以先放在單車上?
還是由換衫地方帶埋去單車度?
另外個號碼布,係咪單車時要放後面,跑步時要放前面?

單車轉跑步
係咪淨係除底個頭盔及放底部 ...

又係呢篇野出場既時候
http://ginnywong9111978.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1432824

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 swimbikerunner 於 2010-7-8 16:57 發表
係咪自製短途三項呀?

差唔多啦, 到時會再公佈

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-7-23 12:55 發表
今次好似好多人報名參加喎!! 我個組別有成50人. 以前好似得30人左右. 好有比賽氣氛呀!! 希望天氣好d啦!!

我果組都有50幾人, 人數直迫ITU!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-7-31 09:46 發表
天日想黎睇下 如果單車黎會唔會好多人gaj" />" />jk

地方大, 絕對無問題

升級   52.3%

該用戶從未簽到

呢個比賽算幾好玩, 而且游踩都能打破悶局

全程1:15:XX

游水有少少進步
單車踩得好順, 唔知係咪Toby同改晒架車既setting既關係, 8成TT
跑步唔係咁好, 因為單車大部份都無得休息
組別名次第6, 參與人數多, 都有個獎牌仔做紀念

今次有兩個新落場既裝備
新O2 Creation Trisuit, 非slim既cutting, 我咁既身型但險些穿不上! 穿上後竟然是無阻活動而且非常舒服
TT車追了不少時間, 對游水慢的我幫助十分大

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 swimbikerunner 於 2010-8-2 16:13 發表

嘩!連Jason ching都只係得第六名,你個組別好強喎!

而家d人好利害, 我玩得唔算耐
幾年前真係比心機去操就得, 而家重要講求方法, 又要有時間, 最好理有老本
分齡組既水準正慢慢提高中
況且我呢d二打六, 係咁上下啦